Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa ephramko »

a nemas nahodou ty problem pochopit pisany text ? neodobrateľné práva...co to je ? ...som sa pytal a jasne som ti to tam naznacil, ze je to vseobecne a kazdy si pod tym moze predstavit vselico... otazka "co to je?" nebola vo vyzname, ze nechapem vyznamu slova neodobrateľné práva...
no a co ze si v zatvorke definujes sam co to su neodobrateľné práva...to akoze teraz si si buchol po stole a to je vseobecne uznavana definicia neodobrateľnych práv ??? ...zase raz je to len tvoj subjektivny nazor...nic viac...rovnako aj zakladne ludske prava...na zaklade coho definujes zakladne ludske prava ? krajina s vladou islamskych radikalov si pod tym predstavuje nieco ine ako krajina, ktora uznava charty OSN...

a ty si myslis, ze v rozvinutej demokratickej spolocnosti je spravne ked niekto diktuje inym ludom co si mozu a co si nemozu obliekat na verejnosti ??? hlavne ked to oblecenie neobmedzuje prava ostatnych spoluobcanov...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

vysvetlis mi, ako moze clovek, ktory neveri v boha, zit podla krestanskeho desatora ??!! 1- „Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa , ktorým by si sa klaňal.“ 2 – „Nevezmeš meno Božie nadarmo.“
ephramko trpíš asi dislexiou pretože to čo som napísal tým veľkým písmom jasne poukazovalo na to, že sám si máš vybrať. Nič z toho čo si vyberieš neublíži iným ľuďom.

pokial svojimi „tradiciami“ neurazas a nenapadas inych ludi
Nie, neurážam a nenapádam iných ľudí... Ak mám niečo napr. proti homosexuálom, nebude to prameniť z náboženského presvedčenia.

co vas teda neustale vedie k tomu nenavidiet, urazat, napadat rozne skupiny ludi ???
Vedie to každého jedného jedinca?Máš pocit, že v mene kresťanstva sa len zabíjalo? Ak áno tak si aj niečo prečítaj neoháňaj sa tu blbosťami. A ku križiackym výpravám - nešlo tam alen o náboženstvo ale aj o rôzne pokusy o prechod do vyššej spoločenskej vrstvy, o zbohatnutie, vidina moci atď...
preco ich tak nenavidite, ked ste plny lasky z toho vasho noveho zakona ???
čo klameš... Kde som to ja povedal? Nese* si toľko do huby, lebo ti nepomôže ani kefka a pasta... Reaguj na podstatné veci, polovicu si domýšľaš a vymýšľaš.
zjavne si mal problem definovat co to je demokracia
Demokracia ( po grécky δημοκρατíα = vláda ľudu > z gréckeho δημος (demos)=ľud + κρατειν (kratein)= vládnuť) je:

* a) forma politického zriadenia, v ktorom je zdrojom všetkej moci ľud. Vo všeobecnej forme demokracie sa menšina v rámci daných politických organizačných štruktúr podriaďuje rozhodnutiam väčšiny a táto väčšina je zároveň zaviazaná k rešpektovaniu neodobrateľných práv menšiny. (Rozumej, základné ľudské práva, ostatné pravidlá, ktoré nie sú neodobrateľné, si diktuje väčšina.)
seth mal problém s definovaním demokracie? :D Drogy?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale prosím ťa - ty nevieš aké sú to práva? Nevieš si to ani len domyslieť? Ako to môže niekto zovšeobecňovať? Ako môže niekto zovšeobecňovať základné ústavné práva obyvateľov štátu? A ako zoznam neodoberateľných práv mení niečo na fakte, že sme vo väčšinovej demokracii a že sa môžeš aj poskladať, ale pokiaľ si väčšina napríklad vyprotestuje / vyreferenduje / nátlakom na politických predstaviteľov vytrieska zákon, ktorý nebude popierať základné ľudské práva (tak ako sa to už aj stalo vo Francúzsku, Holandsku v prípade burky), tak to jednoducho tak platiť bude, menšina sa bude musieť prispôsobiť, či sa jej to páči, alebo nie? Načo sa tu chceš naťahovať o "subjektivite", ktorá definuje neodoberateľné práva, pričom ak by si trochu pohol pilinami, tak by si si domyslel, o ktoré z nich vlastne ide? JA som základné ľudské práva nedefinoval. Prečítaj si niečo o tom, predtým, ako sa tu budeš rozohňovať, na http://sk.wikipedia.org/wiki/V%C5%A1eob ... _pr%C3%A1v A čo to tu trepeš o tom, čo si pod tým predstavuje moslimská krajina? KOHO u nás na Slovensku, v UK, alebo vo Francúzsku zaujíma, čo si pod tými právami predstavuje nejaká moslimská krajina? Ak si naše krajiny pod tým predstavujú to, že sa nebude môcť nosiť burka na verejnosti, tak sa môžu moslimské krajiny aj na hlavu postaviť - je im do toho veľké makové, aké pravidlá si tu nastolíme my a pokiaľ sa to nepáči moslimským obyvateľom, nech idú tam, kde sú ľudské práva podľa ich predstáv.

