Re: Facebook
Hore Účet -> Nastavenia súkromia -> prispôsobiť nastavenia -> Kontaktné informácie
Dnes som skúšal nahrávať fotky cez iný počítač a tam mi nahrávanie fungovalo. Skúsite mi teda poradiť aky program mám preinštalovať aby mi to zase fungovalo? Skúšal som už preinštalovať všetky prehliadače a Javu.,
prosim pomozte
nechapem ako sa mi podarilo to ze vobec si nevidim chat na FB vobec ani obrysi nic... som ho nejako uplne vypol ci ako?... keby ze sa dam odhlasit z chatu tak vidim chat ale teraz nie
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Používa niekto FB pre iphone resp. ipod?
Mám tam iOs4 bez multitasku a hocikedy sa mi ukáže len taká šípka pri kontakte...
A keď sa opýtam, či niečo písal, tak ževraj ne..
Ukazuje mi to hlavne pri ľudoch s ktorými si píšem a som s nimi často..
Mám tam iOs4 bez multitasku a hocikedy sa mi ukáže len taká šípka pri kontakte...
A keď sa opýtam, či niečo písal, tak ževraj ne..
Ukazuje mi to hlavne pri ľudoch s ktorými si píšem a som s nimi často..
kamaratovi na facebooku "ukradli identitu". niekto zo srandy zalozil profil na jeho meno, pise statusy a popridaval si kopu jeho znamych ako priatelov(dokonca si pridal aj mna a ja som vobec nespoznal, ze to nie je on). co v takomto pripade robit?
M142: najlepsie bude ak ten tvoj nahlasi vlavo dole Report/Block this person->Fake Profile->Impersonating me or someone i know
jak si mozem urobit vlastnu skupinu na faczbooku? Lebo chcem urobit skupinu fanusikom JanulkoKE Produktionz. Inak seci co ma mate radi sem: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001804121577 diki
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 22:37)
jak si mozem urobit vlastnu skupinu na faczbooku? Lebo chcem urobit skupinu fanusikom JanulkoKE Produktionz. Inak seci co ma mate radi sem: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001804121577 diki
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 22:37)
-
Yos
Professional
Som tvoj obdivovatel. Hned ako zalozis skupinu mi napis a pridam sa, urcite nas bude cez 1000.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ahoj, chcem sa opytat: stale si ma pridavaju ludia ktorych moc nemusim ..povedal som si ze ich pridam, ale chcem aby nevideli fotky, nastenku - statusy a komu som co komentoval atd...da sa to spravit?
-
Grim
Darca
dá...Nastavenia -> Upravit možnosti přátel -> Založ si novú skupinu, napr. KOKO*I, tam ich pridaj (oni nebudú vedieť, že sú v nejakej skupine) a tej skupine zakáž, čo nechceš aby videli...
-
ledenaster
Medium Professional
FB. moznost aby mi priatelia priatelov nevideli
zdravim
da sa na Facebooku nastavit aby mi moji priatelia nevideli inych priatelov ?
Re: FB. moznost aby mi priatelia priatelov nevideli
Myslím že to ide takto:ledenaster napísal:zdravim
vpravo hore Účet - Nastavenie súkromia - na konci textu Základné informácie Zobraziť nastavenia - a u Vidieť môj zoznam priateľov klikni na Prispôsobiť a v 1. možnosti Títo ľudia vyber Iba ja. Ale neviem na 100% či to funguje, ja som to neskúšal. Veď si to nastav a nejakému kámošovi napíš, či vidí ostatných tvojich priateľov.
funguje to.
mozes si to nastavit aj ked kliknes na svoj profil a pri zozname priatelov mas tusim taku ceruzku. Kliknes na nu a mas tam "change visibility settings"
mozes si to nastavit aj ked kliknes na svoj profil a pri zozname priatelov mas tusim taku ceruzku. Kliknes na nu a mas tam "change visibility settings"
-
Fabo
Hardcore addict
Zrusis fanpage... 
-
weroro
Flash coder
Jáááááj
omg. Som nevedel, že z toho chodia aj štatistiky. Vďaka.
-
ledenaster
Medium Professional
diky chlapi, je vidiet ze sa vyznate 
-
Royalflush
Guru wannabe
Aj vy máte také malinké písmo statusov a pod. ? 
-
Betarik
Professional
ano aj my ... vkuse nieco vymyslaju ide mi to uz na nervy 
-
djxtreme
Light Professional
nedavno som zistil ze mi na nastenke neukazuje statusy z niektorych stranok, ktorych som fanusik...zistil som to od jedneho znameho,ked som zbadal ze on ma status zo stranky,ktorej som aj ja fanusik a ja som ho na nastenke nemal...potom som zacal zistovat aj niektore dalsie a podobne to bolo aj s nimi...neviete niekto co s tym?