Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Grim »

...nepomohla tomu Mozilla, ja som si ich tam nechal otvorené a skúsil som ich teraz zavrieť...všetko funguje bez zásahu iného prehliadača...zrejme to opravili...
uspavanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa uspavanka »

Mám problém.
V apríli som si zrušila Facebooku, lenže nejaká "dobrá" duša tam moje meno zase vytvorila, dokonca neváhala a pridala aj moju fotku. Veľmi mi to prekáža, lebo to spôsobuje veľa problémov. Niektorí priatelia dokonca boli zmätení, že ci proti nim niečo mám, keĎ osm ich vymazala z priateľov, pri otm som na FB.
Problém je ten, že enviem čo spraviť. Kontakt na adminov nájsť neviem a tiež neviem či by som vedela po anglicky skomponovať dáku sťažnosť. A nahlásiť ukradnutie identity sa dá iba ak mám pôvodné konto na Fb.
Za každú radu budem vďačná. :(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ukradnutie identity moze nahlasit ktokolvek, napr. aj ja.

Teda staci, ak ktokolvek z tvojich kamaratov kto ma fb si najde falosny profil a vlavo dole uplne ma link Report/Block this person. Potom je potrebne vybrat Fake profile a Impersonating me or someone I know.
uspavanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa uspavanka »

Aha, to som naozaj nevedela.
Už som to teda nahlasila, dufam ze to co najskor zmizne.
Vdaka :) :) :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fabo: Co v pripade, ze takto oznacim aj ja tvoj profil, bloknu ti ho alebo co spravia??? Ine by to podla mna bolo, keby ten profil oznacilo 20 percent tvojich priatelov, ale neviem si predstavit, ze by blokli profil pre jedno ci dve hlasenia.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

predpokladam ze sa to nejak vysetri, hladanie zhodnych mien, fotografii, kontaktovanie drzitela, mozno priatelov... mozes to skusit... :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

môžem otazku?? podla čoho najnovšie vyhadzuje fb tie fotky čo su na boku??? dakujem
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

zrejme náhodne
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

náhodne, ale určite aj podľa toho, ako veľmi v kontakte si s konkrétnymi ľudmi.. takže mne najviac vyhadzuje fotky jednej kamarátky
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

mam sice len nieco cez 50 priatelov na FB ale aj u mna by sa naslo par kandidatov(a nie preto ze by mi neprisli pomoct so stahovanim kedze zijem mimo mesto kde mam vacsinu priatelov)

ja vobec nechapem kde ludia pridu k cislam ako 500 a viac, ja snad tolko ludi ani nepoznam, nieto este aby som si ich pridaval na FB
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Markus: ja si cisla vyssie ako 200 vsimam najma u vysokoskolakov (ja k tomu tiez pomaly smerujem) a je to dane tym, ze nejakych ludi poznas doma, dalsich na internate a dalsich v skole, k tomu niekolko chlastaciek, kde najprv polovicu ludi nepoznas a uz to ide. Ak tomu pripocitas este Erasmus alebo iny studijny pobyt, tak to je dalsich 20-30 ludi a takto to ide hore. Samozrejme to su taki 2-3 mesacni priatelia, ale v danom case na nich kontakt potrebujes a Facebook je najpohodlnejsi. A viac ako 500 vidim u ludi, ktori sa prave do takychto akcii zapajaju vo velkom, ale samozrejme by po case malo prist precistenie, len ide o to ako sa komu chce :)
Na VS sa okolo teba toci viac ludi. Samozrejme si nemusis vsetkych pridavat - ja to tak tiez trochu redukujem, ale ked mi uz niekto posle ziadost, tak ju prijmem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este ked priratas napr. ze studuje uz na druhej vyske, lebo prva nevysla, na prvej bol tiez na intraku a fakt zrazu mas 500+ ludi
ja z hokejbalu mam plno kontaktov - v mestskej lige sucasni a byvali spoluhraci 20-30 ludi, teraz zacinam v dalsom teame vo vyssej lige, takze dalsich 20 ludi, hram aj florbal za univerzitu a tam sa k tebe nalepi hromada kontaktov, a to ich ani nemam vsetkych...spoluziakov mam 30 na svojom odbore, dalsich perdo ludi na blizkych odboroch, vo vedlajsich rocnikoch...nevravim, ze vsetci su to kamarati na zivot a na smrt, ale kontakty na nich sa zidu
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napodobne ako tuto pani.
Akurat v piatok vecer si ma pridala nejake neznama zenska, ze si ma pomylila ale tak ze sa mozeme "kamaratit" no a na druhy den sme spolu sli na akciu.
Erasmus, od tial ludia od tial potial, etc... Mam tam asi tak 300 ludi a z toho s polovicou nepisem uz minimalne 5 mesiacov. Ale mam to vyriesene tak, ze ludi s ktorymi sa bavim mam vo vytvorenom friendliste a pre ostatnych som vacsinou offline. Nechce sa mi to mazat a mozno sa mi niektore kontakty este zidu, co sa mi napr. nedavno potvrdilo, ze som potreboval jednu osobu a vsimol som si ze ju este mam v priateloch.
Ked zacne chalan chodit von, uvidis ze ludra uz od teba nebude pytat cislo ale fcb kontakt ^_^
Je to pohodlne a bezplatne : )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal: uvidis ze ludra uz od teba nebude pytat cislo ale fcb kontakt
Toto si vsimam aj ja, pred par rokmi sa tak vymienali cisla na mobil, potom sa pridalo icq a teraz ostal facebook :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ono ak sa nejedna o nejake LucuSHquy MilaSHkov tak je to velmi prakticke, staci vediet meno. A vie to byt prakticke aj opacnym smerom, ked napr. niekoho registrujes casto na facebooku ako komentuje kamaratove fotky a podobne, tak ked sa stretnete mas uz nejaku predstavu o koho sa jedna...

Inak ja mam okolo 250 ludi momentalne, a je to presne o tom jak pise Mirak, spoluziaci zo strednej, spoluziaci z vysokej, kamarati z intrakov, par ludi z prace, par ludi od lietania a naplni sa to clovek ani nevie ako... Ale snazim sa to drzat na uzde, s vacsinou sa aspon raz za cas stretnem, a az na niekolko jednotlivych vynimiek sa s kazdym osobne poznam.
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

nazdar, zaujimalo by ma ci je nejaka moznost pozriet si niekoho statusy aj ked ma nema v priateloch a ma to zrejme zakazane (kedze nastenku mi neukazuje)

a tiez preco mi nejde zmenit meno, ked som si ho predtym (a to som na fb 2 roky) menil len raz
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Rocker_finck napísal:nazdar, zaujimalo by ma ci je nejaka moznost pozriet si niekoho statusy aj ked ma nema v priateloch a ma to zrejme zakazane (kedze nastenku mi neukazuje)

a tiez preco mi nejde zmenit meno, ked som si ho predtym (a to som na fb 2 roky) menil len raz
Jeho statusy (nástenku) vidia len tí, ktorým to povolil (väčšinou nastavené na priateľov), takže asi nemáš možnosť ich vidieť. A FB tuším zrušil možnosť zmeniť si meno, keďže niektorí jedinci sa prekrstili a premenovali aj pár krát za deň.
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

pri prihlasovani mi napise Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

pls poradite co s tym?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

maracigana napísal:pri prihlasovani mi napise Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

pls poradite co s tym?
No majú tam nejaký bug, ktorý sa snažia odstrániť. Vydrž chvílku a znova ti to pôjde. Mne sa raz neišlo prihlásiť celý deň...
Napísať odpoveď