STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
kupil som si orange box hlavne koli TF2, ale nie je to nic pre mna. je mozne nieco take ako predat hru na steame?
-
Corn Flake
Guru wannabe
iba celý steam acc
noo to by slo, na steame okrem orange boxu nemam nic, vyskusam, dakujem
-
lekoklatik
VIP
"Steam zabíja trh"
http://games.tiscali.cz/tema/digitln-pr ... -trh-54169
Článok o tom ako sa konkerencia steamu sťažuje že steam to proste s kupujúcimi vie, etc...
Podľa mňa je to zo strany konkurencie dosti retardované.
Ja by som to poňal asi tak, komu sa nelení, tomu sa zelení. Nuž a to Že ostatným sa lenilo nie je chyba steamu.
Ah bože všetko si závidíme : ) Aj nos medzi očami.
Článok o tom ako sa konkerencia steamu sťažuje že steam to proste s kupujúcimi vie, etc...
Ja by som to poňal asi tak, komu sa nelení, tomu sa zelení. Nuž a to Že ostatným sa lenilo nie je chyba steamu.
Leko, pozor. Steam zastava az nezdravy podiel na trhu a vyuzil to napr. 2 roky dozadu konverznym kurzom 1USD=1EUR a totalnou ignoraciou topicu, ktory ma uz viac ako 1 milion vzhliadnuti a skoro 10000 prispevkov (z toho aspon 1000 vymazanych podla tempa, ako so tam upratuju co som mal moznost vidiet). Preslapov je viac. Oblubeny je urcite viac v USA, ako v inych koncinach sveta.
S tým tvojím názorom súhlasím. Tam kde je Steam teraz sa dostal postupne a zaslúžene. A pokým budú svoje služby zlepšovať a neurobia nejakú hlúposť, tak budú aj naďalej gigantom v poskytovaní digitálnych verzií hier.lekoklatik napísal:"Steam zabíja trh"
Steam by musel spraviť fakt niečo kruté voči hráčom, aby tí zvážili, či budú využívať tento program aj naďalej, alebo si nájdu niečo iné. Prirovnal by som to možno k RapidShare, ktorí tým, že zmenili úplne svoj systém prišli o veľké množstvo užívateľov, ktorí využívali ich služby. Ale vo Valve snáď nebudú takí nenažraní, aby nedajbože spoplatnili Steam alebo zaviedli niečo, čo sa nám nebude páčiť.
S tým tvojím názorom súhlasím. Tam kde je Steam teraz sa dostal postupne a zaslúžene. A pokým budú svoje služby zlepšovať a neurobia nejakú hlúposť, tak budú aj naďalej gigantom v poskytovaní digitálnych verzií hier.lekoklatik napísal:"Steam zabíja trh"
Steam by musel spraviť fakt niečo kruté voči hráčom, aby tí zvážili, či budú využívať tento program aj naďalej, alebo si nájdu niečo iné. Prirovnal by som to možno k RapidShare, ktorí tým, že zmenili úplne svoj systém prišli o veľké množstvo užívateľov, ktorí využívali ich služby. Ale vo Valve snáď nebudú takí nenažraní, aby nedajbože spoplatnili Steam alebo zaviedli niečo, čo sa nám nebude páčiť.
-
lekoklatik
VIP
@icefiresr - Hm. Ale čo je zlé na tom že sa steamu možno podarí získať celý herný trh?
Predstav si že všetci hráči s rôznymi hrami by sa stretávali na jednom jedinom mieste. I keď je to asi nereálne, ale určite by to mohlo byť zaujímavé.
Verím že spolu s niečím takýmto by prišlo veľa príjemných a možno i nepríjemných zmien. Napríklad požičiavanie či predávanie jednotlivých titulov, etc... TO je viac menej len moja predstava, ale prečo nie.
Ja neviem. Mne príde skutočne normálne že steam obsadil skoro celý trh.
Je to pohodlné, viac menej rýchle a jediné čo od teba vyžaduje je internet. hm?
Predstav si že všetci hráči s rôznymi hrami by sa stretávali na jednom jedinom mieste. I keď je to asi nereálne, ale určite by to mohlo byť zaujímavé.
Verím že spolu s niečím takýmto by prišlo veľa príjemných a možno i nepríjemných zmien. Napríklad požičiavanie či predávanie jednotlivých titulov, etc... TO je viac menej len moja predstava, ale prečo nie.
