monie napísal:Niektore zenske to robia aj schvalne a niektore maju proste len sproste rifle. Ja osobne si na to davam pozor, ked chcem
jj, suhlasim najhorsie je to s bedrovkami, ale mne sa zda, ze pomaly uz ani normalne nohavice nerobia, no co uz, budem si musiet davat pozor a stale rifle potahovat hore ako doteraz tazky udel
ironia napísal:jj, suhlasim najhorsie je to s bedrovkami, ale mne sa zda, ze pomaly uz ani normalne nohavice nerobia, no co uz, budem si musiet davat pozor a stale rifle potahovat hore ako doteraz tazky udel
ja mam najradsej bedrovky a ine si ani neobleciem lebo ine neznesiem, nenosim tanga len pekne obycajne nohavicky s peknym motivom a ked trcia tak trcia ale davam si na to pozor aj ked sice ma na to stale niekto upozornuje ale co uz...
zuzu44 napísal:ja mam najradsej bedrovky a ine si ani neobleciem lebo ine neznesiem, nenosim tanga len pekne obycajne nohavicky s peknym motivom a ked trcia tak trcia ale davam si na to pozor aj ked sice ma na to stale niekto upozornuje ale co uz...
no tak to by som ta chcel vidiet...
Co sa toho vseobecne tyka.. s nimi si nepomozes.. su to potvory...
no a co tak trcia... sak to nikom nevadi.. pokial ich to neomina nie je co riesit ... a pokial ma dotycna peknu postavu je to pastva pre oci.... ak nie nemusime sa pozerat nie ? ...
Spoty napísal:no a co tak trcia... sak to nikom nevadi.. pokial ich to neomina nie je co riesit ... a pokial ma dotycna peknu postavu je to pastva pre oci.... ak nie nemusime sa pozerat nie ? ...
tak tento nazor sa mi paci, ved kto nechce nech nepozera nie?snad to som mnou nebude az take strasne