O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: O2 Fér

Príspevok od používateľa guess.whoo »

sorry, tak toto som prehliadol, aj ked sa mi ta ponuka hned nezdala :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ake mate skusenosti s ich internetovými sluzbami? uvazujem o prechode k nim z Orange, ale nemam chut prist o vyhody iPhone - moct by vsade online...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...momentálne sú internetové služby celkom skvelé...ja som cez mobil istý čas dokonca sťahoval z rapidu konštantnou rýchlosťou 25kBps...a to bolo tak pred rokom...takže teraz to bude určite na lepšej úrovni...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mam aktivovany o2 data neobmedzene a na mobile mi to uplne stacilo (xperia x10)..Co sa tyka dostupnosti, tak som nemal problem s internetom ani v niektorych dedinkach, takze pohoda :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

presne tak je to aj u mna ;) parada - uplne postacuje
jackb
Redeemer
Redeemer

uhm, a ten neobmedzeny net si musim ist aktivovat na pobocku? a ked som mimo pokrytia O2 tak mam datove sluzby od T-Mobileu?
a stahovat by som nic nestahoval ani cez orange 3g, ktore mam teraz, takze tahat rozhodne nebudem nic ani s O2...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...dáš 6€ mesačne a máš neobmedzený net...osobne odporúčam neobmedzený, obmedzený je strašne nevýhodný...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mam o2 data neobmedzene, pripojenie bez problemov, jediny problem sa vyskytol v oravskych horach a dolinach, kde bol problem so signalom, ale len na niektorych miestach, inac som snim pobehal cele slovensko a nebol problem
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

neobmedzeny net si musim ist aktivovat na pobocku?
Ja som si to aktivoval po telefone uz par hodin po ohlaseni, nie.
Co sa datoveho roamingu tyka, je defaultne vypnuty. Ak by si nutne potreboval net aj v sieti T-mobile, da sa aktivovat no uz nie free. Ale aby som to trochu upresnil, O2 neobmedzene nieje ani zdaleka neobmedzeny. Su tam restrikcie co sa tyka inych ako http spojeni, vcetne skrtenia akychkolvek sifrovanych spojeni. Na DSL.sk boli uverejnene aj grafy a porovnania rychlosti.
jackb
Redeemer
Redeemer

Deafboy: http://www.dsl.sk/article.php?article=9650 ?
ked ide browsovanie a maily korektny sposobom nema dovod mi to vadit.... rovnako u Orange, neplanujem datovy pausal pouzivat na prevadzkovanie "modemu"...
Takze ak budem mat Fer a doma, vychodna hornata cast okresu Brezno, nebudem mat datovy signal od O2, ale len od T.Mobile zarataju mi to ako extra?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:Deafboy: http://www.dsl.sk/article.php?article=9650 ?
ked ide browsovanie a maily korektny sposobom nema dovod mi to vadit.... rovnako u Orange, neplanujem datovy pausal pouzivat na prevadzkovanie "modemu"...
Takze ak budem mat Fer a doma, vychodna hornata cast okresu Brezno, nebudem mat datovy signal od O2, ale len od T.Mobile zarataju mi to ako extra?
Nezarataju ti to ako extra..To by bol podraz z ich strany, kedze ty mas sluzbu zaplatenu u o2..o2 plati za najom liniek T-mobilu, takze to ide akoby v ramci o2..Popripade ked si aktivujes elektronicky vypis, tak tam hned zistis, ci si platil za prenesenie dat, ked si bol napriklad v sieti "t-mobile" a tahal nieco.