Ja si myslím, že to demokratické je, minimálne tak demokratické, ako musela istá časť občanov trpieť vďaka väčšine vlády Mečiara a Fica - nepáčilo sa mi tam niečo (neboli to nutne tí dvaja spomínaní, viem, že to možno tak vyznelo, sorry), tak som sa odsťahoval. Znovu zopakujem - CRY MOAR, ale ty svojím rumádzganím o nespravodlivosti vrámci demokratickej spoločnosti nič nezmeníš a môžeš sa tu rozčuľovať, koľko len chceš - ak ti to vadí, presťahuj sa do Kórey alebo na Kubu (Zimbabwe FTW). Howgh.

//autoeditácia príspevku (23 Okt 2010, 18:33)
http://www.sme.sk/c/5605331/zakon-hodil ... ktami.html

Tadaááá, odluka cirkví od štátu a basta. A nech sa starjú samé o seba. Či už kresťania, alebo kto, je to úplne jedno. Páči sa mi, ako sa väčšie cirkvi (rozumej, kresťanské) paprčia proti zmenám - nemali by sa radšej venovať veciam iným, ako sú tie svetské? Farizeji...
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

seth82 napísal:
http://www.sme.sk/c/5605331/zakon-hodil ... ktami.html

Tadaááá, odluka cirkví od štátu a basta. A nech sa starjú samé o seba. Či už kresťania, alebo kto, je to úplne jedno. Páči sa mi, ako sa väčšie cirkvi (rozumej, kresťanské) paprčia proti zmenám - nemali by sa radšej venovať veciam iným, ako sú tie svetské? Farizeji...
hmm ale v tom článku bolo písané len to, že "evanjelici nemyslia že by novelizácia bola potrebná". žiadna z kresťanských vetiev sa proti tomu nepostavila (ich vyjadrenia boli neutrálne), dokonca by som povedal že si teraz ticho mädlia ruky že im vláda stabilizovala podiel príjmov.

či to bolo účelové proti moslimom? povedal by som že skôr áno, i keď jednoznačne sa to povedať určite nedá...
týmto oficiálne ďakujem našej vláde :D

mimochodom, názov článku na SME je jednoznačne zavádzajúci a smrdí propagáciou a štvaním ľudí proti sebe. nikde nebolo vyhlásené že "moslimi sú členovia sekty", len sa zmenili pravidlá pre získanie štátneho uznania a príspevku pre nové náboženstvá.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Veď evanjelici sú kresťania, či nie? :) A to, že samnajväčšia cirkev by plakala, ak by došlo k odluke, je samozrejmé, veď ich postoje to dokazujú, Vatikánska zmluva, proste všetko je to popretkávané...

Neviem, či to bolo účelové voči Moslimom...Možno ich to netrápilo a možno nepociťovali v tom čase dať sa dohromady a vytvoriť si pobočku cirkvi. Neviem, to je ťažko posúdiť.

No a tie názvy článkov na SME sú na hovno, celé noviny idú dole vodou, stačí si pozrieť na top10 dnes najčítanejších článkov a zistíš, že polovica nadpisov nemá s obsahmi článkov nič spoločné (alebo len veľmi málo) a kopa z nich sú ako keby potiahnuté z Nového Času...Holt, čo narobíme.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, veď to je jasné ako facka, že cirkevnej vrchnosti na SK nejde o nič iné, ako o svetské záležitosti. :wink:

Inak, takýto zákon len kvitujem, ale už by bolo načase odpojiť aj kresťanov (odluka). Nech si financujú papalášov v sutanách a v cukrárskych čapiciach ich ovečky sami !

