vojna 2010

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
FujMens
Light Expert
Light Expert

Re: vojna 2010

Príspevok od používateľa FujMens »

Grim napísal:...lenže potom ti už urýchlenie výskumu môže byť u riti keď budeš mŕtvy...možno máš zdeformovaný rebríček priorít, ale v mojom je na prvom mieste môj život a na nejaký výskum jadrových hlavíc sa môžem zvysoka vysrať...k čomu bude v prospech vojenský výskum? Aby vznikali ešte efektívnejšie zbrane?...k čomu to?...aká to bude výhoda pre celý svet?...vojnový konflikt nikdy nebol a ani nikdy nebude prospešný globáne...zbytočne sa vynaloží energia, ktorá by mohla byť využitá inak...
ked je niekto sebec tak si chce len zachranit vlastny krk a ludska civilizacia je mu ukradnuta. mimochodom kebyze neni WW2 tak by si nemal ani pocitac, lietadla by neboli, vesmirny vyskum by bol niekde na urovni sputniku (podla mna ani to nie).
mojou prioritou je to, aby ludsky rod zil lepsie ako som zil ja. ono netreba mysliet ani na vlastne deti, ale celkovo na buduce generacie.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pud sebazáchovy ti asi takto od počítača nič nehovorí, že?...
FujMens
Light Expert
Light Expert

hovori, ale niekedy je treba ho potlacit pre dobro ostatnych, robia to aj zvierata len aby prezili.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ja mám svoju úroveň, takže sa k zvieratám prirovnávať nebudem...ty sa prirovnávaj kľudne aj ku kope hnoja...
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

FujMens napísal: ked je niekto sebec tak si chce len zachranit vlastny krk a ludska civilizacia je mu ukradnuta. mimochodom kebyze neni WW2 tak by si nemal ani pocitac, lietadla by neboli, vesmirny vyskum by bol niekde na urovni sputniku (podla mna ani to nie).
mojou prioritou je to, aby ludsky rod zil lepsie ako som zil ja. ono netreba mysliet ani na vlastne deti, ale celkovo na buduce generacie.

„Neviem aké zbrane budú použité v 3. svetovej vojne, ale vo štvrtej, budú používať drúky a kamene“ (Einstein)
takže tak tvoja teória o výskume.....väčší mozog si myslí niečo iné (nieže by som ťa urážal ale Einstein bol podľa mňa inteligentnejší než ty a podieľal sa aj na výskume zbraní takže asi mal väčší prehľad než ty ....
ináč čo vravíš je hlúposť od začiatku, ani zvieratá to tak nerobia, keď nerátam vzťah matka<---->mláďa a nejaké spoločenstvá (včely)
FujMens
Light Expert
Light Expert

takze vztah matka~mlada je v prirode uplne vynimocne a malo caste co? to je teda vynimka.
vyrok jedneho cloveka nemusi byt vzdy pravdivy (kopernik: slnko je stred vesmiru => budem tomu verit?).
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hádaš sa s niekým kto študoval etológiu, takže o správaní mi nič nevrav a zas porovnávaš hlúposoti (einstein a kopernik)
jj budem veriť niekomu koho IQ sa blížilo k 160 bodom radšej ako tebe (no offense)
FujMens
Light Expert
Light Expert

takze kopernik bol hlupy? je mi jedno co si studoval, vela ludi co studovalo ekonomiku ani nevie preco je dnesna "kriza". tolko k vecnym studentom.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vraví ten, čo pravdepodobne nevie rozdiel medzi ekológiou, etológiou, a etnológiou
btw bol by z teba dobrý politik, krásne prekrúcaš veci (nikde som nepovedal, že kopernik bol debil, o tebe možno ano, ale o kopernikovi nie. len porovnvať niekoho kto do svetovej vojny ani nevidel a niekoho kto sa s oppenheimer podieľal na výskume jadrových zbraní je dosť odveci
FujMens
Light Expert
Light Expert

