Sklo v oku
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sklo v oku
Malým nedopatrením sa mi dostali maličké úlomky skla d oka. Čo s tým? Pôjde to preč samo alebo mám s tým niečo robiť?
-
aughostino
Medium Professional
Re: Sklo v oku
ist na pohotovost, pripadne k ocnej, ked sa pokusis vybrat si to sam, mozes si do oka zavliect infekciu, co nemusi byt 2krat prijemne
Chod s tym na pohotovost! Mne sa stalo nieco podobne, sice z kovovou sponou. Nechal som to tak 2dni a uz sa mi tam usadila hrdza ktoru musel takou malou "vrtacockou" vybrusit, nebolo 2x prijemne ked som videl ako sa mi s tym blizi k oku..
neboj, vytečie to samé... aj s okom.
človeče prečo to riešiš na diskusnom fóre? ja by som na tvojom mieste OKAMŽITE išiel na pohotovosť!
nikdy by som neriskoval prísť o oko...
človeče prečo to riešiš na diskusnom fóre? ja by som na tvojom mieste OKAMŽITE išiel na pohotovosť!
mna by zaujimalo, ake male nedopatrenie sposobi, ze mas sklo v oku ? ...zmurkanie je prirodzene, zaroven citis ze mas cudzie teleso v oku, prirodzenym reflexom oka je zvysenie slzivosti a zvysenie frekvencie zmurkania...lenze to moze sposobit to, ze sa ti sklo este hlbsie zabodne do oka alebo sposobi este vacsie poskodenia...tak pokial nechces mat sklenene oko, tak by si mal zajst za lekarom co najskor...na zavolanie sanitky to ale nie je, teda pokial este vidis a si schopny sa dopravit do nemocnice sam...soferovat so sklom v oku ale neodporucam
-
Qerten
Medium Star
ho ho ho! zas tak hrozne to nieje. ono mi to vlastne sklený prach + nejaké malinké skielka tam "asi" spadli keď som sa pozeral presne smerom do dola. Staršia sestra poradila si to vypláchnuť, no zatiaľ mi to ani neslzí ani nereže. keď ma to začne/bude rezať v oku, zájdem k doktorke nech ma napíše k očnej, len som chcel vedieť či by sa to čakaním len nemohlo zhoršiť alebo tak nejak, zatiaľ sa mi to zdá v poriadku (možno som to už vyplavil, možno nie..) ale predsa, sklo je sklo a hlavne malé kúsky sú svinstvo, snáď to keď tak budú vedieť na očnom vybrať 
ked uz tak silno nechces ist k doktorke tak si pytaj v lekarni vodicku na vyplachovanie oci...ja som to pouzil ked mi frkla zelezna pilina do oka a pomohlo to...je to taka slana vodicka s miskou ktora sadne priamo na ocnu jamku..nasadis na oko a minutku, dve kruzis ocami...
-
Qerten
Medium Star
thx, to by mohlo pomocť. A máš pravdu, k doktorme ma nejak nebere lebo som pri nej bol tento rok toľko krát a veľa krát z toho to bol planý poplach pretože som hypochonder.. 
ja len cakam, kedy niekto na toto forum napise, ze citi tupu bolest v hrudniku, ktora vystreluje do koncatin alebo do chrbtice, citi ako mu prudko stupa a klesa tlak, ako sa mu skracuje a zrychluje dych, pripadne sa mu robi nevolno, je na odpadnutie a ovalil ho studeny pot....ze ci ma cakat nez to prejde, alebo ma ist k doktorovi

no a? nech je to zasa plany poplach, ale urcite je si to lepsie potvrdit od doktorky ako cakat si sa nieco nahodou nestane.Qerten napísal:thx, to by mohlo pomocť. A máš pravdu, k doktorme ma nejak nebere lebo som pri nej bol tento rok toľko krát a veľa krát z toho to bol planý poplach pretože som hypochonder..
-
p4ra
Redeemer
Fakt netusim, naco taketo veci riesis na fore a nejdes proste k odbornikovi a usetris si blbe otazky, odpovede a hlavne svoje zdravie.
niektorí ľudia proste nemajú pud sebazáchovy ... 
už len čakám kedy niekto pri požiari nezavolá hasičov, ale si dá status na Facebook že "horí mi dom"
už len čakám kedy niekto pri požiari nezavolá hasičov, ale si dá status na Facebook že "horí mi dom"
hhh videl si ten diel IT crowd ?