Európske futbalové poháre
-
Sagittarius
Guru
Re: Európske futbalové poháre
Na hojku je veľa tém týkajúcich sa európskych futbalových pohárov a tak som rozhodol premenovať túto tému, aby sa tu mohlo diskutovať aj o Lige majstrov aj o Európskej lige a aj tak sa to už v tejto téme deje. 
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak dnes prvý krát v živote fandím Chelsea, môj tip na výsledok 0:2
-
Sagittarius
Guru
-
Scorpion90
King
Velka skoda ze aj Spartak vyhral..
-
Sagittarius
Guru
Veľká škoda, že v tom zápase vôbec niekto vyhral...
Zilina bola doslova trapna a polahky hrajuca Chelsea vela starosti nemala. Lesickeho komentar ako hra Zilina ofenzivne vyznelo smiesne, za polcas jedna strela na branu?! V druhom polcase uz Chelsea nasadila oddychove tempo a tak si Zilina spravila par sanci.
heker chelsea síce vyhraľa poľahky, ale označovať výkon Žiliny za trápny je úbohé. Snažili sa hrať kombinačne, rýchlo a málo kaziť a aj im to často vychádzalo. Chelsea mala krásny, rýchly a jednoduchý prechod do útoku čo sa Žiline vypomstilo. Sympatické je, že hrali ofenzívne a nie len odkopávali a kazili.
Ked chceš vidieť trápny futbal tak si pozri zápas Macedonska a nie toto..
Ked chceš vidieť trápny futbal tak si pozri zápas Macedonska a nie toto..
Zastavat sa Ziliny, lebo je to mesto zo Slovenska - smiesne. Nedavam si ruzove okuliare a pisem len to co som videl a ako to vnimam ja. Zilina mozno 10x len tak bez myslienky a bezhlavo odkopla loptu az k Cechovi, najma v prvom polcase. Nedokazali sa pomaly dostat ani do sestnastky a keby Chelsea po polcase nepolavi, tak to skonci 0:7. Je vidiet aspon ten priepastny rozdiel v kvalite ligy, muzstva a hracov.
-
DanielDevil
Addict
chelsea v lige naložila 2 mužstvách zo 4 zápasov po 6:0, tak aspoň netrep že Žilina hrala až tak zle, kombinovala, snažila sa hrať dopredu, mala viac striel a ešte aj nejaké šance na gól tak ich neodsudzuj...heker napísal:Zastavat sa Ziliny, lebo je to mesto zo Slovenska - smiesne. Nedavam si ruzove okuliare a pisem len to co som videl a ako to vnimam ja. Zilina mozno 10x len tak bez myslienky a bezhlavo odkopla loptu az k Cechovi, najma v prvom polcase. Nedokazali sa pomaly dostat ani do sestnastky a keby Chelsea po polcase nepolavi, tak to skonci 0:7. Je vidiet aspon ten priepastny rozdiel v kvalite ligy, muzstva a hracov.
Myslis tych 5 striel Vladovica po polcase z dialky 25 metrov? Boli pekne, ale bez golu. Aj solo vari Pecalku bolo fajn. Ake este sance mala Zilina a kde viazli tie kombinacie?
Som rád, že mi vidíš do hlavy, vždy som mal rád takýchto mudrlantov. Nepatrím k fanúšikom Žiliny a nikdy by som si nedovolil povyšovanie sa nad trénerov, ktorí o futbale vedia a vidia na ňom viac ako ty, alebo ja.heker napísal:Zastavat sa Ziliny, lebo je to mesto zo Slovenska - smiesne. Nedavam si ruzove okuliare a pisem len to co som videl a ako to vnimam ja. Zilina mozno 10x len tak bez myslienky a bezhlavo odkopla loptu az k Cechovi, najma v prvom polcase. Nedokazali sa pomaly dostat ani do sestnastky a keby Chelsea po polcase nepolavi, tak to skonci 0:7. Je vidiet aspon ten priepastny rozdiel v kvalite ligy, muzstva a hracov.
Priepastný rozdiel bol vidieť a nemusí to znamenať to, že jedno mužstvo je trápne. Žilina si dovolila viac ako by si dovolilo proti Chelsea viacero mužstiev z premier league. Tým ju tam samozrejme nezaraďujem kvalitatívne..
-
hojko
Site Admin
Róbert Jež, kapitán Žiliny: "Vedeli sme, proti komu budeme hrať, ale Chelsea nás napriek tomu v úvode zaskočila. Dali nám tri rýchle góly a mal som pocit, že až potom trochu ubrali a dovolili hrať aj nám. Prehra ma, samozrejme, mrzí, ale súper bol lepší. Bolo to dnes veľmi ťažké, aj keď náznaky pozitív tam boli. Žiaľ, stalo sa to, čo sme nechceli - prehrávali sme po pol hodine už 0:3. Občas som mal pocit, že nám Chelsea dala loptu len vtedy, keď si potrebovala vydýchnuť... Keď však potom zase potrebovali, opäť zapli. Hráči Chelsea si perfektne menili miesta. Ukázali nám, ako sa majú strieľať góly. Boli neskutočne efektívni, stačili im na gól málo. My sme sa, naopak, v koncovke dosť vytrápili. Malouda so Sturridgeom sa veľmi dobre presúvali a ja s Bellom sme často nevedeli, čo máme robiť. Sme sa tam len tak behali... Dali nám lekciu z efektivity. Pre nás bol tento zápas vysokou školou futbalu, z ktorej sa môžeme len a len poučiť. Myslím si, že tento výsledok je asi reálnym vyjadrením síl a kvalít našich kádrov. Škoda, že pre bojkot neprišli aj skalní fanúšikovia, ktorí nám počas stretnutia dosť chýbali."
