Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
jo presne to...díki moc
Kód: Vybrať všetko
hladam nazov hororu, ktory som pozerala v nocnej v robote, aj som pozerala na txt nazov, ale neviem si spomenut. Mladi ludia havaruju v aute niekde mimo civilizacie a tam ich pomaly zabila nejaky psychopat, casto mal pusku so sebou a na konci sa tusim 2 zachrania, potom ukazuju sud a konecny zaber je, ako ten debil odchadza spat na slobodu. Ten zaver som len v rychlosti pozrela, ale nepocula som nic z toho. Sa mi zda, ze v nazve je nazov nejakeho mesta, ale nie som si ista.
Vie niekto?Wolf Creek
http://www.csfd.cz/film/195321-wolf-creek/
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2010, 17:51)
Viete my poradiť podobné filmy ako sú tieto ?
Silent Hill http://www.csfd.cz/film/194908-silent-hill/
Cestující http://www.csfd.cz/film/229000-cestujici/
Ti druzí http://www.csfd.cz/film/17445-ti-druzi/
Ide o ducharske filmy, ale ľudia nevedia že sú mŕtvi. Nechcem filmy o duchoch ako nenávisť, clona, hmla a pod.
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám jeden film ktorý bol kedysi v telke...v podstate bol jeden mladý chlapec s rodičmi niekde na venkove a rodičia odišly niekde,a chlapec zostal doma...do domu sa vlúpali tuším 3 zlodejovia a chlapec ich brokovnicou zastrelil lebo chcel braniť dom...potom sa mu zjavovali v snoch a tak,mal proste stavy z toho že ich zabil
Hľadám názov jedného filmu. Je párty a mladý chalan tam zachráni mafiánskeho bossa pred guľkou (tuším ho zhodí zo stoličky) a potom dostane prácu, ochraňovať jeho dcéru.
Ďakujem!
// - ďakujem za odpoveď
Ďakujem!
// - ďakujem za odpoveď
-
Ryan Giggs
VIP
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Abhorer, ano dik, je to ono
Kplus za to
Kplus za to
Takže, nazdar a dakujem každému kto sa pokusi mi pomôct aj ked sa vam to asi nepodari pretože z filmu ktory hladam si pamatam ozaj malo.
bola to komedia to viem isto ale neviem ci uz romanicka alebo dokonca scifi videl osm to hrooozne davno ale niaky extra stary film to nebol snad 2000+ ale mozem sa mylit
Bolo to o niakom chlapikovi ktory sa kvoli niečomu začal zobudzat stale v ten isty den aj so spominekami na ten minuly . vždy ho rano zobudili myslim že niaky robotnicy a stalo sa presne to iste čo minuly den. niaky lupič tam vykradol banku a bola tam scena jak ten hlavny hrdina uz vedel kedy presne ten lupič vojde do banky tak tam prisiel presne v ten čas kedy ju mal lupič vykradnut lupiča niečim omráčil a peniaze ukradol on minul ich na niake drahe auto myslim ze si aj nabalil niaku babu s ktorou aj siel do postele a ked sa rano zobudil baba nikde a šetko bolo tak jak predtym celý den zčcal odznova a tych veci tam spravi viac ale ja si pamatam uz len tu banku.
myslim ze sa toho zbavil tak ze sa zoznamil z niakov ženou čo predtim stretol niekde pačila sa mu ale neoslovil ju ale to len hadam niesom si isty.
bola to komedia to viem isto ale neviem ci uz romanicka alebo dokonca scifi videl osm to hrooozne davno ale niaky extra stary film to nebol snad 2000+ ale mozem sa mylit
Bolo to o niakom chlapikovi ktory sa kvoli niečomu začal zobudzat stale v ten isty den aj so spominekami na ten minuly . vždy ho rano zobudili myslim že niaky robotnicy a stalo sa presne to iste čo minuly den. niaky lupič tam vykradol banku a bola tam scena jak ten hlavny hrdina uz vedel kedy presne ten lupič vojde do banky tak tam prisiel presne v ten čas kedy ju mal lupič vykradnut lupiča niečim omráčil a peniaze ukradol on minul ich na niake drahe auto myslim ze si aj nabalil niaku babu s ktorou aj siel do postele a ked sa rano zobudil baba nikde a šetko bolo tak jak predtym celý den zčcal odznova a tych veci tam spravi viac ale ja si pamatam uz len tu banku.
