Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
nejak som nepochopil co urobila?
zaradila sa aby neprekazala autobusu?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
... minule som sa tak cukal v kolone po povazskej, som nervozny, ponahlam sa, lebo som mal byt za hodinku a pol v bratislave... ako tak ideme v tej kolone, akysi bu*erant za mnou nedobrzdil a drbol mi do auta... kukam do spataku, potom sa obzriem a ten vygelovany fesak iba mavne rukou, akoze "sorry, ze som ti rozje*al naraznik"... reku fajn, nejdem to tu obzerat uprostred prepchatej cesty a zdrzovat premavku, tak som mu ukazal rukou doprava, ze na najblizsom volnom mieste to odstavim... boli sme uz pred mostom, na moste bola odbocka na pripajac na dialnicu a dookola kopec volneho miesta, reku odstavim to tam... vyhodim blinker doprava, a co nevidim, fesak zdupol tu tatkovu C klassu fkombajne a asi v 80kmph ma obehol... ja kukam jak panna na primeros, znechuteny odstavujem auto, kontrolujem naraznik, no chvalabohu skoda minimalna... tak sadam do auta, smer bratislava a pi*ujem celu cestu... ale ten j*bnuty puchovsky ksicht si zapamatam...
RATZINGER666: Mna takto posunul na jar v zakrute na Dostojevkeho v BA smerom na landerrerovu taky dedko v avensise. Odbocujuce 2 pruhy, ja vo vokajsom a on si to rezol rovno do mna. Za krizovatkou som zastal, rozhodil rukami a pozeral, ako mizne kdesi pred autobusom v zakrute. Nastastie ja vtedy na favorite, takze som len dobre pozmyval jeho lak a naraznik ako novy
Mal som vtedy teplotu a citil sa jak zmlateny pes, takze som bol aj rad, ze sa nemusi nic riesit.
-
johny541
King
Na tvojom mieste by som asi stratil nervy, ale riesil by som to urcite tak, ze by som si vystupil, zapisal jeho SPZ aby to videl a oznamil mu, ze pri dalsej moznej parkovacej ploche stojime.RATZINGER666 napísal:... minule som sa tak cukal v kolone po povazskej, som nervozny, ponahlam sa, lebo som mal byt za hodinku a pol v bratislave... ako tak ideme v tej kolone, akysi bu*erant za mnou nedobrzdil a drbol mi do auta... kukam do spataku, potom sa obzriem a ten vygelovany fesak iba mavne rukou, akoze "sorry, ze som ti rozje*al naraznik"... reku fajn, nejdem to tu obzerat uprostred prepchatej cesty a zdrzovat premavku, tak som mu ukazal rukou doprava, ze na najblizsom volnom mieste to odstavim... boli sme uz pred mostom, na moste bola odbocka na pripajac na dialnicu a dookola kopec volneho miesta, reku odstavim to tam... vyhodim blinker doprava, a co nevidim, fesak zdupol tu tatkovu C klassu fkombajne a asi v 80kmph ma obehol... ja kukam jak panna na primeros, znechuteny odstavujem auto, kontrolujem naraznik, no chvalabohu skoda minimalna... tak sadam do auta, smer bratislava a pi*ujem celu cestu... ale ten j*bnuty puchovsky ksicht si zapamatam...
I ked teraz ked tak nad tym rozmyslam (aj ked si povedal, ze sa nic take nestalo). Tak by ti to zastavenie s nim vo veci asi nepomohlo, lebo skodova udalost sa musi zdokumentovat na mieste nie?
-
RATZINGER666
Darca
spz mam, stihol som si ju zapamatat, ked ma obiehal, viem aj presne typ, rocnik a farbu vozidla... ale ako vravim, skoda nie je taka, aby som ho nahanal... ale priznam sa, ze som cakal, ze aspon zastavi, a nie ze ma este v meste na moste osemdesiatkou obehne...
skodova udalost musi byt zaznamenana na miestie, ale pokial z nej dotycný ujde, nic ine mi nezostava... ale keby bola skoda vacsia, vedel by som o tom a on by usiel, asi by som letel za nim, kedze viem, odkial mal spz a teda ktorym smerom sa vydal...
skodova udalost musi byt zaznamenana na miestie, ale pokial z nej dotycný ujde, nic ine mi nezostava... ale keby bola skoda vacsia, vedel by som o tom a on by usiel, asi by som letel za nim, kedze viem, odkial mal spz a teda ktorym smerom sa vydal...
-
Point
Professional
ono to zas neni sranda ked zdrhne z miesta skodovej udalosti.. v tom momente sa to stava dopravna nehoda a utek z dopravnej nehody je trestny cin.. takze ked mas chut sa trosku potahovat s PZ, mozes to poriesit aj tak ..
-
RATZINGER666
Darca
hej, hej, viem... ale nie je na to cas ani chut... a skoda nie je vysoka, ale to ma ani tak neserie, serie ma ten princip...
