Clovek do toho mozno ze nevidi, ale niektori mozno przili situacie velmi podobne aj ked nie az do takej miery ako ty. Osobne viem presne ako sa citis, ake to je, aky si osamely, nevies co spravit, cely ten cas si sa sustredil len na nu, dal by si jej aj modre z neba a mozno x aktivit, ktorym si sa venoval pred nou upadlo do uplneho uzadia. Preco to tak pisem? Pretoze sa mi stalo to iste, no s tym rozdielom, ze nas vztah trval 8 mesiacov (ja vtedy 19 a ona 17) a samozrejme to nezaslo ani nemohlo zajst tak daleko ako u teba. Podobne, na zaciatku bolo vsetko uzasne, potom mensie nezhody, ktore sa ale dali prezit a potom, ked to mam tak napisat zacala spekulovat. Mna nikdy tiez nenapadlo riesit problemy rozchodom, pretoze som typ, ktory vravi, ze problemy sa maju riesit racionalne a maju sa riesit, pricom rozchod nie je riesenie, to je zlyhanie. Ja som sa tak k tomu staval, pretoze som ju strasne lubil, no ake boli jej city ku mne, tak to ja napisat nemozem, ja nie som ona. Co bolo medzi tym nebudem vypisovat, ale skoncilo to rozchodom s tym, ze ma nelubi. Jedine co chce je, aby sme boli kamarati, co ale ak clovek lubi je kus tazsie (po pol roku a par uvahach som prisiel k sirsiemu okruhu veci, preco to kamaratstvo nemoze byt, ale to je nepodstatne). Ja som sa este potom snazil daco vyklepat, ale nedalo sa, lebo ak ta clovek nelubi, tak s tym nic nespravis. Nemohol som na nu zabudnut a po pravde stale na nu myslim, aj ked to uz nie su myslienky ako pred tym a je ich x nasobne menej. Na radu uzkeho okruhu priatelov som na nu zmazal v podstate vsetky kontakty a prestal komunikovat. To mi pomohlo. Tak ze toto iste by som poradil tebe. Prestat uplne komunikovat. Ja viem, ze je to tazke, lebo clovek mysli co ak, co keby daco spravil. No ked pises, ze uz ma na horizonte niekoho ineho, tak to je dost o hubu vsetko a nepaci sa mi to po pravde. Ak sa zachovas ako pisem, bude to tazke, ale ono to pojde a hlavne sa tym vsetkym rychlejsie prenesies. Nakoniec sa k tomu nejako postavit budes musiet.
A nemysli si, ze takyto postoj je postoj ala svina, lebo dalo by sa polemizovat o nej (ale to ja nemozem).
Okrem toho zacni sa venovat niecomu, co si pred tym mozno nechal a co ta bavi aby si po nej vyplnil miesto. A rozhovory s priatelmi pomozu tiez
P.S.
Toto je odkaz pre ludi, ktori by to citali a nasli by v tom konkretnych ludi (ako sa to tu stalo u nemenovanej osoby a nebolo to pekne). Cize tymto dotycnym chcem odkazat KISS MY ASS