tak teraz ste mi padli do rany.

vcera a dnes som si bol dat robit generalku, ale kedze som tak trocha masochysta, tak som tomu rad, ze ma trosku dovrtal, mam pokoj. ked som bol maly, tak ma tam nie a nie dostat. raz mi vrtal kaz pod plombou a vrtal az do nervu - kua taku bolest ste asi nezazili, tri injekcie som mal, papulu ako tysona bolelo to jak fras omg!
teraz som bol asi po roku a pol. predtym som bol bez kazov, teraz som mal 6 a na takych debilnych miestach... dole dva krckove na 5 a 6, dva na osmicke, tu mohol radsej vytrhnut, bolo by to jednoduchsie a hore dva. ked zacal vrtat tak ma po chvili poriadne stiahlo od bolesti a hned ze ci chcem injekciu a ja ze ne, pohoda to vydrzim a drzal som

este mi vrtackou ufacil kus dasna, ale aj tomu som rad, lebo tam zavadzialo vyrastenej osmicke a pod tym dasnom sa kazil zub. ja to beriem ako nutne zlo, ale mamina robi na antolskej tak tam mam protekciu, zubar byva o par domov vedla a este mam potom v nitre maminho kamarat z detstva, to je pan zubar, ked by som robil velku GO chrupu, tak jedine unho. pan zubar to je (ten vrtal do toho nervu)
no ako tak pozeram, tak si celkom slusne cvakate. ja vzhladom na to, ze to je protekcne ma to nestalo nic a pritom doktorko dostal vsimne. este zo starej roboty som dostal par flias tvrdeho, tak som mu dal flasu jim beamu, sestricke sampus a dake sampony. platit nikdy nebudem, vzdy sa to da dako vybavit