Ja neviem. Mne príde skutočne normálne že steam obsadil skoro celý trh.
Je to pohodlné, viac menej rýchle a jediné čo od teba vyžaduje je internet. hm?
Mne to normalne nepride-jedno slovo-konkurencia. Urcite vies, ako to vyzera na nekonkurencnych trhoch.
Nehovorim o tom, ze Steam neumoznuje reselling hier na ucte, pripadne ich giftovanie (ano, na inych digitalnych distribuciach je aj toto mozne/prave sa to implementuje), ma dost malo zliav v porovnani s inymi (kde je bezne v dealoch aj 20 veci naraz cez vikendy) a dlho si udrzuje predrazene ceny, o uvadzacich radsej pomlcim (kupim si COD:BO za 30€ a aktivujem ho na Steame, kde stoji nekrestanske peniaze, i ked je to iste, dokonca menej).
Tiez nevravim o vypadkoch (najma komunity tabu, friendov) a dost problemov v poslednej dobe (napr. update L4D2, ktory celosvetovo odstavil moznost hrania tejto hry na par hodin).
Nehovorim o tom, ze Steam neumoznuje reselling hier na ucte, pripadne ich giftovanie (ano, na inych digitalnych distribuciach je aj toto mozne/prave sa to implementuje), ma dost malo zliav v porovnani s inymi (kde je bezne v dealoch aj 20 veci naraz cez vikendy) a dlho si udrzuje predrazene ceny, o uvadzacich radsej pomlcim (kupim si COD:BO za 30€ a aktivujem ho na Steame, kde stoji nekrestanske peniaze, i ked je to iste, dokonca menej).
Tiez nevravim o vypadkoch (najma komunity tabu, friendov) a dost problemov v poslednej dobe (napr. update L4D2, ktory celosvetovo odstavil moznost hrania tejto hry na par hodin).
K tým cenám: nemáš jedno koľko stoja hry na steame? 95% sa ich dá kúpiť v kamenných obchodoch alebo niekde za oveľa menej €. Ja hry na steame kupujem len v zľavách. Nikdy tam nekúpim hru za 30-40-50 Eur, lebo určite sa dá zohnať inde aj lacnejšie. Takže je mi v podstate jedno, aké ceny má steam.
-
lekoklatik
VIP
@icefiresr
Hm. Nuž ja mám názor ktorý som už popísal a mám pocit že je to z mojej strany tým, že nie som žiadny hardcore hráč i keď na steame vlastním nejaký ten titul.
Ja mám proste rád keď nemusím mať milion patsto DVDciek, mrte priecinkov na kazdu hru etc.
Na steame je všetko čo sa týka herného priemyslu pod jednou strechou. Tie akcie ktoré mávajú sú proste skvelé, nuž a to že sú predražení, tak to je hold asi smola...
Výpadky, etc proste neriešim. Ako som napísal, nie som hc hráč takže sa mi nič také nestalo, nakoľko "steamujem" raz za čas a bez tak je to zvačša SP hra.
Mne to proste príde divné, že jednému sa vodí dobre a ďalší sa chcú priživovať. Pretože tá konkurencia nemyslí na hráčov, alebo na to čo si opísal, ale na seba. To je snáď jasné : )
Hm. Nuž ja mám názor ktorý som už popísal a mám pocit že je to z mojej strany tým, že nie som žiadny hardcore hráč i keď na steame vlastním nejaký ten titul.
Ja mám proste rád keď nemusím mať milion patsto DVDciek, mrte priecinkov na kazdu hru etc.
Na steame je všetko čo sa týka herného priemyslu pod jednou strechou. Tie akcie ktoré mávajú sú proste skvelé, nuž a to že sú predražení, tak to je hold asi smola...
Výpadky, etc proste neriešim. Ako som napísal, nie som hc hráč takže sa mi nič také nestalo, nakoľko "steamujem" raz za čas a bez tak je to zvačša SP hra.
Mne to proste príde divné, že jednému sa vodí dobre a ďalší sa chcú priživovať. Pretože tá konkurencia nemyslí na hráčov, alebo na to čo si opísal, ale na seba. To je snáď jasné : )
A tych 95 percent do jednej aktivujes na Steam-e, ze? Ja nemam v pocitaci ani DVD mechaniku (uz 3 roky), takze z retailu kupujem iba kody na aktivaciu.rados915 napísal:K tým cenám: nemáš jedno koľko stoja hry na steame? 95% sa ich dá kúpiť v kamenných obchodoch alebo niekde za oveľa menej €. Ja hry na steame kupujem len v zľavách. Nikdy tam nekúpim hru za 30-40-50 Eur, lebo určite sa dá zohnať inde aj lacnejšie. Takže je mi v podstate jedno, aké ceny má steam.
