Ja som naklikal 300 stranok a tie neukazuje vsetky
-
RBG
Medium Expert
Re: Facebook
Myslim ze to ma niaky rebricek, a ukazuje ti len status stranok kde mas najvetsiu aktivitu, cize palcov hore, komentov, atd...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
jop, asi zmensili pismoRoyalflush napísal:Aj vy máte také malinké písmo statusov a pod. ?
djxtreme, dole mas nastavenia a tam si zvys cislo, ktore znamena zobrazovanych friendov, skupiny a podobne. defaultne je 250
Ahojte ked si chcem na BF zmenit meno napíše mi toto
Dosiahnutý limit zmien mena
Ľutujeme! Dosiahli ste maximálne povolený počet aktualizácií mena a nie je možné ho znova zmeniť. Ak chcete uviesť nejaké svoje ďalšie meno, napríklad rodné meno, použite políčko Alternatívne meno.
To je ako navždy???
Ľutujeme! Dosiahli ste maximálne povolený počet aktualizácií mena a nie je možné ho znova zmeniť. Ak chcete uviesť nejaké svoje ďalšie meno, napríklad rodné meno, použite políčko Alternatívne meno.
To je ako navždy???
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám aktuálne problém s tým, že mi nejde pridať si niekoho medzi priateľov. Tú osobu mi ani nechce vyhľadať, k jej profilu sa dostanem len zo správy, ktorú mi poslala. No chýba tam to tlačidlo "add as friend". Vie niekto prečo??? Rovnako ani ona mňa si nevie pridať medzi priateľov...
-
vrtulnik
Medium Professional
Skus im napisat, ze ti nejde zmenit meno. Kamaratovi to pomohlo.jarabi napísal:Ahojte ked si chcem na BF zmenit meno napíše mi toto
To je ako navždy???
Account -> Privacy Settings -> Basic Directory Informationzuzkazuzka napísal:Ja mám aktuálne problém s tým, že mi nejde pridať si niekoho medzi priateľov. Tú osobu mi ani nechce vyhľadať, k jej profilu sa dostanem len zo správy, ktorú mi poslala. No chýba tam to tlačidlo "add as friend". Vie niekto prečo??? Rovnako ani ona mňa si nevie pridať medzi priateľov...
tam si nastavujes kto si ta moze vyhladat aj pridavat medzi priatelov... ak tam mate nastavene Friends Only a nieste priatelia tak to je dovod preco to nefunguje
A dal by si mi na nich kontakt ??? Neviem ho nájsťSkus im napisat, ze ti nejde zmenit meno. Kamaratovi to pomohlo.
-
DeJF
Addict
A načo si meniš mená ? To nieje pokec aby si tam mal blbosti ..jarabi napísal:Ahojte ked si chcem na BF zmenit meno napíše mi toto
To je ako navždy???
To je ale hádam na mňe či si zmenim meno alebo nie a čo budem na FB robiť nie ???A načo si meniš mená ? To nieje pokec aby si tam mal blbosti ..
-
RATZINGER666
Darca
jarabi: no ako sa zda, tak uz asi ani nie

-
mirak2
Hardcore addict
jo a vdaka takemuto dementnemu pristupu existuju na fb ludia ako nas znamy "Moderny Gazda Vladko-Tač Dis-Priezvisko (Lego Poskladane)"
-
Soviet
Darca
Zdravim,
Nestalo sa niekomu, ze sa tagol na fotke (napriklad z dakej akcie) a aj po schvaleni tagnutia sa proste nezobrazuje medzi jeho fotkami tagnutymi? Ked vsak chcem sa tagnut este raz, uz tam moje meno na vyber nemam a ked prechadzam po fotke mysou, tak sa sice zobrazuje moje meno na fotke, ale nie klasicky ramcek..Tagoval som seba aj kamosa a jeho zobrazi normal, no mna takto nanic..
Google mi moc neporadil..
Nestalo sa niekomu, ze sa tagol na fotke (napriklad z dakej akcie) a aj po schvaleni tagnutia sa proste nezobrazuje medzi jeho fotkami tagnutymi? Ked vsak chcem sa tagnut este raz, uz tam moje meno na vyber nemam a ked prechadzam po fotke mysou, tak sa sice zobrazuje moje meno na fotke, ale nie klasicky ramcek..Tagoval som seba aj kamosa a jeho zobrazi normal, no mna takto nanic..
Google mi moc neporadil..
Nebude to tym, ze autor fotiek este neschvalil tvoju tag?
-
lekoklatik
VIP
test
Soviet napísal:Zdravim,
Nestalo sa niekomu, ze sa tagol na fotke (napriklad z dakej akcie) a aj po schvaleni tagnutia sa proste nezobrazuje medzi jeho fotkami tagnutymi?...
-
Fabo
Hardcore addict
Nehral si sa s nastaveniami sukromia co sa tyka tagovania?
...mam prosbu...mozno ma s nou hned poslete niekde ale velmi by som potrebovala jedno heslo...fakt iba jedno heslo jednej osoby na FB...
je to surne a velmi osobne keby nie tak by som to neziadala...napiste mi prosim spravu ak je mi niekto ochotny pomoct...dakujem ak sa niekto taky mily a sikovny najde
-
Grim
Darca
...ak je to tvoje heslo, tak treba kontaktovať Facebook...ak je to heslo niekoho iného tak toto by mohlo byť považované za nahováranie k trestnému činu...
nie je to moje heslo a netreba to brat tak vazne
...ja to len FAKT potrebujem
(... aj keby to malo byt nahovaranie k trestnemu cinu, proste keby to je nejaka blbost tak o to neziadam....... ufff...tazko vysvetlit