Inak, z Paľka mi zle, typický fanatik. Naopak, sa mi ľúbi prístup SaS k tejto otázke, snáď sa to podarí.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

no kto vie aky je Palko v sukromi a co si naozaj mysli...castokrat moze byt nieco uplne ine co si naozaj mysli a to co naozaj prezentuje verejnosti ako politik s cielom ziskat popularitu a volicov...
Palko ma totiz homosexualneho syna a pokial viem, tak maju spolu velmi dobry vztah...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

ephramko napísal:Palko ma totiz homosexualneho syna a pokial viem, tak maju spolu velmi dobry vztah...
No nie je ten život krásny? :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

V hrách sú to dobré ciele, rýchlo behajú, majú uteráky na hlavách [ľahko sa headshotujú] a podstatné je že ich je vždy veľa. Sú ako stádne zvieratá, keď je niekde jeden uterák, znamená to že je ich na blízku najmenej desať :smt059

Teraz k téme. Nepáči sa mi ich prístup k ženám. Nepáči sa mi ich extrémistická časť ich náboženstva. Nepáči sa mi ich násilná expanzia. To isté sa mi u nich nepáči, čo sa mi nepáčilo v starom kresťanstve - temný stredovek a obdobie pred tým.
Anton225
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Anton225 »

Aj tak o pár rokov svet ovládnu arabi a moslimovia je ich tak veľa všade či už chceme či nie . Ale nepáči sa mi že Amíci chodia do ich kraín a zvrhávajú im vlády a tým vystavuju riziku tých ľudí čo tam žijú Amíci sú druhá največšia pliaga oni tam sú len kôli rope a prachom moji zlatí moslimovia si žijú svoj život tak prečo im nútime čo nechcú ved boli neutrálni dokedy im nezrutili američania zbrane a teraz proti nim vedú vojny zomierajú len zbytoční ľudia kôli nenažratosti po rope ktorú chcú Amíci špiny sú to samozrejme že nie všetci v každej krajine sú aj dobrý a aj zlý ľudia tak to už je na tom svete.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Co cakat od Islamu ked moslimsky prorok Mohamed bol pedofil, vrah a zlodej?

Islamska tolerancia v praxi...

Pákistán se chystá popravit křesťanku. Rouhala se proti Mohammedovi
http://eurabia.cz/Articles/5231-pakista ... edovi.aspx

V islamskych krajinach staci ked sa odvratite od islamu, poviete pravdu o Mohamedovi a hned vas zabiju!
Zaujimave ze ked moslimovia terorizuju zapadne mesta, vypaluju cele stvrte a znasilnuju europske dievcata je to 100% v poriadku a v skutocnosti im nehrozi ziadny postih...
A ked vy na toto upozornite hned ste neonacista, rasista...

V Predjordánsku zatkli palestínskeho protiislamského blogera
http://www.sme.sk/c/5636537/v-predjorda ... ogera.html

Preco EU a cely svet dotuje Palestinsku teroristicku solvoc ktora neznesie slobodu slova?

Kto obhajuje islam by sa mal ist liecit...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jaaaj, MF tebe raz k sebe nastahujem a bud skoncim v Leopoldove, alebo uz nikdy nebudem musiet pit kavu...
zena sa ruhala a vedela, ze je v moslimskej krajine... ked chces zit v Rime, spravaj sa ako Riman...
bloger bol domaci a vedel ako to u nich funguje... ked po teba pridu, ze mas ilegalny soft, tak sa budes obhajovat ako?

takze ked si navsteve tak sa spravaj tak, ze si na navsteve nie doma, ked vies ako su nastavene pravidla necuduj sa, ze ked ich vedome porusis budes sankcionovany a hlavne prestan sudit miliardovu skupinu na zaklade par stovak ludi, ktora robi bordel v Europe...
takze sa bez dat liecit ty prvy ;)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

pre mna za mna, nech ju kludne popravia..keby sa krestania navzajom povrazdili s moslimami a este k tomu zobrali so sebou aj zidou, to by bolo to najlepsie co sa na tejto planete mohlo stat...na tejto zemi nikdy nebude pokoj az pokial neskape posledny farar, iman, rabi...

minule som pozeral jeden zaujimavy dokument o islame z Iranu...oni diametralne odlisne chapu vieru, boha, dobro...bol to rozhovor s predstavitelmi tamojsej cirkvy v teherane a kladli im pomerne dost silne otazky na telo, to interview viedli iranski emigranti, takze bolo cele v arabcine a zaroven im nemuseli vysvetlovat absolutne zaklady...

pri niektorych otazkach sa oni len zacali smiat a nevedeli nejak zdovodnit preco, boli to najma otazky od iranskych zien...jedna otazka znela, nejaka zena sa pytala, ze preco muzi na ulici pri rozhovore so zenami sklopia zrak a nepozeraju sa im do oci, ze je to strasne ponizujuce...a povedala, ze ked ma niekto zle umysli, tak je jedno ci sa ti pozera alebo nepozera do oci...no a oni to vysvetlili tak, ze moslim nie je schopny ovladat svoje sexualne pudy pri pohlade na zeny a preto sa na cudzie nemoze pozerat do oci, lebo cez oci zeny zvadzaju dobrych moslimov a je to nebezpecne...a preto zeny musia nosit satky...

