Vitaminovy napoj
Vitaminovy napoj
zdravim dufam ze niekto bude poznat tento napoj..jedna sa o zmes vitaminov z roznou prichutou napr vanilka,banan.jedna krabicka v podstate taky dzus stoji cca 7-8 eura.je to na predpis a dava sa to ludom po operacii ktory stratili na vahe,alebo ti co si po chemoterapii a nechuti im jest.viete mi napisat nazov a ci sa to da niekde kupit aj bez predpisu?diki
Re: Vitaminovy napoj
Nutridrink ???
jop, je to nutridrink, zopar ich priniesol jeden clen rodiny po operacii
je to na predpis od lekara.je tu niekto kto to vie predat aj mimo neho?mal by som vazny zaujem
Keby si to napisal skor vedel by som ti zohant vela tych drinkov, este ked bude prilezitost skusim a ozvem sa ti, ked budes mat zaujem zobereis ked nie tak nie
.
dneska som sa o nich dopocul takze smola z mojej strany predava sa to dost draho ale stoji to zato daj vediet jasna vec
Vedel by som Ti ich zohnat podstatne lacnejsieSon-Goku napísal:dneska som sa o nich dopocul takze smola z mojej strany predava sa to dost draho ale stoji to zato daj vediet jasna vec
chlapik od ktoreho som sa to dozvedel to kupoval za 2 eura.ja len tak pre info dodavam 
IMI - co znamena "podstatne lacnejsie"? 
V lekarni sa to da kupit, ale cena je cez 2,-Eur.
V lekarni sa to da kupit, ale cena je cez 2,-Eur.
http://www.docsimon.cz/zbozi/nutridrink ... ma-6x200ml
neviem preco sa to neda dorucit na slovensko ale ked si najdes niekoho kto ti do dovezie tam mas problem vyrieseny a aj cena je niekde inde
neviem preco sa to neda dorucit na slovensko ale ked si najdes niekoho kto ti do dovezie tam mas problem vyrieseny a aj cena je niekde inde
čo to vlastne robí? žeby elixír mladosti? 
sungoku ak máš nejaké zaujímavé info tak sa podeľ
hmmm 5 ks za 8 eura to je divne chlapik mi tvrdil ze jedna stoji 7-8..alebo to je nieco ine co myslel.fakt teraz neviem.spominal ze to ma vyzerat ako dzus co na bocnej strane vypisanych vela vela vitaminov..silmarill je to len vitaminovy napoj pred ludi ktori su po operacii alebo chemoterapii.ma ti dodat silu a chut
-
javatar
Hardcore addict
nic zlozite v tom nehladaj, proste je to vysokovyzivny a vysokokaloricky napoj, pre tych co su podvyziveny a nemaju velmi chut do jedla, pripadne pre ludi co vyrazne schudli po operacii a potrebuju to cim rychlejsie nabrat spatsilmarill napísal:čo to vlastne robí? žeby elixír mladosti?
tak ako pisal javatar, je to pre pacientov, ktori su az prislis chudi, alebo prilis rychlo stratili znancu cast svojej hmotnosti a aby ju cim skor nabrali s5. Mam 20 NUTRIDRINK-ov doma, ale tie si nedam. Najdi si nejakeho kamarata, ktory chodi casto po doktoroch (zvlast onkologia). Prosim Vas neukamenujte ma, aby niekto prosil onkologickeho pacienta o taketo nieco. Je strasne vela pacientov, ktory tie drinky nechcu a rozdavaju ich detom alebo ich vobec neberu na recept. Kazdy pacient s takouto diagnozou ma narok tusim na 60 tychot napojov mesacne (mozno aj viac) za doplatok 1,29€ alebo tak nejako.. Ten doplatok je za vsetky kusy. Mne dava recept jedna dialyzacna pacientka, sice ma dovolene len 24 kusov na mesiac, ale za 0,79€ mi staci aj to.silmarill napísal:čo to vlastne robí? žeby elixír mladosti?
Kamosova priatelka robi v nemocnici a stale mu prinesie domov 1-2 drinky.. ludia to nechcu pit,..
ako kto... zalezi aj od prichute.. Cokoladovy a bananovy je pre mna fajnotaAcer01 napísal:Kamosova priatelka robi v nemocnici a stale mu prinesie domov 1-2 drinky.. ludia to nechcu pit,..
fuxxo a naozaj to stoji 8 eura ked v cechach predavaju 5+1 zadarmo za 7 eura?alebo som zabudol ze slovensko je specificky trh?
ja viem o cene neprevysujucej 3€ za kus.. cize nieco okolo 2,7€ za kus by to malo byt podla mojich informacii, samozrejme tu na slovensku. Ale nie su len tieto Nutridrinky. Su aj ine napoje.. poznam este ProSure a urcite su aj dalsie, viem, ze su aj Urologicke taketo napoje...Son-Goku napísal:fuxxo a naozaj to stoji 8 eura ked v cechach predavaju 5+1 zadarmo za 7 eura?alebo som zabudol ze slovensko je specificky trh?
Fuxxo po pravde som to este nepil,aj ked kamos mi to nukal,.. 
ochutnat to kludne mozes, nic sa ti nestane. je to taka zvlastna chut... ak chces ochutnavat, tak ochutnavaj jedine nutridrink... tie ProSure tak to je humus aj pre mna a to nie som nejaka fajnofka. Normalnu prichut, napr. cokolada a kludne ochutnaj... ked ti to nebude chutit, tak to nedavaj psovi, lebo ani psi to nechcuAcer01 napísal:Fuxxo po pravde som to este nepil,aj ked kamos mi to nukal,..