Musíš mať všetky hry na steame? Ak by som moc chcel nejakú hru a nebolo by možné ju mať na steame, je mi to jedno. Ak ju však nutne potrebuješ mať na steame, potom ti asi bude aj jedno, že ju na steame kúpiš drahšie.icefiresr napísal:
A tych 95 percent do jednej aktivujes na Steam-e, ze? Ja nemam v pocitaci ani DVD mechaniku (uz 3 roky), takze z retailu kupujem iba kody na aktivaciu.
Ale vždy je to u každého rôzne. Každý sa zariadi tak, ako to jemu vyhovuje a aké má možnosti
tak dvd romku by som z pc nikdy nevyhodil, nikdy nevieš načo sa ti môže hodiť 
hry si taktiež kupujem na steame ale hry ktoré chcem do zbierky (napr Napoleon: Total War, Fallout 3 + všetky datadisk a kopec iných) si kúpim v normálnej edícii
hry si taktiež kupujem na steame ale hry ktoré chcem do zbierky (napr Napoleon: Total War, Fallout 3 + všetky datadisk a kopec iných) si kúpim v normálnej edícii
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím.. Takže mám menší problém s niektorými hrami na Steame. Hry ako CS:S,TF2 či Portal idde v pohode,no ako náhle spustím L4D2 a Garry´s Mod tak ukáže nejaký obrázok a v pravom dolnom rohu je tabuľka Loading.. potom na L4D2 sú ukážky,potom nejaká modrá obrazovka a reštartuje mi PC.. To isté pri GM.. Ak mi niekto pomôže,K
istá 
//btw,nepíšte,že to je kompom,ked CSS mi ide a modifikácia GM mi nejde..
//btw,nepíšte,že to je kompom,ked CSS mi ide a modifikácia GM mi nejde..
Modrá obrazovka...myslíš tým BSOD? Ak áno, tak bude na chybe nejaký ovládač. V tej obrazovke je napísané, v čom je chyba.
Mne to kedysi vyhadzovalo kvôli ovládačom grafiky. Mám starú Nvidiu Geforce 8600GT.
Ale ak to nie je BSOD, tak popíš ako vyzerá tá modrá obrazovku. Sprvu ma napadlo len toto.
Mne to kedysi vyhadzovalo kvôli ovládačom grafiky. Mám starú Nvidiu Geforce 8600GT.
Ale ak to nie je BSOD, tak popíš ako vyzerá tá modrá obrazovku. Sprvu ma napadlo len toto.
kaze ti niekto kupovat hry cez steam?su drahy?kup inde.ze ma malo zliav?a co ich vec ci daju akciu ci ne.a k vypadkom ja fakt netusim no hrajem to dennodenne chyby som nepostrehol no ale mozne to je..nespokojny je vecne nespokojny.ja som si orange box kupil v kamennom lebo bol lacnejsi.icefiresr napísal:Mne to normalne nepride-jedno slovo-konkurencia. Urcite vies, ako to vyzera na nekonkurencnych trhoch.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No nevidel som v kamennom obchode 80% zľavy a to každý týždeň na inú hru, takže steam je pre mňa BEST 
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Rados,áno,je to to BSOD.. Takže to bude ovládačmi? Zrejme graviky,škoda že tí blbci nedávajú CDčká.. Skusím nájsť na nete nejaké..
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 7:04)
Rados,áno,je to to BSOD.. Takže to bude ovládačmi? Zrejme graviky,škoda že tí blbci nedávajú CDčká.. Skusím nájsť na nete nejaké..
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2010, 7:04)
No a? Vcera som napr. hral na Steam-e a zrazu ma odhlasilo, ze No Steam-Logon. Skoro ma porazilo, hlavne ked sme mali 4vs4.Son-Goku napísal: kaze ti niekto kupovat hry cez steam?su drahy?kup inde.ze ma malo zliav?a co ich vec ci daju akciu ci ne.a k vypadkom ja fakt netusim no hrajem to dennodenne chyby som nepostrehol no ale mozne to je..nespokojny je vecne nespokojny.ja som si orange box kupil v kamennom lebo bol lacnejsi.