Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
Šútovský vodopád
Vcera sme si spolu s i-Cube spravili mensi workshop na kolotococh, sem dam malu ochutnavku pre inspiraciu 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
zelovoc: Tie tvoje foto z oslavy sa mi vobec nepacia. Nemozem si pomoct, ale ten styl fotografii mi pride otrasny. Keby tie foto vyzerali ako normalne foto bez nejaky efektov, filtrov ci skiel, pripadne boli ciernobiele, tak pohoda, ale hento je u mna otras.
i-Cube: Nema tretia a stvrta fotka akesi divne farby???
i-Cube: Nema tretia a stvrta fotka akesi divne farby???
hej, lebo som ich tak upravil? 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
easy, mne sa to tak paci. keby som tie fotky neupravil, boli by o 90% menej zaujimave. a mne sa tie farby a retro look praveze paci.hojko napísal:zelovoc: Tie tvoje foto z oslavy sa mi vobec nepacia. Nemozem si pomoct, ale ten styl fotografii mi pride otrasny. Keby tie foto vyzerali ako normalne foto bez nejaky efektov, filtrov ci skiel, pripadne boli ciernobiele, tak pohoda, ale hento je u mna otras.
6000 dollars lens
soferuje corvette
a vobec ho to neboli...
zavidim
soferuje corvette
a vobec ho to neboli...
zavidim
-
Jeremy
Medium Professional
Dnes som bol troska fotit tie sviecky, hroby ale isiel som dost neskoro, uz bola velka tma a mal som strasny problem s bielou. Resp vsetko slo do cervena az kym som tam nehodil tak 3000K. Zajtra sa chystam znova drzte palce.
tak to sklo by som nerozdychal teda ;_;
-
chlapec10
Addict
ten 6k lens + d700 ma skoro pravdepodobnene poistene
corvette v USA vobec neni drahe
boli ho to dost
ono, znie to dost drsne, ale ked toto robis dennodenne ako tento chlapik, a vybavu mas poistenu(a k tomu vobec mozno neni tvoja), tak to az tak tragicky neberies. Uz ked tu vybavu kupujes na takyto ucel tak s tym pocitas. V tom clanku je aj napisane, ze jeho otec znicil 5 fotakov. I figured if it ever happened that I would quickly begin crying. Not sure why but I took the situation pretty well. Perhaps it was because several of my friends were across the track shooting me retrieving all the parts of the camera but all I know is that being sad wasn’t gonna help the situation at all so all I could really do is laugh as the cameras fired away at me.
no ak corvette neni drahe
ok idem do usa a nakupim 5
ok idem do usa a nakupim 5
-
chlapec10
Addict
nova ide od 32 tisic eur, jazdena od cca 10 az 15 tisic(rocnik tak cca 2003 az 2005)
sorrac, ale to podla mna drahe neni
sorrac, ale to podla mna drahe neni
corvetta sa ti oplati asi najviac kupit - zo sportiakov ma najlepsi pomer cena/vykon
-
hojko
Site Admin
Pani, hadam by aj stacilo na temu aut 
-
chlapec10
Addict
sorrac hojko....
Ale tak, nemohol som nereagovat na hlupost co tu bola napisana
A teda aby som nebol OT, tak tu je nejaka ta fotka... snad sa paci
Ale tak, nemohol som nereagovat na hlupost co tu bola napisana
A teda aby som nebol OT, tak tu je nejaka ta fotka... snad sa paci
-
Jeremy
Medium Professional
Mato super fotka ale na moj vkus velmi dlhy cas. Resp chcelo by to vyssiu clonu mozno. Alebo kratsi cas nech sa vyfiltruje dym a nech ten ohnostroj vidnolepsie
-
chlapec10
Addict
mas uplnu pravdu, ale tak bohuzial na kompakte toho vela nenastavim.. a ak aj ano, dost obtiazne 
uz dlhsie premyslam nad prechodom na FF, konkretne na 5D mark I. na novu ani nie, lebo to je pre mna strasne drahe...
oplati sa este starsi full frame? ked sa len vymeni shutter, ak bude treba, tak by mohol fungovat dalsich takych 100k + zaberov, ci sa mylim? mozno by sa mi nanho podarilo naskrabat, ak by som predal fotak+tamron a nieco k tomu prihodil :S
oplati sa este starsi full frame? ked sa len vymeni shutter, ak bude treba, tak by mohol fungovat dalsich takych 100k + zaberov, ci sa mylim? mozno by sa mi nanho podarilo naskrabat, ak by som predal fotak+tamron a nieco k tomu prihodil :S
ja presne tento model 5D mark 1 mam a chcel by som prejst na mark II.
moj ma rok a pol a nieco okolo 4k zaberov...
aku cenovu hranicu si predstavujes... nejdem ho hned predavat ale keby som sa priblizil k urcitej sume som ochotny ho pustit a prejst na tu mark II.
moj ma rok a pol a nieco okolo 4k zaberov...
aku cenovu hranicu si predstavujes... nejdem ho hned predavat ale keby som sa priblizil k urcitej sume som ochotny ho pustit a prejst na tu mark II.