PSP 3000 alebo PSP GO
PSP 3000 alebo PSP GO
co je podla vas lepsie co sa viac oplati ? ake su rozdieli medzi nimi ?pomozte mi thx
Re: PSP 3000 alebo PSP GO
a co by si viac odporucil?
Kedže ja som PSPčko držal v ruke asi dva krát tak ti neviem poradiť nejak z vlastnej skúsenosti
ale podľa ceny by som si vybral skôr PSP 3000
ale podľa ceny by som si vybral skôr PSP 3000
-
qwerty-xyz
PSP 2004 s maticnou TA85V1 ---teda hacknutelnu, na nej gen D3 na trvalo a ficis si, 3000 ka je psrostost, kontrastnejsie to je (v niektorych hrach je to na hovno) displej sa na slnku leskne tak ci onak, ... Nehacknes ju tak ako 2004ku, a GO uz vobec nie, sice half bite loaderom, trosku sa daju porobit nejake zazraky a par homebrew ale inak nic moc.....forzen napísal:co je podla vas lepsie co sa viac oplati ? ake su rozdieli medzi nimi ?pomozte mi thx
GO je taka srandicka s malym displejom na kluce, ked chces zafrajerovat, ze pozri mam GO a hovno na tom mam, ale mam GOOOO ..... ver mi, ja som cestny majitel 2004 ky, ... a pecka to je, .... rozdiely ked chces ti popisem vsetky ....
qwerty-xyz ty si skade prisiel , vlastnil som dve 3000 a ani s jendou som nemal problem hrat stiahnute hry , nepocuvaj toho dilinka karma vravi za vsetko, na tvojom mieste by som bral 3000 , Na GO si uz nezahras stiahnute hry
(by scorpion)
PSP GO : + 16 GB interna pamät
+ Mensie prevedenie
+ Bluethoot
- Hry sa daju nakupovať jedine z PSN
- Nema UMD mechaniku
PSP 3000 : + UMD Mechanika
+ Display ma väcsie rozmery
........
(by scorpion)
PSP GO : + 16 GB interna pamät
+ Mensie prevedenie
+ Bluethoot
- Hry sa daju nakupovať jedine z PSN
- Nema UMD mechaniku
PSP 3000 : + UMD Mechanika
+ Display ma väcsie rozmery
........
ja osobne by som bral bral 3000...
// GO sa mi aj horšie drží
// GO sa mi aj horšie drží
-
qwerty-xyz
kto sa mi opovazi oponovat nech mi da argumenty, kludne sa s nim vyhadam na HEN-e a podobnych prkotinkach aj na half bite loaderi, ... aj na klacikom GEN D ...... CMUK LAAAAASKY MOJE
prosim vas kupil som si psp go a neviem ako stiahnut don hry ??
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Citaj lepsie !ShepDog napísal: Na GO si uz nezahras stiahnute hry