Ares011 napísal:byvam od nej asi tak 12 km, co hovorite na vztah na dialku
Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
-
Fabo
Hardcore addict
Tyzdenne aj viackrat? Efendi, ja to prekonavam aj viackrat denne, a to ani nevytiahnem paty z mesta... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to ja tiez hefe, ale aplikoval som svoju radu na moznosti niekoho, kto si mysli, ze 12km je nejaka vzdialenost 
Pokial sa nenájde kompromis využitia volného času, tak má ten vzťah podla teba zmysel?
chlape vztah na dialku je kosice-bratislava(aspon) nie z jednej dediny do druhej alebo z jedneho konca mesta na druhy
len tak mimochodom pesi by si to dal za 2 hodiny, na biku za 20minut, autobusom 10-15minut, autom 10minut
len tak mimochodom pesi by si to dal za 2 hodiny, na biku za 20minut, autobusom 10-15minut, autom 10minut
No dobre teda, s tym "vztahom na dialku" som to prehnal
Sak prave nad tym rozmyslam ci zacat nieco viac ale byt taky prilezitostny kamarati 
Využi šancu, veď predsa o nič nejde
.
Však na čo sa cítiš. Ak chceš viac, tak choď do toho, ak nie, tak priležitostný kamaráti (ak bude aj ona za). 12 kilometrov je prd, to nerieš. Ja som fungoval 40km vyše 4 roky. Kde je vôla, tam je cesta.
-
jin
VIP
Na žiadosť iného užívateľa skopírované z témy "Vzkriesené nadšenie z osoby i tak pocit beznádeje.."jin napísal:Dale88: Veľmi príjemný článok - pekné čitanie na úrovni na základe ktorého sa do Tvojej situácie viem primerane vcítiť.
Ďôležitý moment nastal aj pri jednom aj druhom stretnutí vtedy, keď Ti povedala, že by Ťa znova rada videla. Len ako napísal mi-chau, dávaj si bacha, aby to neskĺzlo do roviny "naj kamarát". Tvoje zámery by boli pochované a len veľmi ťažko by sa vzkriesili. Prípad, ktorý si vykreslil považujem za celkom dobre rozohratú "partiu" v Tvoj prospech. Píšeš tu o tom, že nevieš o čom rozprávať. Jednoduché riešenie - Pýtaj sa, počúvaj a reaguj. Nechaj rozprávať ju a skutočne ju počúvaj - snaž sa do nej vcítiť a pochopiť ju a potom keď dohovorí nepovedz len: "aha, chápem...". Rozviň to, povedz jej svoj názor a klaď otvorené otázky, tak sa nemôže stať, že by rozhovor vyhasol. Najlepšie debaty sú tie, ktoré začnú pri tom, aký má rada čaj a končia pri otázkach jadrovej fyziky (obrazne povedané samozrejme). Ani sa nenazdáte a prestanete vnímať čas a začnete vnímať len seba navzájom. Skrátka sa ona do Teba musí zakukať a ty musíš odhadnúť, čo by mohlo zabrať. To Ti nemôže poradiť nikto z nás, na to si sám, ale ak nie si nemehlo, tak to hravo zvládnešSamozrejme postupom času (4-5 stretnutie) jej naznač (ak to bude vhodné) že Ti ide aj o niečo viac. Skús ju chytiť za ruku / iný prejav fyz. náklonnosti. Tým pádom to neskĺzne tak, kam nechceme. A zároveň aj budeš vedieť s čím môžeš rátať. Ale aj tu je šialene dôležité načasovanie, ktoré opäť musíš odhadnúť iba a len Ty sám.
Čo sa týka prostredia skús vybrať niečo, kde budete mať súkromie a kde sa obaja budete cítiť dobre. Neviem, čo máte vy dvaja radi, to musíš vedieť ty, no osobne (viem, otrepané) by som poradil čajovňu. Tiché prostredie, príjemná atmosféra a tak celkovo ľudia v čajovni sú ku sebe akýsi milší.
Snaž sa zistiť, prečo potrebuje byť sama - čo vtedy robí, daj jej pocítiť, že Ti na nej skutočne záleží a že jej chceš pomôcť vyriešiť jej problémy. Musí pri Tebe nadobudnúť pocit istoty a pocit, že chce s Tebou tráviť čas radšej ako s kýmkoľvek iným...
Som zvedavý, ako dopadne Vaša ďalšia schôdzka.
Good luck!