Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Kašlem na to idem to ťahať odznovu - chcem sa spýtať Multiplayer ide aj na piratskej verzii ?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako zmenim meno ?? neviem to nikde najst .. na steame mam klasicke svoje meno ale v hre stale unknown playa... skusal som konzolu a name "xxx" ale aj bez "" a stale nic..
/nn ved prave to ...
/nn ved prave to ...
V starsich dieloch sa nick menil aj cez nastavenia/multiplayer. Skus, ci tam take nieco nemas.
ROFL, to je len tvoja stupidita ze tahas clonedvd.Momo46 napísal:Mohol by mi niekto poradiť som dosť zúfaly (cez SS ) mám Call of Duty Black Ops / EN / CloneDVD - TokZic verziu čo je vlastne priečinok nainštalovaný a podla pokynov má ísť do Steam folderu ale je to úplna hlúposť a nechcem odznovu ťahať celú hru
O tom sme uz pisali na predoslej strane...Sapo napísal:Vysiel skidrow release
Vysiel skidrow release
Taham skidrow z torrentu, je tam dost okolo 100 seedov a nieco cez 2000 peerov, zatial som uploadol viac ako som stiahol
Chcem vediet ci sa mi to oplati kupit, lebo od Treyarchu ma Call of Duty 5 nebavil a tesil som sa nanho rovnako ako teraz na Black Ops.
Chalani mam problem neviem ako je to mozne kupil som si origos ale nejde mi to nainstalovat. ked sa sputilo cd tak sa akurat nainstaloval steam a potom sa spustil spravil som si ucet a zadal cd key a vyhodilo ze je to aktivovane a chcelo zacat hru ztahovat z netu ale vypisalo mi the steam server curently to busy to handle you request please request again in a few minutes. ale ja to nechcem stahovat ved mam origos na cd...pls poradte neviem si rady...toto je moja prva orginalka....mam windows 7 64 bit ultimate plne aktualizovany.dakujem za pomoc.
//zacalo to stahovat...ale ja to chcem nainstalovat z CD pls poradte...
// uz to isntaluje z cd som to asi musel spustit ako admin...
//zacalo to stahovat...ale ja to chcem nainstalovat z CD pls poradte...
// uz to isntaluje z cd som to asi musel spustit ako admin...
-
Sphinx
Addict
je to fajn . az na tie neskutocne lagy na serveroch .. snad coskoo bude daky fix na to .. lebo je to nehratelne .. a stale ma stve to meno ... skusal som aj /name ... a nic .. neviem ci je to tym ze mam take "eroticke" meno na steame a hra to nevie zobrazit ci co ..¤ ڳpęИ@† ¤SK
/T skus znova spustit autorun z DVD snad to pomoze
/T skus znova spustit autorun z DVD snad to pomoze
Neda sa nijak zmenit tych 60 fps cez config ? Neskusali ste niekto ?
Skus napisat klasicky ze co to spravi.
To nebude nahodou preto ze mas exoticke znaky v nick-u ?Sphinx napísal:je to fajn . az na tie neskutocne lagy na serveroch .. snad coskoo bude daky fix na to .. lebo je to nehratelne .. a stale ma stve to meno ... skusal som aj /name ... a nic .. neviem ci je to tym ze mam take "eroticke" meno na steame a hra to nevie zobrazit ci co ..¤ ڳpęИ@† ¤SK
-
Sphinx
Addict
skus cg_draw fps 1- zobrazenie FPS a potom /com_maxfps "125" a dosadis si hodnotu..
//hmm tak nefunguje to ..
ani zmena mena na normalne ani FPS..este prilis vela chrobacikov na rozpucenie kym sa to bude dat normalne hrat..
//hmm tak nefunguje to ..
ksk toto sa mi prvy raz stalo zeby clone neislo no co uz, s mojim super ultra rychlim t-com-om mozem tahat odznova 
-
lekoklatik
VIP
Snáď to pomôže ľuďom hľadajúcm systémové požiadavky : )
http://www.yougamers.com/gameometer/10424/
//šit ja som testom neprešiel : )
//majo namakaná farba : )
http://www.yougamers.com/gameometer/10424/
//šit ja som testom neprešiel : )
//majo namakaná farba : )
Tak k BO by som povedal len toľko. Podľa mňa je oveľa slapšia ako Modern Warfare 2 a Modern Warfare ale lepšia ako Worl at War
, WaW sa mi nijak nepáčilo a BO ako keby som hral to isté. Moje hodnotenie 6/10
Téma je tu na vyjadrenie názorov, to je ok. No nemusis pisat boldom vsetko, a píše sa slabšia 
-
DeJF
Addict
Tak to Dead ops arcade je kvalitna zaležitosť . Je to ešte viac zabavnejšie ako normálne zombie keď to hrate štyria 
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2010, 22:16)
btw ide vám uploadnuť video ?
Napíše síce že video bolo uploadnute ale na stranku nič nedá
//Jop robil som,screenshoty mi tam bez problemov dá,ale video nie .
Ešte som aj prelinkoval moj YT account a ani tam nič
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2010, 22:16)
btw ide vám uploadnuť video ?
Napíše síce že video bolo uploadnute ale na stranku nič nedá
//Jop robil som,screenshoty mi tam bez problemov dá,ale video nie .
Ešte som aj prelinkoval moj YT account a ani tam nič
Este som to neskusal ale skus sa s tymto pohrat.
http://www.callofduty.com/theater
Ak si to uz robil tak ignoruj moj post
http://www.callofduty.com/theater
Ak si to uz robil tak ignoruj moj post
-
Andrew007
Guru wannabe
Chalani pridajte si ma na Steame, moje meno je "andr3www3rdna" , zajtra si zaobstaram konecne HD6870ku takze mohli by sme si dat napr. zombie mod ci samotny multak. 
-
qwerty-xyz
a ludi co to realne kupia upozornujem dopredu ze sa ogabu o peniaze, toto zato nestoji !!!! ...... toto je masakerne slaba hra, vyzera to ako keby vietkong 2 tr*kal nejaky postarsi medal of honor, a vylizali sa obaja s trocha lepsou grafikou a vzniklo z toho toto . . . fuj, bieda, a hnus, ... tesil som sa strasne moc, ..... bleeeee ..... uz sa netesim ....
hovnarska sracka, ranna stolica vyzera lepsie ako toto tu, .. a kto povie ze to je super, je podla mna vylizany blbec a nema odhrate predchadzajuce hry hlavne 4 a 6 ......
-
lekoklatik
VIP
qwerty pred spanim sa nefetuje.
Ludia si to kupia uz len kvoli MP. Koho uz dnes u COD zaujima SP? Zahraju si, povedia si ok celkom to uslo ale teraz hura na MP.
Mimochodom ked mas rano sracku mal by si s tym zajst k lekarovi, pretoze srat je sice zdrave, ale sracka? Tak to je pruser. Doslova.
Chod si Veteranovat 4 a 6 a napis nam recenziu. Kolko sraciek davas Modern Warfare?
Ludia si to kupia uz len kvoli MP. Koho uz dnes u COD zaujima SP? Zahraju si, povedia si ok celkom to uslo ale teraz hura na MP.
Mimochodom ked mas rano sracku mal by si s tym zajst k lekarovi, pretoze srat je sice zdrave, ale sracka? Tak to je pruser. Doslova.
Chod si Veteranovat 4 a 6 a napis nam recenziu. Kolko sraciek davas Modern Warfare?