Mário Pečalka, obranca Žiliny: "Mám zmiešané pocity. Chceli sme to Chelsea trochu sťažiť, no nepodarilo sa nám to. Súper nám požičal loptu prakticky len vtedy, keď to sám chcel. Možno sme mali pred nimi až príliš veľký rešpekt. Videli sme, že nie náhodou je Chelsea považovaná za jeden z najlepších klubov na svete. Keď boli rozbehnutí s loptou, tak sa veľmi ťažko bránili. Môžeme byť radi, že sme nedostali ešte viac gólov. Aj my sme mali nejaké šance, ale aj tam bol rozdiel medzi nami a Chelsea. Kým my sme svoje príležitosti nevyužili, oni nás dokázali potrestať. Chelsea si víťazstvo stopercentne zaslúžila. V premiére v Lige majstrov sme boli príliš ustráchaní, mal som pocit, ako keby sme mali zviazané nohy."
zdroj: http://aktualne.centrum.sk/sport/liga-m ... id=1216186
Mário Pečalka, obranca Žiliny: "Mám zmiešané pocity. Chceli sme to Chelsea trochu sťažiť, no nepodarilo sa nám to. Súper nám požičal loptu prakticky len vtedy, keď to sám chcel. Možno sme mali pred nimi až príliš veľký rešpekt. Videli sme, že nie náhodou je Chelsea považovaná za jeden z najlepších klubov na svete. Keď boli rozbehnutí s loptou, tak sa veľmi ťažko bránili. Môžeme byť radi, že sme nedostali ešte viac gólov. Aj my sme mali nejaké šance, ale aj tam bol rozdiel medzi nami a Chelsea. Kým my sme svoje príležitosti nevyužili, oni nás dokázali potrestať. Chelsea si víťazstvo stopercentne zaslúžila. V premiére v Lige majstrov sme boli príliš ustráchaní, mal som pocit, ako keby sme mali zviazané nohy."
zdroj: http://aktualne.centrum.sk/sport/liga-m ... id=1216186
Otvorený list pre Jozefa Antošíka, majiteľa MŠK ŽILINA.
http://ultraszilina.sk/1908/index.php/c ... p-antosika
http://ultraszilina.sk/1908/index.php/c ... p-antosika
-
Anem
Star
0:7 Ak som dobre počul najvyššia prehra domácich...
-
Sagittarius
Guru
Len ktovie, či Hapal už nedohapal...
-
hojko
Site Admin
Hodnitit a odvolavat Hapala na zaklade par zapasov v Lige majstrov mi pride ako nezmysel, pretoze Hapal co to dokazal, posunul Zilinu do Ligy majstrov a zarobil majitelom neskutocne predaje, ako za postup, tak aj za listky, televizne prava, reklamu a neviem co dalsie. Treba objektivne priznat, ze muzstva v LM zo skupiny v ktorej je Zilina su velkokluby, ktorych rozpocet je daleko vyssi, maju tam uplne ine mena, ine ambicie, ine zazemie a celkovo su na urovni 50 rokov pred Zilinou. Prehra, ci s Chelsea alebo ta dnesna len odraza kvalitu a uroven slovenskeho futbalu a najma domacej ligy. Urcite vsak stoji za uznanie to, ze Zilina dokazala postupit do LM a tym zarobila nestkutocne peniaze, o ktorych sa moze inym muzstvam na Slovensku len snivat. Dostat 0:7 na domacej pode je hanba, ale Olympic je klub na inej urovni a hra iny futbal..., priznavam, ze som sa dobre bavil na vysledku a tesim sa aka komedia to bude vecer v sporte a to najma na slovanistickej JOJke, ale aj tak, velkym uspechom je uz samostna LM v Ziline a aj to, ze umoznili fanusikom domaceho futbalu vidiet velke kluby na domacej pode, hoci pri nelogickych cenach vstupeniek.
-
Georgeo88
Light Star
sorry ale ak je je JOJka slovanisticka,potom neviem čo je TA3hojko napísal: priznavam, ze som sa dobre bavil na vysledku a tesim sa aka komedia to bude vecer v sporte a to najma na slovanistickej JOJke
a aby som nebol OT..sčasti súhlasím s hojkom,hapal toho so Zilinou naozaj veľa dokázal,no osobne si myslím,že mal zaujat trochu iný postoj k zápasom v LM.Sorry ale hrat otvorenú hru s takými mužstvami ako Chelsea a Marseille...mi príde trochu naivné.Ale nebudem sa hrať na trénera,v podstate som rád že je žilina v LM a dúfam,že ostávajúce zápasy odohrá so cťou a už neurobí hanbu.
-
Sagittarius
Guru
No bohužiaľ dnešný futbal sa hra na výsledky a nie na krásu, aj keď Žiline chýbali obe veci. Aspoň pomohli ku kráse futbalu Marseille.
A vždy lepšie ako v hokeji prehrávať s Dánskom po 14 minútach 0:6. 
-
hojko
Site Admin
Georgeo88: JOJ patri pod J&T, mozno ti nieco hovori firma Grafobal alebo Kmotrik, rovnako ako sa tieto mena objavuju aj v spojeni so Slovanom.