zaroven tvrdili, ze hodnotu cloveka posudzuju podla toho aky je moslim, nie podla toho ci ten clovek kona dobro alebo zlo...cize ked zena nosi satku, je tak dobra moslimka a preto pojde do neba...tiez povedali, ze ked niekto prijal islam tak musi respektovat vsetky veci suvisiace s vierou, inak ten clovek nie je moslim a skonci aj tak v pekle...cize pre nich je konanie dobra = splnit si tie moslimske povinnosti, ako modlit sa 5krat denne atd, ist na put do meky atd...

bolo zaujimave sledovat ako diktatorsky fundamentalisticky rezim v irane zo seba urobil obet...oni sa vazne v tej krajine prehlasuju za obete...vraj to odporcovia islamu a aj irancania, ktori emigrovali a spriahli sa s izraelom a zapadom su ti zli kto im ublizuje...az to bolo komicke sledovat, ked aj ten emigrant a aj ti predstavitelia tamojsej cirkvy prehlasovali seba za obete a hadali sa, ze kto koho vyhnal z krajiny a kto komu povrazdil rodinu...

Treba si ale uvedomit, ze toto je z Iranu, z krajiny kde vladnu islamski fundamentalisti...preto prosim nehadzte vsetky islamske krajiny do jedneho vreca (to je ako keby ste spajali Vatikan a Holandsko)...taky Libanon alebo Turecko su, co sa tyka liberalizacie spolocnosti, vztah cirkev a stat daaaavno pred krajinami ako je Slovensko alebo Polsko...miesta kde vladnu nabozenski fanatici su vzdy rovnake a je jedno ake nabozenstvo tam dominuje...

//autoeditácia príspevku (18 Nov 2010, 0:59)
kontroverzna kampan za to, ze je slobodna vola kazdeho z nas, co ma na sebe oblecene...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

pre mna za mna, nech ju kludne popravia..keby sa krestania navzajom povrazdili s moslimami a este k tomu zobrali so sebou aj zidou, to by bolo to najlepsie co sa na tejto planete mohlo stat...na tejto zemi nikdy nebude pokoj az pokial neskape posledny farar, iman, rabi...

Potom nezabudni chodiť do témy o Slovenskom štáte alebo o holokauste a iným nadávať do náckov a rasistov, podľa toho čo píšeš si sám odpad.

Je až neuveriteľné, aký dvojitý meter na rôzne vaše morálne delikty vy máte.

Ste presne na úrovni nejakého krčmového nácka.

Veď toto čo si napísal, za to by sa nemusel hanbiť ani ten najväčší nácek. A vy si hovoríte dobro? Vy si hovoríte slušní ľudia? Vy vravíte, že Vás tu treba? Úbohé existencie, ktoré nie sú schopné sebareflexie.

Z toho vidno aký máš vzťah k ľudskému životu ako takému, je jedno či sa jedná o kresťana, mohamedána alebo žida.
Čo keby ti niekto povedal, že by bolo najlepšie keby si zomrel v kŕčoch na rakovinu? Urazil by si sa?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

jackb napísal:jaaaj, MF tebe raz k sebe nastahujem a bud skoncim v Leopoldove, alebo uz nikdy nebudem musiet pit kavu...
zena sa ruhala a vedela, ze je v moslimskej krajine... ked chces zit v Rime, spravaj sa ako Riman...
bloger bol domaci a vedel ako to u nich funguje... ked po teba pridu, ze mas ilegalny soft, tak sa budes obhajovat ako?

takze ked si navsteve tak sa spravaj tak, ze si na navsteve nie doma, ked vies ako su nastavene pravidla necuduj sa, ze ked ich vedome porusis budes sankcionovany a hlavne prestan sudit miliardovu skupinu na zaklade par stovak ludi, ktora robi bordel v Europe...
takze sa bez dat liecit ty prvy ;)
ju idu popravit za to ze podala niekomu vodu a to nie je proste v poriadku.ale neviem co si ty asi moslim ked to schvalujes len aby si raz bol s frajerkou niekde v pakistane a drzali sa za ruku..to potom uvidis ked vas budu chciet nechat v base na 1 rok ake to je uzasne byt utlacane ich vierou
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

1/nejdu ju popravit za to, ze niekomu iba podala vodu...idu ju popravit za to, ze sa so svojimi koleginami pohadala na temu islam a krestanstvo...pricom v islame je zakazene o niektorych veciach co i len hovorit, je to nieco take ako keby niekto v krestanstve popieral dogmy...a podla mna len velmi hlupy clovek sa moze zacat hadat o islame a krestanstve, ked zije v krajine kde vladnu islamski fundamentalisti a kde drviva vacsina ludi sa hlasi k islamu, dokonca k ortodoxnej forme...

