...to je dobre kamono tak to si neviem predstaviť17-ka zamňou a ja som ešte nemal žiadny poriadny vzťah i keď som mohol aj teraz by som mohol. Keďže časť mojej osobnosti je melancholik tak som dosť perfekcionista (ako keby čakám na tú pravú, pri ktorej sa nebudem musieť pozerať na druhé
) a introvertný človek teda nie som veľmi spoločenský človek a s babami to teda veľmi neviem
Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
Ak niekto caka na "tu pravu, pri ktorej sa nebude musiet obzerat za inymi", tak by som sa vydal skor cestou kastracie.
//keby viem? ako sorry za OT ale tento novy trend ma neskutocne rozculuje, co ste madari?
//keby viem? ako sorry za OT ale tento novy trend ma neskutocne rozculuje, co ste madari?
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi si ma zle pochopil myslel som to tak že nechcem takú keby viem že som mohol(nie že existuje) mať lepšiu.mi-chau napísal:Ak niekto caka na "tu pravu, pri ktorej sa nebude musiet obzerat za inymi", tak by som sa vydal skor cestou kastracie.
cawte
mam problem s jednou babou
cchel by som ju zbalit ale nvm riadne ako
...boli sme von kecali sme spolu asi 2 a pol hodky bolo to dobre mam aj jej cislo dakedy dame spolu tu sms
...a nvm co dalej dnes s nou idem zaas von a pondelok do kina co mi poradite?
ako zistim ci ma zaujem?
-
audiotrack
VIP
vycítiš to a spozoruješ na jej chovaní (bude sama iniciovať komunikáciu - bude ti písať prvá, volať ona von teba.., bude sa k tebe približovať a nenápadne ťa dotýkať za rôznymi zámienkami a pod.). Alebo sa jej po čase proste spýtaj
Tak to je u každej baby dosť individuálne, ako sa bude správať. Moja priateľka tiež spočiatku nedávala žiadne také "impulzy", tak som nevedel, že čo a ako, ale jednoducho som jej to musel už potom po čase povedať a až potom som zistil, že má záujem.
Aj keď, je pravda, že ak má dievča záujem, tak bude hladať spôsoby, ako ísť s tebou čo najčastejšie von a nie dôvody, prečo neísť. Na nič nečakaj, choď do toho, gl.
Aj keď, je pravda, že ak má dievča záujem, tak bude hladať spôsoby, ako ísť s tebou čo najčastejšie von a nie dôvody, prečo neísť. Na nič nečakaj, choď do toho, gl.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
obcas sa sam seba pytam, ako sme mohli ako ludstvo prezit a dotiahnut to az sem, ked nasi predkovia nemali ty internety a hojko, aby sa mohli spytat na nejaku uplnu chobotinu
... prvy dobry impulz je, ze s tebou bola vonku, nevyhyba sa komunikacii, pojde s tebou do kina ((ver tomu ze ona vie, o co chalanom ide ked chcu ist "do kina" )) ... zaujem teda ma - dolezite je zistit o co !
... a to uz nechame na tebe a tu to nezistis 
-
lollo
Professional
urcite caka kinovu pusu!nordkapp_pb napísal:obcas sa sam seba pytam, ako sme mohli ako ludstvo prezit a dotiahnut to az sem, ked nasi predkovia nemali ty internety a hojko, aby sa mohli spytat na nejaku uplnu chobotinu... prvy dobry impulz je, ze s tebou bola vonku, nevyhyba sa komunikacii, pojde s tebou do kina ((ver tomu ze ona vie, o co chalanom ide ked chcu ist "do kina" )) ... zaujem teda ma - dolezite je zistit o co !
