Nie je to len vitaminovy napoj, ale plnohodnotna nahrada stravy a obsahuje vsetky zivotne dolezite zlozky/tuky, cukry, bielkoviny, vlakninu, vitaminy, mineraly/. Dostat to bezne v lekarnach, tiez som parkrat ten Nutridrink tu na Slovensku kupovala a jedno balenie stalo tusim 1.80e.Son-Goku napísal:hmmm 5 ks za 8 eura to je divne chlapik mi tvrdil ze jedna stoji 7-8..alebo to je nieco ine co myslel.fakt teraz neviem.spominal ze to ma vyzerat ako dzus co na bocnej strane vypisanych vela vela vitaminov..silmarill je to len vitaminovy napoj pred ludi ktori su po operacii alebo chemoterapii.ma ti dodat silu a chut
Okrem toho poznam este Fresubin a Fortimel, na tychto napojoch dozivaju skoro vsetci dochodcovia na zapade, ked nechcu alebo nemozu viac jest, aby neumreli od hladu. Tam to poistovne bezne hradia.
Ja som to isty cas tiez pila, lebo robim vsetko mozne aj nemozne, aby som par kil pribrala, tak som ich pila ako doplnok medzi jedlom alebo miesto jedla, ked som bola v casovom strese. Ochutnala som vsetky druhy a prichute a mne osobne chuti len cokolada alebo kakao. Ostatne chutia moc umelo, to len na silu naliat to do seba. Je to ale drahy spas, lebo ak to ma priniest nejaky ucinok, tak treba vypit min. 3 denne a to je cca 6e krat 30 dni, si vyrataj.
A ten hnus, co spominal fuxxo, to je pokus Slovenskej firmy o vyrobu niecoho, co vyrobit nevedia.
//btw, nemyslis ty nahodou taketo nieco? Lebo to obsahuje len vitaminy a mineraly.
http://www.pricemania.sk/katalog/ionove ... g-1210015/