Máš originál alebo stiahnutú verziu? Ak stiahnutú, máš aj odpoveď.bohy napísal:ked zapnem mafiu .. tak sa mi ukaze to male logo v strede obrazovky ... zapne sa cierna obrazovka .. a nasledne sa to vypne ... kde je problem ???? diky
Mafia 2
Re: Mafia 2
mam original .. steam ...
-
MiNkOnErrr
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Na ten nový dlc potrebujem mať nainštalovanú samotnú Mafiu a potom k tomu pridám ten dlc však ? 
Áno.MiNkOnErrr napísal:Na ten nový dlc potrebujem mať nainštalovanú samotnú Mafiu a potom k tomu pridám ten dlc však ?
No co som sa docital, aj kamarat pisal, tak som zistil ze je to rovnaky FAIL
, ale stiahnem to nech skusim, ze videa su len nazaciatku potom ako u Jimmyho, misie vam dava zem
, och kam sme sa to dostali
zo zaciatku to vyzera byt v pohode,su tam dve misie aj s pribehom ale potom je to uz zase spravene ako DLC pred tym 
jj presne, prva misia uplne mega mega, kukam ze pekne takto ma vyzerat mafia, a bum bam, ikonky
, a ziadne videa, este keby to neboli skopcene misie. Hned druhu misiu ukazovali na GamesCome 09 ako Vito, ale bola viac prepracovana.
viete mi poradit? nainstaloval som si Joeyho adventures podla pokynom aj s tym dodatkom a crackom ale vobec to nemam v tej hre.
stiahni si z netubohy napísal:mam original .. steam ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Múdra odpoved
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jakubova 
akoze to je o com ten datadisk kde hram za joea?
prva misia alebo dve v pohodicke dej pekne to slo a potom trapna somarina presne ako jimiho vendeta..
to uz stale je len o tych bodoch na mape a takychto ulohach alebo casom pride nejaky dej nejake scenky a pod? ci to mam hrat alebo nie..
prva misia alebo dve v pohodicke dej pekne to slo a potom trapna somarina presne ako jimiho vendeta..
to uz stale je len o tych bodoch na mape a takychto ulohach alebo casom pride nejaky dej nejake scenky a pod? ci to mam hrat alebo nie..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Prvú misiu zo zeme som spravil ale potom som už na to sral.
Zdravim vas. viete mi prosim poradit? Nahral som do mafie dalsi datadysk joove adventury a ked pustim hru vyberiem obtiaznost dam enter tak len pise ze nacitava a nic. viete co s tym?
DIK
DIK
nainstaluj update
a aky je prosim najnovsi patch.
Dakujem
Dakujem
-
Soviet
Darca
No tak konecne som dohral aj ja..Ako koniec ma moc nenadchol, kedze sa dal ovela lepsie domysliet a hra sama o sebe bola dost lahka..Jedine co sa mi pacilo bolo necakane aspon premna napojenie na jednotku
To bola krasa 
-
Grim
Darca
...tak som to dohral...dojem nič moc, hlavne kôli nemožnosti zahrať si Voľnú jazdu (ale ak by bol nejaký mod, tak sa ozvite)...tiež sa mi páčilo nečakané napojenie na jednotku...nádhera...ale celý príbeh sa dal prejsť veľmi ľahko a to som hral strednú obtiažnosť...
//...seknuda na googli a mám aj freeride..
//...seknuda na googli a mám aj freeride..