baterku nepouzivam
ked to odfajknes a normalne spustis tak to sice "ide" ale cd/dvd sem tam boli nepouzitelne, alebo ani nedokoncilo napalovanie...
este ze mi takto neodporucis spojazdnit napr diskovy nastroj
mam tripleboot, nero6 mam nainstalovane v XP a nemienim ho menit, je to moja vec
Ahojte. Plis neviete niekto co a ako musim vo windows 7 nastavit, aby som mohol menit poradie ROVNAKYCH zastupcov na paneli uloh? Ak napr otvorim 3x winrar, aby som druhy otvoreny winrar mohol premiestnit na miesto prveho. Raz som to tak uz nastavil bez externeho programu. Vopred dik.
Cawko mam mensi problem, ked si stiahnem film a titulky k tomu a pozeram tak niektore pismena mi nahradi nejakymi divnymi znakmi, skusal som cela playerov a vzdy to uste, kamaratovi to id normalne
a ked tie titulky otvorim vo worde tiez su tam tie znaky ale kamarat tam ma normalne pismena
jozika: Ide o kodovanie znakov. Bud mas vo Windowse nastavenu zlu sadu, co sa moze stat v pripade, ze mas anglicky Windows. Treba to pozriet v ovladacom panely - zrejme Miestne a jazykove nastavenia..., taktiez mozes skusit prehravac na filmy ako BSplayer a pod., ktory umoznuje zmenu fotnu pisma, takze by si pouzil stredoeuropsky font pisma, napr. Arial CE (stredoeuropske maju oznacenie CE).
Tak musím povedať že Win7 ma naozaj prekvapil Po rokoch používania Win XP som sa konečne odhodlal a upgradoval som na Win7. Musím povedať že sa to naozaj oplatilo. Dokonca si myslím že 7-čky idú rýchlejšie ako XP-čka. O tých vymoženostiach že som nemusel downloadovať žiadny driver na mb. Zatiaľ to ešte tak dobre nepoznám ale vidím to na super spoluprácu na ďalších pár rokov .
s gigovkou by som ani neuvažoval o sedmičke... ja mám dvoj gigovku, a to som sakra dlho rozmýšlal či do toho vôbec pôjdem... s browserom a ešte pár aplikáciami systém žerie 950-1000mb
neviem čím to je, ale win si potiahne vždy dosť. mal som NB s 2GB a po štarte som sa dostal na 900 MB. teraz mám PC s 6 GB a po štarte si potiahne cez 2 GB
ono je to takto priatelia: management w7 sa chová inak ako u zaužívaných xp. načo mi je v pc 3gb ram (xp-x86), keď systém manažuje z toho 1/3? sedmičky dokážu toto ďaleko lepšie využívať. takže o tom "žraní" RAM to je len taký fáma.
ps
ja osobne 8GB RAM - systém XP-x64 (ten len kvôli tomu, že som to kedysi kúpil za drahé prachy) - vypnutý swap.
keine problem