Kúpa telefónu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hrony
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kúpa telefónu

Príspevok od používateľa hrony »

Čaute hojkáči, rozmýšľam nad kúpou telefónu. V Tescu (v letáku) je telefón MyPhone 8855DTV . Je to dotykový telefón, je v tom wifi, TV tuner, dual SIM, atp. Ale kukal som na nete a nikde žiadne recenzie ani tak, takže sa bojím ten telefón kúpiť. Nemáte s tým nejaké skúsenosti?
A potom ešte ďalšia vec..ak nie tento, chcel by som si kúpiť nejaký dotykový telefón s wifi do 200€ . Existuje niečo také?
Filipito
Darca
Darca

Re: Kúpa telefónu

Príspevok od používateľa Filipito »

iPhone 3g alebo si doplatiť za 3GS alebo niečo z dielne HTC, po iných značkách by som nepozeral
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Len nekupuj ten cinsky dualsim srot. Ja by som bral nieco s Androidom.
Filipito
Darca
Darca

ja naopak radšej niečo s iOS ale to už je vec osobných preferencií
hrony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No takže..rozmýšľam medzi 2 telefónmi: Nokia 5800 Xpressmusic a SE Xperia X10 mini . Dal som si porovnávanie týchto telefónov a napriek tomu, že je Nokia staršia, vyšla ako 100% víťaz. Akurát foťák je o niečo slabší, ale aj tak, veľmi nefotím na telefóne :) Išlo mi hlavne o WiFi a repráky. Ale mám dilemu..ktorý OS je lepší..Android alebo Symbian Series 60. Symbian je v tej Nokii a Android je v tom SE.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

To nie su moc konkurencne telefony. Mne osobne sa Xperia Mini vobec nepaci, uz len koli rozmerom. No keby mam porovnat OS, tak u mna by to bol jednoznacne Android.

EDIT: A co tak Samsung Galaxy Spica
hrony
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

O dotykových Samsungoch som počul len samé zlé veci. Takže to by som si iba v krajnom prípade vybral..no nič, vyzerá to teda zatiaľ na tú Nokiu, ďakujem za rady :)
Filipito
Darca
Darca

symbian je samovražda ale to zistíš až keď si ten fón kúpiš, nehovorím že ten samsung je lepší ale tak do 200 eú je problém niečo vybrať
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Do 200 eu by som zobral dačo od HTC, alebo kakofón ako spomínal filipito, poprípade Samsung Galaxy 3 z bazáru braný na akciu. Nokia X6 a 5800 sú slabunké, obe sú momentálne doma [oproti HTCčkám s Androidom a kakofónu]
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

nechápem uplink aký zmysel má tvoje porovnanie 200e nokie oproti 400e mobilom... Kľudne si kúp 5800, nebudeš ľutovať. X10mini je šrot a za 200e (+-) nič lepšie nekúpiš. Možno by sa zišlo trošku pošetriť a kúpiť si SE Vivaz :)
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

suhlasim z tm_a.s.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja by som 5800 uz nechcel ani zadarmo.. je to pomerne uz stary fon a je dost pomaly a ma Symbian.. ja osobne by som jednoznacne volil HTC aj ked viem ze za 200€ moc toho nekupis ale urcite by sa nieco naslo.. daj na Filipitove a Uplinkove rady nebudes lutovat :)
Filipito
Darca
Darca

tm_a.s. napísal:nechápem uplink aký zmysel má tvoje porovnanie 200e nokie oproti 400e mobilom... Kľudne si kúp 5800, nebudeš ľutovať. X10mini je šrot a za 200e (+-) nič lepšie nekúpiš. Možno by sa zišlo trošku pošetriť a kúpiť si SE Vivaz :)
musí si kúpiť nový telefón? hlavne ze kazdeho urazas a radis uplne smejdy. 5800? :lol: kto nanom robil tak ti povie ze to je asi jeden z najhoprsich a najpomalsich telefonov.
Sony Ericsson zaspal na vavrinoch a ked bude robit telefony ako x10 / x10 mini a rozne vivazy a ine slabulinke telefony tak aj onedlho skoncia.
8gb iphone 3g - 160 eur - http://mobil.bazos.sk/inzerat/5519510/p ... one-3G.php urcite s nim bude spokojnejsi ako s neakou nokiou alebo nedajboze ericssonom
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Dokedy potrebujes kupit telefon? Mozno by bol na predaj v januari moj HTC Hero (Android), pretoze mi konci pausal a beriem si novy telefon.
Filipito
Darca
Darca

tak to by bola preňho skvelá ponuka, Hero je veľmi vydarený kúsok
FANTOM092
Light Star
Light Star

Ale uzivatel hrony chcel dotykovy mobil z wifi a z dobrymi reprakmi tak naco mu ponukate nejake mobilne spicky ked to aj tak nevyuzije. A nokia 5800 ma wifi a aj dobre repraky.
Filipito
Darca
Darca

ale je úboho pomalý
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nech napise ak bude mat zaujem. Ale nie je to na 100%, ze beriem telefon v januari. U pomarancov je to tak, ze si mozes zobrat telefon, respektive uzavriet novu zmluvu, tri mesiace dopredu. V januari bude este asi vianocna ponuka, no ked sa v nej nic nenajde, tak si asi pockam zo dva/tri mesiace na jarnu a ak ani tam nic nebude, tak si necham Hero a prejdem do O2. Novy telefon chcem cisto iba kvoli zmene. Je to zatial jediny telefon ktory mi sadol vo vsetkom, no treba zmenu :) Rad experimentujem.
FANTOM092
Light Star
Light Star

uz ma novsie fw a pri tych uz neni taky pomaly alebo sa da prerobit na c6... ked sa do toho nerozumies tak nepis
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Filipito napísal: musí si kúpiť nový telefón? hlavne ze kazdeho urazas a radis uplne smejdy. 5800? :lol: kto nanom robil tak ti povie ze to je asi jeden z najhoprsich a najpomalsich telefonov.
Sony Ericsson zaspal na vavrinoch a ked bude robit telefony ako x10 / x10 mini a rozne vivazy a ine slabulinke telefony tak aj onedlho skoncia.
8gb iphone 3g - 160 eur - http://mobil.bazos.sk/inzerat/5519510/p ... one-3G.php urcite s nim bude spokojnejsi ako s neakou nokiou alebo nedajboze ericssonom
môžeš mi napísať, kde som kedy koho urazil ?
a myslím si, že najpodarenejší telefón momentálne na trhu je Vivaz, jednoznačne pomer cena/funkcie, a to, že má symbian by som bral ako jeho +, neviem, čo máš proti symbianu...ale zjavne to bude len tvoj osobný komplex
Napísať odpoveď