... a to uz nechame na tebe a tu to nezistis
len aby ti to potom neliezlo na nervy ale predpokladam ze asi nie kedze si s nou rad von
Snáď nejdete na 3D film do kina, lebo ver mi, že v tých 3D okuliaroch nebudeš vyzerať nejako príťažlivo, zažil som to na vlastnej koži, že som jej počas filmu niečo hovoril a ona sa strašne smiala, sám som nechápal, že na čom, až potom som zistil, že asi bude chyba v tých okuliaroch 
-
Peter_Retep
VIP
kup popcorn, rozopni zips a strc si organ zospodu do toho popcornu a ponukaj ju....ked sa zacne nieco diat uvidis ci ma zaujem 
cawte
mam problem s jednou babou cchel by som ju zbalit ale nvm riadne ako...boli sme uz spolu aj von chystame sa aj do kina ...ale nvm ci sa jej to mam spytat alebo cakat...len sa bojim aby mi ju dakto nevifukol pls co poradite?
preco chalani kino?Kino je podla mna najhorsie miesto na rande, 1,5 hodky huci nahlas film skusas sa jej prihovarat ale vacsinou sa nepocujete a po par minutach do vzdas a mlcky dopozerate film, pri kusku stastia sa par krat usmejete na seba nedaj boze ked sa budete drzat za ruky... PROSTE KINO A RANDE KU SEBE NEJDE DOHROMADY!to uz obycajna kofola je lepsia
a ako ju zbalit to je siroky pojem musel by si konkretne o nej nieco blizsie povedat ak chces konkretne rady
to odporucas po osobnej skusenosti ?Peter_Retep napísal:kup popcorn, rozopni zips a strc si organ zospodu do toho popcornu a ponukaj ju....ked sa zacne nieco diat uvidis ci ma zaujem
Peter_Retep napísal:kup popcorn, rozopni zips a strc si organ zospodu do toho popcornu a ponukaj ju....ked sa zacne nieco diat uvidis ci ma zaujem
nooo nexem si ani predstaviť môjho "kamaráta" zastrčeného cca pol hodinu v SLANOM popcorne... uisťujem ťa že by ťa už po pár minútach určite prešla chuť robiť s ním niečo iné než umyvať.... blééééééééééééééé
Po pol hodine v slanom popcorne by si ho mal jak po židovskej obriezkePeter_Retep napísal:kup popcorn, rozopni zips a strc si organ zospodu do toho popcornu a ponukaj ju....ked sa zacne nieco diat uvidis ci ma zaujem
-
Peter_Retep
VIP
tak si ho das do sladkeho 
Po sladkom by sa dotycnej uz inak cmúľaľ 
Pekne veci sa tu riesa, do akeho popcornu ho dat
Mám otázku, vcera som spoznal jedno dievča, pekne, mile proste nadhera, mal som trochu v sebe a tak sme uz aj nieco spolu poriesili, problem je v tom ze byvam od nej asi tak 12 km, co hovorite na vztah na dialku, priznam ja som neni ten typ ze by som si s nou vypisoval, mam radsej ked sme spolu, vtedy je vzdy o com hovorit, pri pisani mi to pride strasne "nudne" samozrejme chyba bude pravdepodobne vo mne
Pozval som na jednu party a ona suhlasila, na moje pocudovanie nemala ziadne namietky
Takze tam by som mohol nieco poriesit 
Predtym ako som ju spoznal som sa ale mesiac snazil zbalit jedno dievca lenze ta tiez nebyva zrovna najblizsie
chodievali sme spolu von, bavili sme sa, proste v pohode, vcera ako sme tam popijali tak som ju videle ako isla okolo s chalanom, samozrejme hned si ma vsimla a zacala sa mi prihovarat, priznam mal som 100 chuti tomu chalanovi taku naje*at ako nikdy v zivote a vdaka tomu ze som ju videl s tym chalanom som si povedal, naco by som sa mal snazit jak taky ***** koli jednej babe, na to mi kamarat ponukol flasku a odvazil som sa ist za tou babou, behom 5 min na parkete som ju zavolal von a pekne sme isli. Chcel som povedat ze ked som bol strucny tak som bol behom 5 min s tou babou a tu ktoru som balil mesiac nic s toho nebolo. Tot moj zazitok zo vcera 
Predtym ako som ju spoznal som sa ale mesiac snazil zbalit jedno dievca lenze ta tiez nebyva zrovna najblizsie
Milá príhoda, mňa však zaujala tvoja veta o vzťahu na diaľku. U teba je 12 kilometrov vzťah na diaľku?
Preboha keď ju lúbiš, tak tých 12 kilometrov tam a 12 naspäť ti nemôže robiť problém. Moja frajerka býva odomňa zhruba 8 kilometrov a sme spolu prakticky každý deň, buď ona tu alebo ja u nich...