Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
Jj, povodne PC verzia mala vyjst niekedy na buduci rok v polke februara ale nakoniec to Ubisoft vyvratil a ofic. pre PC verziu zatial nieje stanoveny datum.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
na xbox je to uz out, ale je tam par problemov s ochranou
Cize je to nehratelne, kedze bez noveho DB sa to nespusti a ked si nahras novy DB tak to tiez nepojde kvoli novej ochrane.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No to ani nesranduj. Prečo nemôžu urobiť poriadnu hru pre PC a až potom to meniť pre konzolyrochedo napísal:Jj, povodne PC verzia mala vyjst niekedy na buduci rok v polke februara ale nakoniec to Ubisoft vyvratil a ofic. pre PC verziu zatial nieje stanoveny datum.
Assassin's creed je od zaciatku robeny pre konzoli. Stastie, ze to je vobec na pc. Vsimnite si to ovladanie hry.. Vsetko prisposobene joysticku, ale na pc sa to hra aj tak o kus lepsie, aspon pre mnaCorn Flake napísal:
No to ani nesranduj. Prečo nemôžu urobiť poriadnu hru pre PC a až potom to meniť pre konzoly
Uz som hru napalil, nainstaloval novy db ale nejde.. Niektorym to ide, ktory maju ine dvdromky v xboxe. Skoda este si treba pockat kym niekto nieco vymysli.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No hej ale na konzoly už serú všetko a potom to na PC odkladajú a často to aj poserú 
Pockajme tak co je s PC verziou ? Kedy vyjde ?
-
DeJF
Addict
usbecko - musiš počkať na LT+ ,ten vraj vyjde až budúci rok
uz ho ohlasili na buduci tyzden (mozno uz tento)DeJF napísal:usbecko - musiš počkať na LT+ ,ten vraj vyjde až budúci rok
Zatial nieje stanoveny termin pre PC verziu.DavisJ666 napísal:Pockajme tak co je s PC verziou ? Kedy vyjde ?
Ach mna z nich j*bne. Stavim sa Uplay musia vylepsovat 
Presne tak.. pc verziu odkladaju kvoli uprave zabezpecenia.DavisJ666 napísal:Ach mna z nich j*bne. Stavim sa Uplay musia vylepsovat
nevie niekto kde sa to da predobjednat aj s tym bonusovym charakterom Harlequin? Nenasiel som ziadny sk/cz obchod kde by ponuklai tu postavu. Akurat som nasiel jeden americky kde to ponukali aj s postovnym za $119.98
-
Sphinx
Addict
tak zatial to vizera na pekne pokracovanie 2jky .. uz sa tesim ked budem mat viac casu na zahratie 
-
Geogomeogo
Light Professional
Celkom dobrá hra zatiaľ. Konečne sa môžem trochu hýbať aj za Desmonda, potom sa môžem rozhodnúť, či chcem splniť misiu, upgradovanie Ríma ma potešilo taktiež. Uvidim po dohratí, zatiaľ 9.5/10, kvôli začiatku.
už nech to je aj na PC 
-
Sphinx
Addict
tak po dlhsom case som sa zas pustil do hrania a ako tak postupujem dejom a hrou ako takou tak cim dalej tym viac sa mi to zacina pacit.. nove zbrane ako je kusa pripadne mec+pistol a rozne komba s tym parada... dalej sa mi paci ze si mozete kupovat obchody renovovat budovy v celom Rime ale aj to ze mozete verbovat ludi do klanu assassinov a posielat ich na vypravy a pouzivat ich ked ide do tuheho (ziskavaju XP a daju sa vylepsovat ich schopnosti) fajn ozivenie su aj nepriatelia na konoch ale aj ten vlci klan... vynikajuca nadstavba na uz vyborny 2 diel.
-
Geogomeogo
Light Professional
Prejdené. Super hra.
Príbeh sa vyvíjal zaujímavo. Na začiatku som len postupne plnil pribehove Questy, nezaoberal som sa bočnými a počuval krasnu hudbu, ktora hrala v pozadi. Dneska v 7. seq som si len tak začal rekonštruovať Rím, pretože som nemal dostatok peňazí, nakoniec to skončilo 8 hodinovým maniačením
, pri ktorom som dosiahol výšku prijmu okolo 15 000, získal som Romulus Armor, zničil som všetky Borgia Towers a vyexpil som si assassinov na vysoky level. Ked som bol dostatočne silny, začal som opäť robiť questy až som nakoniec dokončil hru. Koniec je trochu zaražajuci, ale ten sa da v pohode prehltnuť.
Pribeh: 9.5/10
Grafika: 9/10
Hudba: 10/10
Hrateľnosť: 9.5/10
Celkovo: 9.5/10
Príbeh sa vyvíjal zaujímavo. Na začiatku som len postupne plnil pribehove Questy, nezaoberal som sa bočnými a počuval krasnu hudbu, ktora hrala v pozadi. Dneska v 7. seq som si len tak začal rekonštruovať Rím, pretože som nemal dostatok peňazí, nakoniec to skončilo 8 hodinovým maniačením
Pribeh: 9.5/10
Grafika: 9/10
Hudba: 10/10
Hrateľnosť: 9.5/10
Celkovo: 9.5/10
Chcem sa spytat tych co to hrali ci je to aj v češtine tak ako bola dvojka a jak sa vam paci MP?
Velmi rozmyslam nad tym ze si to predobjednam na PC
Velmi rozmyslam nad tym ze si to predobjednam na PC
-
Sphinx
Addict
na xku som to mal len v EN.. pacit hra sa mi pacila .. ale MP totalna blbost