STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
filipito pises to iste co corn flake a na ti odpoviem http://www.g2play.net/store/ trosku nizsie
tak nato si mi odpovedal VEĽMI ZLE. Keďže v USA na steame to stojí 15 eúr čo na G2play 25 eúr 
ja tam vidim 14,49
aha sorry pozeral som limited edition.
ešte otázka, keď by som to kúpil na STEAMe tak hra bude tiež ísť cez EA Download manager?
ešte otázka, keď by som to kúpil na STEAMe tak hra bude tiež ísť cez EA Download manager?
-
palciii
chapem to spravne? cez to steamprices sa daju nakupovat steamove aplikacia za USA ceny?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nie, tam len porovnávajú ceny.
-
palciii
hmm to je skoda
a nejstvuje daky server co by take robil? alebo nemate dakych ochotnych znamych z ameriky ?:D
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nic take nieje..Kedze kontroluju viac faktorom, aby si uplatnili ludia USD menu..Cize fakt len americana, ktoremu doverujes a cez neho si to giftom posielat..
Navod sa da vygooglit, ale spociva to v tom, ze si musis na nejakej stranke vytvorit virtualnu kreditnu kartu (z nej steam nezisti krajinu majitela) a samozrejme nejake proxy z USA. So svojim uctom by som to neskusal, skor by som na to isiel s nejakym novym a giftoval si hry 
Teoreticky by to islo aj cez druhy ucet na paypale na ktory by sa poslali peniaze z uctu prepojeneho s kreditkou.
Teoreticky by to islo aj cez druhy ucet na paypale na ktory by sa poslali peniaze z uctu prepojeneho s kreditkou.
Dnes som zapol PC, spolu s nim steam a ze: there was a problem, reinstall Steam. OMFG. Len tak, z nicoho nic. Uzasne. Vsetky hry v haji.
preco si si nezalohoval hry pred reinstalom?
Nemusis mat vsetky hry v haji. Zalohuj si z hier subory ktore zaberaju najviac miesta. Napr, videa, zvuky atd. configy. Potom ked si budes chciet preisntalovat PC alebo steam tak daj stahovat hry ktore chces hrat. Zastav stahovanie, prekopiruj si do steam adresara tie subory ktore si si zalohoval. Spusti download a steam ti automaticky rozpozna tie subory a uz ti ich nebude stahovat.
rochedo, diky za tip, poznam to a samozrejme som tak aj urobil. Aj tak ale nechapem, preco to padlo.

Na SSD mam miesto akurat na system a 3-4 hry. Blbosti nezalohujemSpoteny programator napísal:preco si si nezalohoval hry pred reinstalom?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ide vám nakupovať?
Keď dám platbu cez paypal, tak mi napíše chybu ešte skôr ako začnem písať prihlasovacie údaje a keď cez visu tak vyplním údaje a potom chyba
Keď dám platbu cez paypal, tak mi napíše chybu ešte skôr ako začnem písať prihlasovacie údaje a keď cez visu tak vyplním údaje a potom chyba
Pravdepodobne to je momentalne pretazene - vtedy to zvyklo blbnut. Treba trochu pockat.
Ide vam comunita a frend list? Sprava sa ako keby som nebol pripojeny na internete.
Mate rovnaky problem?
Mate rovnaky problem?
nezobrazuje mi avatary hracov.a piplo mi spravu ze mam novy item ale nikde ho nevidim asi to blbne
-
palciii
jo ... na steam forach pisu ze maju maintenanceLama napísal:Ide vam comunita a frend list? Sprava sa ako keby som nebol pripojeny na internete.
Mate rovnaky problem?
http://forums.steampowered.com/forums/s ... tcount=273
prave som kupil Metro 2033 a nezobrazuje sa mi to v library...a support mi nejde na steame...ma niekto podobny problem ?...inak mi vsade vypisuje, ze uz mam tu hru, len v library ju nemam 
sak udrzba, co sa plasite?:)