myslim ze sa toho zbavil tak ze sa zoznamil z niakov ženou čo predtim stretol niekde pačila sa mu ale neoslovil ju ale to len hadam niesom si isty.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na hromnice o den více
Dakujem moc. Som myslel ze až zajtra tu bude niečo a tohle byla okamžita odpoved
Myslim že to je ono podla videi na youtubue rano si to snad najdem aj online.
zdravim...chcem sa spytat ci si niekdo nespomenie na film, bol z azijskej produkcie, vela si z neho nepametam, len jednu scenku...bolo to nieco ako kung-fu s nadprirodzenymi schopnostami...myslim ze to bolo nieco ako Shinobi...dedina do kdorej chodili rozny putovnici a snazili sa porazit obyvatelov jedneho domu, bola tam napr. dvojica kdora z gitar vydawala nejake tlakove vlny alebo nieco take...velmi si to nepametam, ale keby si niekdo nahodou spomenul na nazov, bol by som vdacny...
neoiron, ano ano, presne je to ono...:)dik moc...
Prosím vás existuje jedna pesnicka od taylor swift-you belong to me a chcel by somsa opýtať či klip patri k nejakemu filmua lebo kde bola v akom filme ta skladba použitá dakujem
Zdravím..Hľadám film, ktorý už iste išiel v telke, možno i nedávno..
Jednej žene zomrel manžel (a možno i dieťa neviem) a ona začala mať depresie, ale našla takú skrinku, ktorá ju vrátila do šťastnej minulosti a ona pomaly začína byť na používaní tejto skrinky závislá, ale používanie tej skrinke je čoraz nebezpečnejšie.
Jednej žene zomrel manžel (a možno i dieťa neviem) a ona začala mať depresie, ale našla takú skrinku, ktorá ju vrátila do šťastnej minulosti a ona pomaly začína byť na používaní tejto skrinky závislá, ale používanie tej skrinke je čoraz nebezpečnejšie.
Ahojte, hladam jeden dokument, ktory bol odvysielany na stv2 asi pred piatimi rokmi, bol to dokument BBC a hovorilo sa tam okrem ineho aj o nebezpecenstvach transfuzie krvi. Neviete ako sa to mohlo volat? Alebo ci existuje nieco take s podobnym obsahom? Diki moc 
Serus, hladam nazov jednozaberoveho kratkeho filmu,ktory bol toceny technikou zoom out. Bol aj oceneny, len neviem na ktorom festivale.
Zacinal zaberom na psa priviazaneho ku koliku,potom k nemu prislo dievca a nakoniec, pri dalsom odzumovani dievca pomaha tehotnej matke dostat sa do chatrce.
Zacinal zaberom na psa priviazaneho ku koliku,potom k nemu prislo dievca a nakoniec, pri dalsom odzumovani dievca pomaha tehotnej matke dostat sa do chatrce.
volá sa to The Box a hraje tam Cameron DiazBakyX napísal:Zdravím..Hľadám film, ktorý už iste išiel v telke, možno i nedávno..
http://www.csfd.cz/film/132672-the-box/
Ahojte.Potreboval by som pomoc pri najdeni ne filmu ale kresleneho serialu.Vysielalo sa to asi takych 15 rokou dozadu ale niesom si isty.Bol to plavajuci ostrou na ktorom boli zvieratka.ostrou bol pohanany sopkou no presnejsie parou co bola vypustana do vody.Jedno zo zvieratiek sa volalo Oľsky Poľsky.Podarilo sa mi ziztit ze sa to ASI volalo Atlantida,ale na nete som nasiel vsetko len o novych serialoch ale nic o tom co potrebujem.
Nasiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomoct a hodil mi sem linc.
velmi pekne dakujem
Nasiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomoct a hodil mi sem linc.
velmi pekne dakujem
vysielalo sa to na STV1 o 18:30, doteraz si to pamatam, aj na toho mravčiara čo furt rozprával "ojsky ojsky kapitanskij"