A na strome bol veľký výr.
Zrazu oba V*RY zmizli.
Dali by ste tam skôr I alebo Y ?
1C3 napísal:tak to som rpekvapenyy:)dakujem ta typi :)tak popozeram nieco inee
sugorima napísal:Ahojte , podreboval bi som spravyť v simsone elektiku a som do tychto vec lamak jedyne veci viem že alternator mi dava 1,5V a ma mi davať 12 svetlo svieťi ale slabučko smerovky nejdu vôbec a to any tachače a otačkomere potreboval bi som pomoc dakujem
mARILYN mANSON napísal:Gangy, niekoho taký štýl hry baví, a rád si to zahrá len tak vo voľnom čae ked nebude čo robyť. Nevravím že je to super hra ale určite to neni taká strašná P...
Kód: Vybrať všetko
mazdar Stevo jak zijes?thakžéé jogurtííkza prféé dakuem za koment je krasny:D aaa prepač že ja pišem až thak neskor ae nebolo času
....dakuémm..za wšetkO čo sa ttýka ohladom duchny a thak že si ma podržal a som rad aže ma prawéé ty widiš neustaléé usmiatu
ako si to pofedal....:Pked widim danoonéé usmewíkk oducha k uchu
plostéé nwm čo pisať..plostéé si užastny člowéék:) MTWR :-*
priznám sa že s kamošmi tak rozprávam aj ja, na východe si myslím veľmi používané slovo ale tak napísať by som to tak nenapísalGrim napísal:...alebo namiesto zoženiem -> zohnam...
tvar "viacerý" moze byt za urcitych predpokladov gramaticky spravny, napr. pri pouziti vo vyzname "početný", "násobný"...Peter Sekov napísal:ja neznášam, keď ľudia nevedia, že viacerí nieje ý ale í.