zdravim

chcel by od vas radu:
mam tu vyber notebookov, no neviem sa rozhodnut, lebo v podstate su totozne, no kazdy je niecim vynimocny a kedze by som rad pocul aj nazor inych ludi, ako svoj vlastny, tak sem pisem
tak poprve, ntb chcem vyuzivat (v buducnosti budem musiet) na skolu, hlavne ako "pisaci stroj", no popritom si na nom aj zahrat novsiu hru (preto maju vsetky zvolene ntb-ky 1 GB VRAM)...
1.
Asus PRO5LDA-EX038 moj nazor nan:

6gb ram, N seria by mala mat vysoko kvalitny zvuk

vydrz baterie necele 2 hodiny

1,6ghz procesor, no pisu ze 4-jadrovy.... osobne nemam ponatia, ci je to dobre, alebo nie, v procesoroch a hlavne od AMD sa vobec nevyznam... ale mozno ma len zavádza ten udaj 1,6 ghz
2.
K52JC-EX235

2,4 ghz i3 procesor (myslim ze by to malo patrit k plusom), lahka vaha, vydrz baterie 4 hodiny

nejak extra mu ja nemam co vytknut, lebo splna to co by som od neho potreboval
VGA porty: D-sub znamena to, ze sa da napojit na TV?
3.
N61JV-JX355

TV tuner, kvalitny zvuk, i3 procesor

baterka opat len 2 hodiny
4.
K72DR-TY069

cena, procesor neviem ci je dobry, ale podla frekvencie by mal byt a pisu ze su to nove procesory (ako seria myslim)

17,3" (co je vyhoda a aj nie), baterka 2 hodiny
kazdy by mi priniesol nejaku "lepsiu" cast toho, co by som od svojho ntb potreboval a preto sa neviem rozhodnut, ktory si vybrat.... takze budem rad, za akukolvek radu, aj ohladne veci, ktore som sam nevedel urcit a preto som tam dal otaznik