Ratzinger a co si cakal,? V kazdom state sa najdu aj taky pacienty co maju vsetko na haku,.. pozitivny pristup k danym veciam im nic nehovori....
markus napísal:nejak som nepochopil co urobila?
zaradit sa malo uz asi 700m skor, no s kamennou tvarou sa mi supla na auto, keby som kukal inde, tak je vo mne..
40 minut v lavom pruhu na ceskej dialnici D1. Ja by som asi rozotrel o zvodidla.
Uz sa mu nechcelo ist v lavom tak flegmaticky sa presunul do praveho...v lavom sa asi nudil 
v cechach na D1 kazdy chodi v lavom aj ja, nahodim 135-140km/h a idem v lavom, iba ak ide niekto rychlejsie uhnem doprava a znova sa presuniem vlavo, uz parkrat sme tak isli 3 auta za sebou(cudzi ludia), kazdy pekne dodrzuje rychlost nikto na nikoho neblika, rovnako sa pekne uhneme rychlejsiemu
v pravom si akurat nicim tlmice
v pravom si akurat nicim tlmice
Nic nemam proti lavom pruhu ale si videl 40min sa ziadnemu rychlejsiemu neustupil,...
no nepozeral som video kedze som v praci, ale ak sa nieje ochotny ani uhnut rychlejsim tak to je potom hnus
-
johny541
King
Ceska D1 je hroza a des. Taktiez ked cez nu musime ist, tak sa snazime co minimalne v pravom pruhu, samozrejme s tym, ze pustame, ak je niekto rychlejsi. No na tej ceste kebyze chodim kazdy den tam a spat cely rok, tak dakujem pekne. Od tych otrasov by nam opadal aj lak z auta. A nad tym videom iba krutim hlavou 
-
Shark NX
Addict
Ja to uz vacsinou serem. Roky rokuce lietam po Ceskej D1/D2 skoro kazdy vikend.
Ak nezleze na smerovku do lava pripadne jedno bliknutie tak ho berem z pravej strany. To sa uz ani neoplati nad tym pozastavovat.
Nema zmysel ho 3minuty vyblikavat ani vytrubovat. A skakat pred nim na brzdy je zbytocne riskantne.
Najviac ma dojima ked ho prebehnem po pravej strane tak 140-150km/h a on na mna zacne blikat ze ako si to predstavujem
Ak nezleze na smerovku do lava pripadne jedno bliknutie tak ho berem z pravej strany. To sa uz ani neoplati nad tym pozastavovat.
Nema zmysel ho 3minuty vyblikavat ani vytrubovat. A skakat pred nim na brzdy je zbytocne riskantne.
Najviac ma dojima ked ho prebehnem po pravej strane tak 140-150km/h a on na mna zacne blikat ze ako si to predstavujem
-
Mateq
Medium Professional
Ad magor v ľavom: Podbehnúť, zastaviť, vytiahnuť z auta, rozlámať na kusy, pošľapať a zahodiť do pola (jeho vodičák samozrejme)
.
Podľa českých dialničných na Passatoch je to za vodičákShark NX napísal:Ak nezleze na smerovku do lava pripadne jedno bliknutie tak ho berem z pravej strany.
-
Shark NX
Addict
1. A co mas spravit? Vliect sa za nim?
2. Za pomali 4 roky co stale pendlujem som tie Policajne Passaty videl iba dva krat, neviem kedy a ako jazdia ale raz bol schovany medzi kamionmi na parkovisku a raz sa vliekol 110 v pravom pruhu.
+ Som zvedavy co by mi spravili za predbehnutie ho po pomalom pruhu pre kamiony
2. Za pomali 4 roky co stale pendlujem som tie Policajne Passaty videl iba dva krat, neviem kedy a ako jazdia ale raz bol schovany medzi kamionmi na parkovisku a raz sa vliekol 110 v pravom pruhu.
+ Som zvedavy co by mi spravili za predbehnutie ho po pomalom pruhu pre kamiony
uz aj ja som musel predbiehat sprava, dokonca prave cez kamionovy pruh, blbec sa vliekol do kopca asi 100 v strednom pruhu a nakolko mam motor 1.1 tak pred kopcom na to trochu slapnem nech sa vystveram v akej takej rychlosti a v strede kopca vidim slimaka tak som to hodil do kamionoveho pruhu kedze v lavom boli auta iduce 150
ked uz hovorime o policajtoch a dialnici tak aj bezdovodna jazda v lavom pruhu je na pokutu
ked uz hovorime o policajtoch a dialnici tak aj bezdovodna jazda v lavom pruhu je na pokutu
-
hojko
Site Admin
Dnes dobre zazitky po ceste do BA, aj ked vodici osobnych aut boli v pohode. Sli sme taka trojica aut po sebe po D1 smerom do BA, rychlost taka optimalna na zadrzanie vodicaku a ked v tom, dodavka sa rozhodla predbiehat kamion. Nechybalo vela a mohli sme dodavku vsetci traja poriadne potlacit. Mozno pol hodinu na to rovnaky pripad, opat dodavka obiehala podobne velke auto. Nechapem, ci vodic dodavky nie je schopny pouzit spatne zrkadlo, vsak svetla auta z vedlajsieho pruhu v zrkadle musi vidiet.