vysvetlovanie cudzich slov necham inym odbornikom, hlavne ked mi to na nic nebude.
einstein sice tvrdil ze po 3. svetovej uz nebude s cim a s kym bojovat, ale ludia sa uplne neznicia (vid kubanska kriza, vojna vo vietname, prip. korea).
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OK ja idem hrach na stenu hádzať....
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ak by tu v Európe nejaká bola nejaká vojna alebo nepokoje veľkého rozsahu, počet populácie by mohol klesnúť rádovo až o desiatky %..... Manuálne zruční ľudia, technici, kvalifikovaní strojárski pracovníci a roľníci by to teoreticky mohli mať o niečo ľahšie, lebo v prípade nejakého väčšieho kolapsu by ich zručnosti boli potrebné..... Ale skôr by ma zaujímalo, ako by dopadli rôzni analytici, manažéri, IT odborníci, asistenti a im podobní.... Pretože "vlastnoručne" by sa asi uživiť nedokázali a rovnako ich práca nie je skutočnou výrobnou činnosťou (myslené v zmysle fyzickej výroby nejakého predmetu).....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A tvrdit ze bez druhej svetovej by sme nemali lietadla, ci pocitac je donebavolajuca kravina. Ano vesmirny program by bol v plienkach, a?
Stala ISS za 6 milionov mrtvych zidov? Mame sa teraz vsetci lepsie? Obetovali sa pre dobru vec?
Ano vojna posuva vyskum dopredu, ale v akej oblasti? Riesenie ekologicych problemov? Riesenie ekonomickych problemov krajin 3tieho sveta? Vyskum liecby rakoviny?
Nie, veru nie. Ale sak obetujem sa, hlavne nech tu budu poletovat IRONmani ked bude moj vnuk na svete.. :roll:
Sa nehnevajte ale toto je pri*ebanost..
holubbn
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa holubbn »

Veru 3 sv. sa už začala S.Korea v.J Korea USA za to moze.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

holubbn napísal:Veru 3 sv. sa už začala S.Korea v.J Korea USA za to moze.
Toto do svetoveho konfliktu neprerastie, nebud naivny.
//a? za dva mesiace sa na jej proroctvo zabudne a zas ked bude nejaky konflikt tak to bude predpovedane ako 3SV, ved aj padom dvojiciek mala zacat tretia svetova..
holubbn
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa holubbn »

a čo ak je to aj v prorotstve že v novembri 2010

http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... embri.html
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Tiež podľa mňa preto, že to nejaká veštkyňa predpovedala vojna určite nebude. Konflikt Sev. a Juž. Korei by prerástol do svetovej vojny iba v prípade, že by Sev. Korea vyhlásila vojnu Juž. Korei a Američania by potom čo mali dobrí zisk z predaja zbraní Juž. Korei by zaútočili na Sev. Koreu a Čína by na to zareagovala ale pochybujem, že by to spravili i ked u nich človek nikdy nevie. Potom ako by nato zareagovali ostatné krajiny ktovie. Ale dúfajme, že sa nič také nestane lebo tie zbrane, ktoré existujú by zničili našu krásnu planétu. :)
FujMens
Light Expert
Light Expert

mi-chau napísal:A tvrdit ze bez druhej svetovej by sme nemali lietadla, ci pocitac je donebavolajuca kravina. Ano vesmirny program by bol v plienkach, a?
Stala ISS za 6 milionov mrtvych zidov? Mame sa teraz vsetci lepsie? Obetovali sa pre dobru vec?
Ano vojna posuva vyskum dopredu, ale v akej oblasti? Riesenie ekologicych problemov? Riesenie ekonomickych problemov krajin 3tieho sveta? Vyskum liecby rakoviny?
Nie, veru nie. Ale sak obetujem sa, hlavne nech tu budu poletovat IRONmani ked bude moj vnuk na svete.. :roll:
Sa nehnevajte ale toto je pri*ebanost..
tu nejde o konkretne veci, ale ten vyskum ktory sa na nich spravil, a ano pocitac by nebol bez ww2. nemozes hovorit ci ISS stala za 6mil zidov (a dalsich 30mil rusov ale tak gulagy boli trosku ine ako koncentraky), ale celkovo pokrok za tie obete podla mna stal.
co si myslis, vrazi sa viac penazi do afriky alebo do iraku? (dobro vs. zlo)
k vesteniu by som povedal asi tolko ze v pezinku je stale miesta dost (nie ja som tam este nebol).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

FujMens napísal:ale celkovo pokrok za tie obete podla mna stal.
...samozrejme...veď ty si v tom koncentráku neumieral od hladu... :roll:
FujMens
Light Expert
Light Expert

takze obete predchadzajuceho rezimu boli hlupe ked ani pri nasili neprezradili dolezite informacie.
Napísať odpoveď