Sklo v oku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Qerten
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sklo v oku

Príspevok od používateľa Qerten »

Malým nedopatrením sa mi dostali maličké úlomky skla d oka. Čo s tým? Pôjde to preč samo alebo mám s tým niečo robiť?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Re: Sklo v oku

Príspevok od používateľa aughostino »

ist na pohotovost, pripadne k ocnej, ked sa pokusis vybrat si to sam, mozes si do oka zavliect infekciu, co nemusi byt 2krat prijemne
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Chod s tym na pohotovost! Mne sa stalo nieco podobne, sice z kovovou sponou. Nechal som to tak 2dni a uz sa mi tam usadila hrdza ktoru musel takou malou "vrtacockou" vybrusit, nebolo 2x prijemne ked som videl ako sa mi s tym blizi k oku..
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

neboj, vytečie to samé... aj s okom. :sly:

človeče prečo to riešiš na diskusnom fóre? ja by som na tvojom mieste OKAMŽITE išiel na pohotovosť! :smt098 nikdy by som neriskoval prísť o oko...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mna by zaujimalo, ake male nedopatrenie sposobi, ze mas sklo v oku ? ...zmurkanie je prirodzene, zaroven citis ze mas cudzie teleso v oku, prirodzenym reflexom oka je zvysenie slzivosti a zvysenie frekvencie zmurkania...lenze to moze sposobit to, ze sa ti sklo este hlbsie zabodne do oka alebo sposobi este vacsie poskodenia...tak pokial nechces mat sklenene oko, tak by si mal zajst za lekarom co najskor...na zavolanie sanitky to ale nie je, teda pokial este vidis a si schopny sa dopravit do nemocnice sam...soferovat so sklom v oku ale neodporucam
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ho ho ho! zas tak hrozne to nieje. ono mi to vlastne sklený prach + nejaké malinké skielka tam "asi" spadli keď som sa pozeral presne smerom do dola. Staršia sestra poradila si to vypláchnuť, no zatiaľ mi to ani neslzí ani nereže. keď ma to začne/bude rezať v oku, zájdem k doktorke nech ma napíše k očnej, len som chcel vedieť či by sa to čakaním len nemohlo zhoršiť alebo tak nejak, zatiaľ sa mi to zdá v poriadku (možno som to už vyplavil, možno nie..) ale predsa, sklo je sklo a hlavne malé kúsky sú svinstvo, snáď to keď tak budú vedieť na očnom vybrať :D
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

ked uz tak silno nechces ist k doktorke tak si pytaj v lekarni vodicku na vyplachovanie oci...ja som to pouzil ked mi frkla zelezna pilina do oka a pomohlo to...je to taka slana vodicka s miskou ktora sadne priamo na ocnu jamku..nasadis na oko a minutku, dve kruzis ocami...
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

thx, to by mohlo pomocť. A máš pravdu, k doktorme ma nejak nebere lebo som pri nej bol tento rok toľko krát a veľa krát z toho to bol planý poplach pretože som hypochonder.. :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja len cakam, kedy niekto na toto forum napise, ze citi tupu bolest v hrudniku, ktora vystreluje do koncatin alebo do chrbtice, citi ako mu prudko stupa a klesa tlak, ako sa mu skracuje a zrychluje dych, pripadne sa mu robi nevolno, je na odpadnutie a ovalil ho studeny pot....ze ci ma cakat nez to prejde, alebo ma ist k doktorovi :smt059 :smt037
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Qerten napísal:thx, to by mohlo pomocť. A máš pravdu, k doktorme ma nejak nebere lebo som pri nej bol tento rok toľko krát a veľa krát z toho to bol planý poplach pretože som hypochonder.. :)
no a? nech je to zasa plany poplach, ale urcite je si to lepsie potvrdit od doktorky ako cakat si sa nieco nahodou nestane.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Fakt netusim, naco taketo veci riesis na fore a nejdes proste k odbornikovi a usetris si blbe otazky, odpovede a hlavne svoje zdravie.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

niektorí ľudia proste nemajú pud sebazáchovy ... :(

už len čakám kedy niekto pri požiari nezavolá hasičov, ale si dá status na Facebook že "horí mi dom" :smt024
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

hhh videl si ten diel IT crowd ? :smt059 :plus: :plus:
silmarill
King
King