HTC Wildfire - Slovenčina
-
rastik5555
Novice
HTC Wildfire - Slovenčina
čaute! Nevie mi niekto poradiť ako dostať do Wildfire slovenčinu?... Kúpil som si to cez orange a je tam len čeština a bojím sa aby som niečo nepoškodil. Dá sa to nejako?...
Re: HTC Wildfire - Slovenčina
pokial viem android nema slovenčinu a to nielen na tvojom htc ale celkovo ..tušim som niekde čítal ze niekdo vydal slovenčinu ale je tam len zakladny preklad ciže iba nazvy ikonike atd. nastavenia a ostatne su zas v ANG ciže je to dost o hovne taka anglickoslovenska verzia ktora je tušim neoficialna ciže by si kvoli tomu mohol prist asi aj o zaruku čo je zbitočne ked je čeština ale to už vravim len moje dohady stou zárukou
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
android ma slovencinu (mam ju v x10)
cely android po slovensky ? či to čo som vravel že je slovensko anglicky ?? bo tomu moc neverim ......
-
bb5unlock
Light Professional
nove HTC s androidom nemaju SK, maju len cestinu
ciastocne prelozena SK sa da zadarmo nainstalovat od Sunnysoft, ale bude prelozene len zakladne menu, cele nastavenia budu v anglictine
SE Xperia 10 (klasicka aj mini) ma aj SK jazyk
vsetko zalezi len od vyrobcu
inak absolutne nechapem co vam vadi na cestine, alebo uz ste ako mlada generacia cechov ktora slovakom uz nerozumie?
ciastocne prelozena SK sa da zadarmo nainstalovat od Sunnysoft, ale bude prelozene len zakladne menu, cele nastavenia budu v anglictine
SE Xperia 10 (klasicka aj mini) ma aj SK jazyk
vsetko zalezi len od vyrobcu
inak absolutne nechapem co vam vadi na cestine, alebo uz ste ako mlada generacia cechov ktora slovakom uz nerozumie?
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, x10 ma komplet svk. tiez nechapem, preco nevyhovuje cestina, alebo aj anglictina ci nemcina vramci zdokonalovania sa v jazyku 
tak asi ak je novačik androidu tak je lepšie všetkemu riadne rozumieť
ako prekladat nedajbože zle
-
Lord PROXI
King
Mám otázočku. Ako dostanem do Wildfire Slovenčinu ( prípadne češtinu ? ) Dostal sa mi do rúk Wildfire zo sútaže s nemenovanými cigaretami a ono to je nemecká ver. z vodafonu, čiže najlepšie by bolo sundať celý android a nahodiť tam novú ver. ( bez tých ich ikoniek, úvodných obrazoviek a pod blbosti ) a samozrejme z dačím čomu sa dá porozumieť.
Čiže skrátene, nahodiť nanovo celý system, ako na to? Resp. kde by som sa o tom mohol dačo bližšie dozvedieť ?
Vopred dik
Čiže skrátene, nahodiť nanovo celý system, ako na to? Resp. kde by som sa o tom mohol dačo bližšie dozvedieť ?
Vopred dik
-
guess.whoo
Redeemer
nech sa ti paci :
http://www.addictivetips.com/mobile/ins ... -wildfire/
ak budes potrebovat nieco prelozit alebo vysvetlit kludne ss
http://www.addictivetips.com/mobile/ins ... -wildfire/
ak budes potrebovat nieco prelozit alebo vysvetlit kludne ss
-
hamlet3333
Novice
nič proti, ale vo vyľadávačoch ti nájde české stránky a to ti je fuj platné, keď potrebuješ slovensé stránkyguess.whoo napísal:presne tak, x10 ma komplet svk. tiez nechapem, preco nevyhovuje cestina, alebo aj anglictina ci nemcina vramci zdokonalovania sa v jazyku
-
1992mrtinko
Novice
no ja by som tiež potreboval vediet zohnal som si htc wildfire ale ma iba angličtinu poradite my ako tam mam dostat čestinu už som pochopil že slovenčina mi tam nepojde