Nedavalo by to logiku, keby to bolo spoplatnene, ked si na uzemi, kde ma o2 len prenajate linky od t-mobile. Si zober, ze by niekto kto ma o2 byval v dedinke, kde je len zatial ta t-mobile linka..Tak by mal platit vsetko akoby nebol u o2? :) Neboj sa nic..
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

O2 má servre v ČR, preto sú tie vysoké pingy. Sú obmedzené FTP prenosi Rapidshare a pod. S pokrytím je to celkom v pohode.
Je to najlepší neobmedzení internet na mobil, už som ho používal aj na PC cez PC Suite. Za tie prachy, čo môžeš chcieť 8)
Na nete sa dá nájsť mapa pokrytia. Ak to pôjde cez T-mobile budeš to mať oveľa drahšie a neoplatí sa ty to.
jackb
Redeemer
Redeemer

no tak teraz ma pravdu kto? :)
najblizsia moznost testovat to bude o 2 tyzdne, takze do vtedy chcem vediet presne do coho idem a kolko ma to bude stat...
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Nezarataju ti to ako extra..To by bol podraz z ich strany, kedze ty mas sluzbu zaplatenu u o2..o2 plati za najom liniek T-mobilu
Balíček O2 Data Neobmedzene využijete naplno v rámci vlastnej siete O2. Pri aktivácii balíčka Vám budú zablokované dátové prenosy a multimediálne správy MMS v sieti národného roamingu T-Mobile Slovensko. Aj naďalej však budete mať k dispozícii hlasové služby a SMS, rovnako ako dátové prenosy v medzinárodnom roamingu.

Soviet: Radsej nabuduce trocha pogogli predtym ako nieco taketo vyhlasis na 100% . Predsalen sa tu jedna o peniaze...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

"Ospravedlňujeme sa za mierne zdržanie objednávok na zmenu vašich služieb spôsobenú vysokým nárastom objednávok. Za pochopenie ďakujeme.
Z dôvodu zjednodušenia prístupu k našim službám poskytujeme službu kontrola spotreby cez SMS pre všetkých zákazníkov zdarma až do odvolania. O2"

Vypada to, ze komunita o2 rapidne rastie :)
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

nečudujem sa :D
najllepšie ked ma na ulici zastaví trtko s fasciklom...alebo mi zavolá nejaký múdry človek z T-debilu a spýta sa akého mám operátora a poviem O2 tak hneď "Aha dovidenia" :D:D:D:D :smt006
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Bol som vo Zvolene na námestí, T-debil tam mal svojich trtkov, ktorý tlačili ľudom hlavy. Je podivuhodné ako tam tlačia tieto hlavy, pracovníčka sa ma pýtala, že akého mám operátora, spravidla nikdy nehovorím meno ani značku takže KONKURENČNÉHO a začala do mňa je*ať, že robím veľkú chybu, že zbytočne prerábam peniaze a popritom nevedela akého mám operátora. Tak som sa zvrtol. Na konci som videl ako taká žena podpisuje papiere, tak som zahral na strunu pri nej "keď podpíšem zmluvu... predavačka zobere peniaze, môžem sa aj rozdrapiť" a tá žena zrazu začala usilovne čítať zmluvu a predavačka onemela a začala jej je**ť do hlavy, že nám je všetko jasné. :lol:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nejaký týždeň dozadu som tu písal, že chcem prejsť k O2. Teraz som u T-Mobile a zmluva je napísaná na sestru, keďže pred 7 rokmi som ešte nemal 18 a odvtedy som to nenechal na seba prepísať.

Budem musieť zavolať na infolinku T-Mobilu, aby som si zistil presný dátum, kedy mi u nich končí zmluva, aby som sa tam stavil. Asi mi bude nejaká pani ponúkať niečo, aby som u nich zostal. Moja otázka znie: Môžem si to vybaviť aj ja sám? Napriek tomu, že zmluva nie je napísaná na mňa? Alebo musí sestra?
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

musíš mať u seba SIM kartu ktorú chceš prepísať na seba a musíš mať 18 rokov...
aspoň u Orange som to takto vybavil...chcel kartu pozrel nejaké číslo prehodil majitela a šiel som sa prehodiť do O2 :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak momentalne sms a mms do o2 zadarmo :)
Pre Facebookarov sa oplati sledovat aj ich skupinu Fer Ulica: http://www.facebook.com/#!/pages/Fer-ul ... 7331976485
Napísať odpoveď