Akú školu naštevujete, alebo...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akú školu naštevujete, alebo...
Studujem v Nitre na Univerzite Konštantína a Filozofa , Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci.
Ale studoval som aj neúspesne na Slovenskej polnohospodarskej univerzite , Krajinné inžinierstvo.
Ale studoval som aj neúspesne na Slovenskej polnohospodarskej univerzite , Krajinné inžinierstvo.
oni o tom vedia dost, len by radsej nechcelirockonhustla napísal:Som v Southamptone. A co sa tyka toho rozculovania, aspon to podnieti tych nahnevanych ludi nieco si o tom zistit. Nechcem tu sposobit ziadny flame war.
-
axxis
Addict
ja sa do ratingov nechcem moc srat ale videl som na vlastne oci dvoch chalanov zo slovenska co sli na blind do UK po dvoch rokoch studia v CR hladali ponuky len tak odboku s tym, ze snad zoberu aj nejaky McDonald, ale zamestnala ich nejaka mala IT firma na predinstalovanie nejakych retardovanych linuxovych distribucii pre HP notebooky, s tym, ze ich prijali prednostne pred ludmi z King´s college pretoze to su obycajne dost casto natvrdli imigranti a maju pomaly problem s anglinou.Retne napísal: oni o tom vedia dost, len by radsej nechceli
( ale ako som povedal, nikomu do skoly a ratingov nekecam len hovorim osobne skusenosti )
Spojená škola Tvrdošín- Technické a Informatické Služby
.
-
javatar
Hardcore addict
Kolega ma kamosa co sa povodne zamestnal ako poslicek v jednom hoteli v UK. Potom sa im porubala siet tak im to opravil a tak tam robi spravcuaxxis napísal: ja sa do ratingov nechcem moc srat ale videl som na vlastne oci dvoch chalanov zo slovenska co sli na blind do UK po dvoch rokoch studia v CR hladali ponuky len tak odboku s tym, ze snad zoberu aj nejaky McDonald, ale zamestnala ich nejaka mala IT firma na predinstalovanie nejakych retardovanych linuxovych distribucii pre HP notebooky, s tym, ze ich prijali prednostne pred ludmi z King´s college pretoze to su obycajne dost casto natvrdli imigranti a maju pomaly problem s anglinou.
( ale ako som povedal, nikomu do skoly a ratingov nekecam len hovorim osobne skusenosti )
Co sa tyka ratingov, podla mna na nich nieco je. Je jasne, ze su kvalitnejsie skoly a skoly menej kvalitne. Podla mna je to vsak viac o ludoch ako su schopny sa ucit. Najviac sa aj tak vzdy ziska praxou. Kazda skola ti da len zaklady (aj ked je fakt rozdiel v tych zakladoch) a v priebehu rokov praxe by sa mali vyrovnat.
cnrs, cnes,enac, ias, ensae
Ale dobre skoly s ratingom, maju napr. lepsie vybavene labaky, ja ako student Geologie, mam skolou platene vyjazdy do terenov, cca z jedneho semestra asi 2 tyzdne stravim niekde kde ako pre studenta daneho odboru je najlepsie byt... a potom mame vyskumne centra ako (cnrs, cnes,enac, ias, ensae) v nasom campuse, kde chodime povinne zo skoly... cize ma to nieco do seba
Ohladom stastie... ano stastie existuje, ale podla mna je mensia sanca mat nahovno zivot pretoze sa nedokazeme zamestnat s diplomom ktory mame ako sa velmi dobre uplatnit ani nie s ucnovkou... Ja som mal tiez take stastie, prisiel som do Francuzska mal som skonceny gympel doma. Nahodou som si nasiel robotu na jednej klinike, asi po 2 odpracovanych rokoch (vtedy som mal uz prvy rocnik na vyske za sebou) mi ponukli miesto sefa jedneho oddelenia. Mal by som lahku robotu cca 1800 mesacne... Nezobral som to, lebo viem ze to co studujem, studuje velmi malo ludi a uz len v labakoch tu v Toulouse potrebuju ludi a nastupny plat sa pohybuje okolo 35000 rocne...
