Zubár
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zubár
Mrtvy nebol, aspon o tom mi nic nehovorila. Vraj pri zapale nemusi anesteza zabrat na 100% tak mi dala celu tu ampulu takze mozno preto som ani pri tom vytahovani nervov nic necitil.
Btw. dnes som tam bol zase mala mi to zavriet ale este ze tam je trochu zapal tak tam dala liecivu vlozku a v utorok idem zase.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2010, 22:09)
Tak sa mi zda ze sa mi to vdaka tej vlozke zacina znovu zapalovat a puchnut
Nic moc teda.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2010, 22:09)
Tak sa mi zda ze sa mi to vdaka tej vlozke zacina znovu zapalovat a puchnut
-
martinez13
Light Professional
Čaute nechcem zakladať novú tému a chcem sa spýtať akú by ste mi odporučili zubnú pastu na citlivé zuby? Lebo keď si dám kofolu studenú alebo bárs čo tak idem umreť.. ďakujem za rady 
-
Mek
Addict
Asi Sensodyne... sam som ho pouzival. Inac na to s tymi citlivymi zubmi mi zubar povedal, ze cistim zuby moc casto a moc dlho. Takze som s tym prestal a cistim len vecer a o to dokladnejsie, a problem s citlivymi zubmi je prec.
Janio, asi polhodinovy chirurgicky zakrok, miesto ti umrtvia a nejakym sposobom zub po kusoch vytiahnu z kosti, ranu zasiju a potom musis davat pozor na hygienu aby sa ti to nezapalilo, nemali by sa jest mliecne vyrobky a musis ranu pravidelne vyplachovat. Ak sa to zapali tak 3 tyzdne na antibiotikach. Asi takto nejak mne vyberali zub mudrosti, dalo sa to prezit, stalo ma to 30 eur
-
viper1993
Medium Professional
V utorok som tam bol zase a posledny krat mi precistila tie kanaliky, vyplnila ich nejakou hmotou a dala tu istu vlozku co predtym, vraj by mala vydrzat 3 mesiace tj. v januari mi dala dalsi termin kedy mi tam da trvalu plombu. No dnes sa mi zda ze mi ten zub praskol
, zda sa mi to ako vertikalna prasklina od hora az dole. Nevie niekto co sa robi v pripade praskliny mrtveho zubu? Nechce sa mi zase trepat 70km k zubarke len kvoli tomu(za 2 tyzdne som tam bol 4x
).
-
hojko
Site Admin
viper1993: S prasknutym zubom ti poradit neviem, ale bolo by asi fajn, keby si tam zavolal a skusil sa informovat. Mimochodom, to sa nenajde zubar o par kilometrov blizsie, ktory by ti to vedel spravit??? Vsak vziat si zubnu kartu a zmenit ambulanciu nie je problem.
-
viper1993
Medium Professional
Tiez chodim do ProCare v Ziari nad Hronom a tato zubarka ma super pristup a odkedy chodim sem tak mi nerobi problem chodit k zubarovi cize menit nebudem.
kukiak: mozno chodime k tej istej
kukiak: mozno chodime k tej istej
je to o pojistovniach... za 6 mesiacov si nemozu dvaja rozny zubari vykazovat toho isteho pacienta... teda mozu, ale nic za neho nedostanu...
martinez13: no na citlive zuby nie, skor krcky... ale ked ta bolia vyslovene zuby, tak by som bezal za zubarom, lebo je to priznam zapalu... jeden clovek zle reaguje pri zapale na horuce, iny na studene...
martinez13: no na citlive zuby nie, skor krcky... ale ked ta bolia vyslovene zuby, tak by som bezal za zubarom, lebo je to priznam zapalu... jeden clovek zle reaguje pri zapale na horuce, iny na studene...
-
viper1993
Medium Professional
Hm tak mesiac po tom zakroku sa mi ten zub zlomil
. Skoro polovica odpadla. Co mozem ocakavat ze bude robit v tomto pripade? Je to mrtvy zub s vyplnenymi kanalikmi. Robi sa tam este nejaka oprava alebo to musi vytrhnut?
-
viper1993
Medium Professional
Zubár
Jop, v pondelok volam(stvrtok, piatok nerobi). Snad to cez vikend nezacne boliet. Korunka sa nasadzuje rovno na koren? Aky kus ti chybal ked sa to nedalo spravit inak? Ja by som bol najradsej keby to len niecim vyplni, nech ten zub este chvilu je.
viper ja som ho mal tak deravy ze som mal vyber: trhat alebo korunka. ten povodny zdrusila do vzoru dracula a na to sa to nasadzuje. nejaky kus tam musis mat lebo na nieco treba nasadit..
mno uvidis co ti povie
mno uvidis co ti povie
-
viper1993
Medium Professional
No tak som prave prisiel s tym zlomenym mrtvym zubom od zubarky, vraj tam zase nasla nejaky nalez pod nim tak to vycistila a zase liecivu vlozku. O to ale nejde, co je horsie tak na RTG snimku zistila ze dolne osmicky sa uz neprerezu a tlacia na ostatne zuby cize musia ist von lebo by som prisiel aj o sedmicky. Vraj to musi robit stomatochirurg v sterilnom prostredi. Bol uz niekto na takejto extrakcii osmiciek? Tipujem ze to bude dost masaker 
Kamos bol,ale jemu rezali iba jeden zub,(ak by mu nerezali mohol by dostat zapal okostnice)..bol pod narkozou a ked prisiel bol cca tyzden opuchnuty ako sysel ale posrandoval ze teraz da naraz do ust cely hamburger, ze ma roztiahnute usta