2/nie som nacista ani rasista, povedal som len, ze pokial na tejto planete neskape posledny iman, farar a rabi...cize vymyvaci mozgov a vyvolavaci vojen a nenavisti, tak na tejto planete nebude pokoj....zaroven som nepovedal, ze ja ich chcem vyvrazdit, na co aj ? velmi dobre poznam tieto nabozenstva, vy sa krvopotne usilujete o vzajomnu likvidaciu medzi sebou uz po starocia...len skoda ze sa vam to zatial nepodarilo...

3/proti slusnym krestanom, zidom, moslimom nemam nic, v tomto vyzname pre mna slusny znamena ze zije naozaj podla toho jeho nabozenstva, pretoze veri ze je to spravne a dostane sa tak do neba, ale zaroven neodsudzuje a nestara sa do ludi, ktori tak neziju a ani sa nesnazi ci uz nasilnou alebo nenasilnou formou sirit svoje nabozenstvo...a pokial chce chodit do kostola a roznych bozich chramov, tak nech si vsetky naklady platia veriaci sami z vlastneho vrecka...
Proti takymto veriacim nemam nic, kazdy ma pravo verit v co chce, ale aj ta moja viera musi mat svoje hranice, ked uz zasahuje do prav inych osob...a to by malo platit pre kazdeho bez rozdielov...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

pomylil som si ju s tou co idu tiez popravit len rozdiel v tom ze podala niekomu vodu.takze priznavam chybu podstata ostava
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Son-Goku, ked vydrzim v moslimskych krajinach v 40°C horucavach v dlhych ciernych nohaviciach tak snad s priatelkou vydrzime cely nas pobyt v Pakistane nedrzat sa za ruky na verejnosti. Ideme tam na navstevu, preto berieme ohlad na vsetky domace pravidla.
Ked chces navstivit v lete v Grecku ci Srbsku pravoslavny klastor pchas sa tam v plavkach a hore bez? Ja nie ;)
Anie som moslim, som krestan a nevidim dovod vsetkych hadzat do jedneho vreca. pre mna za mna moze clovek uctievat aj slimaky, ked je v pohode tak nie je problem. A ked pojdem na navstevu "Slimakystanu" a budem vediet, ze sa tam moze chodit len po spickach tak po spickach vydrzim chodit, lebo respektujem slimkystansku kulturu a pravidla, rovnako ako pozadujem aby Slimakystanci uznavali moju kulturu a privdla mojej kraijny ked pridu na navstevu Slovenska.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

IvanSk napísal:

Potom nezabudni chodiť do témy o Slovenskom štáte alebo o holokauste a iným nadávať do náckov a rasistov, podľa toho čo píšeš si sám odpad.

Je až neuveriteľné, aký dvojitý meter na rôzne vaše morálne delikty vy máte.

Ste presne na úrovni nejakého krčmového nácka.

Veď toto čo si napísal, za to by sa nemusel hanbiť ani ten najväčší nácek. A vy si hovoríte dobro? Vy si hovoríte slušní ľudia? Vy vravíte, že Vás tu treba? Úbohé existencie, ktoré nie sú schopné sebareflexie.

Z toho vidno aký máš vzťah k ľudskému životu ako takému, je jedno či sa jedná o kresťana, mohamedána alebo žida.
Čo keby ti niekto povedal, že by bolo najlepšie keby si zomrel v kŕčoch na rakovinu? Urazil by si sa?
Aký máš dôvod na ten plurál ? :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ten plurál je tam preto, pretože on seba považuje za slušného, že ho tu treba a že je schopný sebareflexie, iných nie (a kde prišiel na tie svoje odpoveďootázky, to netuší ani on sám, pokiaľ viem, nik z nás tu nevtrdil, že nás je tu treba, alebo že sme slušní, atď). LenOn. A ešte si tu dovolí moralizovať. S ephramkom súhlasím, hoci nie s tým povraždením, ale ak by neboli Moslimovia, Kresťania a iné odnože fanúšikov sci-fi, tak by bol svet oveľa krajší. Čím menej problémov tým lepšie a zvýšený počet členov z ďalšej svetovej sekty (Islamu) nám v Európe istotne neprospeje, už je dosť, že je tu kopa iných.
Napísať odpoveď