Ohladom stastie... ano stastie existuje, ale podla mna je mensia sanca mat nahovno zivot pretoze sa nedokazeme zamestnat s diplomom ktory mame ako sa velmi dobre uplatnit ani nie s ucnovkou... Ja som mal tiez take stastie, prisiel som do Francuzska mal som skonceny gympel doma. Nahodou som si nasiel robotu na jednej klinike, asi po 2 odpracovanych rokoch (vtedy som mal uz prvy rocnik na vyske za sebou) mi ponukli miesto sefa jedneho oddelenia. Mal by som lahku robotu cca 1800 mesacne... Nezobral som to, lebo viem ze to co studujem, studuje velmi malo ludi a uz len v labakoch tu v Toulouse potrebuju ludi a nastupny plat sa pohybuje okolo 35000 rocne...
-
Stankoo
Light Expert
Som 3tiak na gympli,planujem studovat pravo,ale neviem kde,ci BB,TT,KE alebo aj CR.Ak niekto navstevuje pravnicku fakultu v tychto mestach,pripadne v CR,tak nech sa ozve,vdaka 
viem o jednej, co studuje v KE, ale to je tak asi vsetkoStankoo napísal:Som 3tiak na gympli,planujem studovat pravo,ale neviem kde,ci BB,TT,KE alebo aj CR.Ak niekto navstevuje pravnicku fakultu v tychto mestach,pripadne v CR,tak nech sa ozve,vdaka
PrF v BB neodporucam. Su s nou problemy a jednym z rieseni je aj jej zrusenie.
-
seth82
Darca
No, ak by som mal byť skeptický, tak PrfBB je na zrušenie, fakulta v Trenčíne ani nestojí za reč, PrF UK taktiež nestojí za reč a v KE taktiež, takže asi zostáva len Trnava? Ináč, chcem sa spýtať - ak si človek spraví právo v ČR, na Slovensku môže praxovať? Ako to vlastne funguje? Napadlo ma, že čo by som musel všetko podniknúť, aby som mohol vykonávať prax na Slovensku (fakt iba čisto teoreticky, hlavne kvôli tomu, lebo 50 percent môjho štúdia je aj Európska legislatíva), pričom právo o rok skončím v UK...
-
Turbozilla
Zablokovaný
Stredná odborná škola drevárska, Mechanik počítačový sieti. 
-
spojka13
Darca
TUKE - fBERG - TNPP
Univerzita Karlova - FF - INSK
-
Fabo
Hardcore addict
@rockonhustla: Si nemysli, my si z tych hodnoteni na VSE tiez robime srandu
Ale je fakt, ze VSE vie byt aj dost smiesna skola, ale ak ma niekto zaujem, a vie ake predmety a ucitelov si vybrat, tak ho vie aj dost naucit.
-
KaptMichal
King
GJH v Bratislave a chcem ist asi na STU stavbarinu alebo VUT v Brne.
UNIZA - Svf - ikds
-
rockonhustla
Light Star
Prosim ta skola ako VSE je nevyuzitelna v praxi vo vacsine pripadov a ja som vyuzil v praxi 1 predmet, aj ked som si mohol niektore vyberat k tym povinnym nepotrebnym predmetom, nebolo tam nic ine co by bolo vyuzitelne, nikto neuznava VSE ako nejaky prinos v CV ak nie si F1 a aj tam je dolezitejsie ze aku si ziskal prax a tiez sa ked som prisiel do praxe potvrdil moj nazor, ze vysoka skola ziskana v CZ alebo na Slovensku nie je potrebna, niekto s praxou je pre firmy viac atraktivny ako absolvent bez praxe a vynimka moze byt iba pri studiu v zahranici, lebo samozrejme firmy to vedia a preferuju kvalitne skoly co maju vysoky ranking, dobru povest a poskytuju kvalitu.Fabo napísal:@rockonhustla: Si nemysli, my si z tych hodnoteni na VSE tiez robime sranduAle je fakt, ze VSE vie byt aj dost smiesna skola, ale ak ma niekto zaujem, a vie ake predmety a ucitelov si vybrat, tak ho vie aj dost naucit.
Universität Wien
Ekonomická fakulta
odbor: medzinárodne podnikové hospodárstvo (internationale Betriebswirtschaftslehre)
1. Semester ( a podľa náročnosti asi ja posledný
)
Ekonomická fakulta
odbor: medzinárodne podnikové hospodárstvo (internationale Betriebswirtschaftslehre)
1. Semester ( a podľa náročnosti asi ja posledný
UVLF Kosice - Farmacia (1. rocnik)