borderlands
Re: borderlands
Na originale v pohode.
ja mam tiez original tak nechapem preco to nejde
nemohol by si upnut tie subory ktore obsahuje patch ?
Ja to mam na Steame.
zdraviim..mam par otazok..
nainstaloval som si ten zombie island, ako mam "ist" do toho ? lebo som v podstate v normalnej hre.. aaa, ako moc si mozem menit svoje schopnosti? ked stlacim Fko, vyhodim vtaka, ale mozem tam mat aj nieco ine..?? aa este, hram uz playthrow 2, leenze v tom prvom, ked som zabil tu priseru, taak v podstate som sa uz nedokazal dostat naspet.. nijak.. nedokazal som vyskocit tak vysoko, tak som to musel hrat odznova, bez toho, aby som sa vratil..
vdaka za rady:)
az myslis tu SKAQDZILU boj v arene, tak ked ju zabijes naboku sa otvoria dvere ktore boli dovtedy zavrete je to asi v polovici areny nalavo to musis najst.Pri spusteni hry ti to pred hl. menu ukaze okno ze to naslo datadisk. Tak isto aj instrukcie jak sa do tych lokacii dostanes alebo ked cestujes cez teleport tak ti da uz moznost aj ist do novych lokaciicinges napísal:zdraviim..mam par otazok..nainstaloval som si ten zombie island, ako mam "ist" do toho ? lebo som v podstate v normalnej hre.. aaa, ako moc si mozem menit svoje schopnosti? ked stlacim Fko, vyhodim vtaka, ale mozem tam mat aj nieco ine..?? aa este, hram uz playthrow 2, leenze v tom prvom, ked som zabil tu priseru, taak v podstate som sa uz nedokazal dostat naspet.. nijak.. nedokazal som vyskocit tak vysoko, tak som to musel hrat odznova, bez toho, aby som sa vratil..
vdaka za rady:)
sakra
posledny update fixuje guny.
-
Royalflush
Guru wannabe
Kdo mi išiel hrať od lvlu 1 co-op? Samozrejme originál. 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stalo sa niekomu, ze hra mu isla v pohode tych 35-50fps na max detailoch a po odinstalovani(na steame vymazani) a opatovnom nahodeni to ide na max aj min detailoch tak 5fps ?
Mam original zo steamu aj s tromi DLC.
Moja zostava, lebo ak bude niekto reagovat, myslim, ze sa bude pytat aj na nu:
MB: ASUS P5Q-E
CPU: INTEL CORE 2 DUO E8400
RAM: A-DATA Gamers Edition 2x2GB
VGA: SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB
PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
HDD: WESTERN DIGITAL 6400AAKS 640GB
Diky moc za help a rady.
Mam original zo steamu aj s tromi DLC.
Moja zostava, lebo ak bude niekto reagovat, myslim, ze sa bude pytat aj na nu:
MB: ASUS P5Q-E
CPU: INTEL CORE 2 DUO E8400
RAM: A-DATA Gamers Edition 2x2GB
VGA: SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB
PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
HDD: WESTERN DIGITAL 6400AAKS 640GB
Diky moc za help a rady.
-
uplink
VIP
Skús reinštalovať steam. Nemenil si driver na grafiku? Nepoužívaš Omegy, namiesto ofi. driverov?
-
AXO
Professional
Prave ze menil som ovladac, daval som novsi. Dost by ma nastvalo, ze to je v ovladaci, lebo sa mi to nechce stale menit koli hram(ze na kazdom inom, ide ina hra lepsie, zatial co ina horsie).
Skusim reinstall toho steamu este. Rozmyslam, ci to nebude este aj operacnym systemom, nebol preinstalovany vyse dvoch rokov, ale staram sa o neho, takze by este mohol vydrzat(hlavne z toho dovodu, ze nemam kam zalohoval data
)
Skusim reinstall toho steamu este. Rozmyslam, ci to nebude este aj operacnym systemom, nebol preinstalovany vyse dvoch rokov, ale staram sa o neho, takze by este mohol vydrzat(hlavne z toho dovodu, ze nemam kam zalohoval data
-
uplink
VIP
No nové drivery hlavne pri ATi zvyknú robiť šarapatu. Skús reinstall steamu a potom VGA driverov, teda downgrade na staršie. OS by nemal robiť šarapatu.
-
AXO
Professional
Na fore gearboxu maju dost tem s tymto istym, su tam nejake rady, ako nastavit CCC, tak som to poskusal, len este raz stahujem nanovo BL po preinstalovani steamu. Hadam pojde 
K+ som ti poslal za reakciu a snahu pomoct.
K+ som ti poslal za reakciu a snahu pomoct.
zdravim, nema nekdo save za soldiera komplet prejdennou puvodni hru? chci si zahrat nove dlc'cka ale nechci opet hrat znovu a levelovat na 30 level. dik
-
Hotwire
Addict
to nove DLC ma teda riade sklamalo co sa dlzky tyka.... 
Preco ? Planujem to kupit tak som zvedavy 
-
Hotwire
Addict
no je to kratke...velmi...
Trocha konkretnejsie ?
2 hodky ?
-
Hotwire
Addict
nuz je to doteraz najkratsie z DLCcok aspon podla mojho subjektivneho nazoru....ma to 2GB ale este aj ten DLCs DR Nedom bol dlhsi
...neviem presny cas ti povedat ale s kamosom sme to zmakli za jedno odpoludnie...
Zdravim,
kedze je teraz 50% zlava na tuto hru, zvazujem jej kupu. Rad by som pocul nejake nazory, ci sa oplati, ci sa pri nej zabavim
inac hravate to tu niekto online? Samemu sa mi nechce
kedze je teraz 50% zlava na tuto hru, zvazujem jej kupu. Rad by som pocul nejake nazory, ci sa oplati, ci sa pri nej zabavim
inac hravate to tu niekto online? Samemu sa mi nechce
-
Hotwire
Addict
mas tu predsa plnu temu nazorov....ja to hravam s kamosom online