aughostino: Presne, ako si napísal - život je zmena. Zober tieto zmeny pozitívne, však v podstate to su pozitívne zmeny v životnom štýle. Nechuť do jedla využi ako výhodu, začni sa stravovať zdravo. Ja som opačný prípad, žerem všetko a svoje nedávne problémy (rodina + rozchod) som riešil práve prežieraním sa (mäso, mastné, vyprážané). No posledne, čo som v tych časoch chcel počuť bolo lutovanie od kamaratiek/kamaratov a keci o depkách a pod.
Píšeš, že máš príjemnú prácu a pracovný kolektív. Ak máš intelektualnu prácu, kde pracuješ hlavou, nie fyzicky, tak si dohodni s nejakym kolegom/kolegyňou squash, posilku, tenis alebo iný druh aktívného oddychu na hodinku/dve po práci pravidelne napr. utorky a piatky. Vyčistíš hlavu, spáliš energiu, takže sa budeš lepšie cítiť, začne ti viac chutiť a časom možno aj začneš naberať na hmote (hlavne v tej posilke).
Vykašli sa na psychológov, ako povedal jeden múdry človek prednášajúci na psychológii - parafráza - "Psychológiu idú študovať ľudia, ktorí majú nejaky vlastný problém, s ktorym si nevedia rady alebo trpia spasitelským komplexom". Niečo na tom bude