Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ked sa vytvori udalost, ako tam pridam dalsich adminov?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Da sa poslat hromadna sprava vsetkym priatelom alebo aspon tak, ze si ich naklikam? Alebo musim kazde meno samostatne napisat do adresata?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Da. Das napisat novu spravu a len zacnes pisat ich mena. Navrhne ti automaticky.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Daj si všetkých priateľov do jedného zoznamu. Ten zoznam (názov) potom zadaj ako adresáta tej správy. Správa sa potom pošle všetkým, ktorý sa nachádzajú v danom zozname.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto prosím, od čoho závisí, že keď pridám link na FB z YouTube, tak niekedy sa ukáže aj náhľad a teda sa dá video spustiť priamo z FB, no u niektorých videí mi tento náhľad neukáže a nie je možné teda video spustiť priamo z FB, ale treba kliknúť na názov a z FB to presmeruje na video.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Keď sa video nedá spustiť priamo na FB , uživatel ktorý tam uploadol to video nepovolil prehrávanie na externých webových stránkach.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Betarik napísal:Keď sa video nedá spustiť priamo na FB , uživatel ktorý tam uploadol to video nepovolil prehrávanie na externých webových stránkach.
No v tom to asi nebude, pretože ja som to vo svojom videu povolil resp. keď uploadnem video na YT, tak je automaticky povolené zobrazenie na externých weboch.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked uplodujes video na youtube, tak sa tam da nastavit embedding a od toho by malo zavisiet ci ti ho FB prehra, alebo nie :) Preistotu okontroluj pri videu..Od ineho by to zavisiet nemalo.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Co maju baby nove teraz to 20cm a podbne zas neja somarina.... :smt098
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...že ako sa má, 5 cm ked sa nudí a 20cm keď je šťastná či ako to je...čím viac cm dá, tým je šťastnejšia...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no proste máš pokkt sliepok medzi priateľmi, pomaž ich
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

http://answers.yahoo.com/question/index ... 817AAGNUGH
dalsia somarina
23cm napr. ze chce sex ... 17cm ze je stastna
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zdravim, mam otazku, mozno uz bola zodpovedana, ale urcite nebudem listovat celu temu kvoli tomu :) da sa nejak na facebooku nastavit, aby "fotky, na ktorych som ja" videli len ludia, ktoru nie su vo vynimke? ako napr. sa da nastavit, aby prispevky videli vsetci, okrem.. ludi, kt. nastavim. lebo pri albumoch sa to da, ale pri "fotky na ktorych som ja" som to nevidel. dakujem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Účet/Nastavení soukromí/Upravit nastavení
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

GothaR napísal:Markus: ja si cisla vyssie ako 200 vsimam najma u vysokoskolakov (ja k tomu tiez pomaly smerujem) a je to dane tym, ze nejakych ludi poznas doma, dalsich na internate a dalsich v skole, k tomu niekolko chlastaciek, kde najprv polovicu ludi nepoznas a uz to ide. Ak tomu pripocitas este Erasmus alebo iny studijny pobyt, tak to je dalsich 20-30 ludi a takto to ide hore. Samozrejme to su taki 2-3 mesacni priatelia, ale v danom case na nich kontakt potrebujes a Facebook je najpohodlnejsi. A viac ako 500 vidim u ludi, ktori sa prave do takychto akcii zapajaju vo velkom, ale samozrejme by po case malo prist precistenie, len ide o to ako sa komu chce :)
Na VS sa okolo teba toci viac ludi. Samozrejme si nemusis vsetkych pridavat - ja to tak tiez trochu redukujem, ale ked mi uz niekto posle ziadost, tak ju prijmem.
ja som tiez chodil na VS a nemam vsetkych ako priatelov, ale mozno je to tym ze FB prisiel az po tom co som skoncil VS, ja som minule upratoval a ostalo mi ani nie 50 ludi(a dalo by sa pokracovat) ale je tiez pravda ze nie vsetci kamarati su na FB zaregistrovany
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Potreboval by som pomoc od ludi z fora. Potreboval by som meno jednej alebo dvoch osob z velkych miest, teda najma z krajskych miest. Malo by ist o osoby, ktore maju vo svojom profile vela ludi zo svojho mesta, teda napriklad DJ z diskoteky a podobne. Prosim o poslanie meno do sukromnej spravy aj s nazvom mesta. Dakujem. Kladna karma za odmenu.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Potreboval by som helfnut. Nasa trieda si na FB zalozila vlastnu skupinu ktorej som clenom. Neviete kde nastavit aby mi prislo upozornenie vzdy ked niekto nieco prida na nastenku skupiny? Momentalne nechodi nic a nechce sa mi kazdu chvylu klikat ci nieje nieco nove. Vdaka :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To je prave nevyhoda skupin. Ja som na nic take neprisiel, u nas sa to riesi posielanim hromadnych sprav ak sa nieco organizuje. Ak tam chcete davat pravidelne informacie bez nutnosti posielania sukromnych sprav, tak si zalozte produktovu stranku alebo ako sa to vola (proste to, kde sa dava like) a potom sa kazdy prispevok spravcu na wall zobrazi na walle kazdemu, kto dal like.
PS: nemusis klikat kazdu chvilu, staci 2x denne :)

markus: no v tom je prave to "caro", tych ludi si pridas preto, lebo 2-3x si s nimi bol na akcii, dobre ste pokecali a je len otazkou casu, co z toho vyjde. Ja si teraz tiez nepamatam mena mnohych ludi zo skoly z cias ked este fb nebol rozsireny. Ked skolu skoncim tak to asi tiez premazem :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Prišiel niekto na to, ako vypne ten divný zvuk, čo teraz zazneje ak vám niekto niečo napíše cez chat?

//edit - je to tam, vďaka, hľadal som v account settings a tam mi ani nenapadlo sa pozrieť :oops:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ked otvoris chat, hore v moznostiach nemas nahodou moznost zapnut/vypnut zvuk prehratia pri sprave?
Napísať odpoveď