PSP 3000 alebo PSP GO

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
forzen
Amateur
Amateur

PSP 3000 alebo PSP GO

Príspevok od používateľa forzen »

co je podla vas lepsie co sa viac oplati ? ake su rozdieli medzi nimi ?pomozte mi thx
Rayiner
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: PSP 3000 alebo PSP GO

Príspevok od používateľa Rayiner »

forzen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa forzen »

a co by si viac odporucil?
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Kedže ja som PSPčko držal v ruke asi dva krát tak ti neviem poradiť nejak z vlastnej skúsenosti

ale podľa ceny by som si vybral skôr PSP 3000
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

forzen napísal:co je podla vas lepsie co sa viac oplati ? ake su rozdieli medzi nimi ?pomozte mi thx
PSP 2004 s maticnou TA85V1 ---teda hacknutelnu, na nej gen D3 na trvalo a ficis si, 3000 ka je psrostost, kontrastnejsie to je (v niektorych hrach je to na hovno) displej sa na slnku leskne tak ci onak, ... Nehacknes ju tak ako 2004ku, a GO uz vobec nie, sice half bite loaderom, trosku sa daju porobit nejake zazraky a par homebrew ale inak nic moc..... :D si rozmysli na co to chces, ci drtit hry, alebo sa chvastat ze mas umdcko, s ktorym ti to vydrzi na plno 3 a pol hodky, a konec, pri nemoznosti mat nejake tie homebrew ktore su inak niektore bohove, .... a ked si ich upravis tak paradota proste, ..... od menu, po stavy, vydrz, hlasitost vsetko.
GO je taka srandicka s malym displejom na kluce, ked chces zafrajerovat, ze pozri mam GO a hovno na tom mam, ale mam GOOOO ..... ver mi, ja som cestny majitel 2004 ky, ... a pecka to je, .... rozdiely ked chces ti popisem vsetky ....
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

qwerty-xyz ty si skade prisiel , vlastnil som dve 3000 a ani s jendou som nemal problem hrat stiahnute hry , nepocuvaj toho dilinka karma vravi za vsetko, na tvojom mieste by som bral 3000 , Na GO si uz nezahras stiahnute hry

(by scorpion)
PSP GO : + 16 GB interna pamät
+ Mensie prevedenie
+ Bluethoot
- Hry sa daju nakupovať jedine z PSN
- Nema UMD mechaniku

PSP 3000 : + UMD Mechanika
+ Display ma väcsie rozmery
........
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ja osobne by som bral bral 3000...
// GO sa mi aj horšie drží :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: chlapce, ked sa nevies rozhodnut napis na forum ohladom PSP, ( najdes na google) tam ti ludia ktori sa vyznaju podaju presny popis vsetkych konzol, aj s firmware a kadecim inym, tychto expertov TUNA nepocuvaj, pisu somariny, a ked som ti tu chcel napisat pravdivo ako sa veci maju tak ma zmazu vies? ale to je na slovensku tak, experti na konzoly 3000 ti povedia ze sa hacknut daju ale ze len DOCASNE o tom uz reci nie nie, tak isto ani o tom ze si na takom hacku zahras hry len do urciteho roku vyroby novsie nie (aj ten hack by musel byt novsi) a ze niektore neidu hacknut vobec, len tak na pol, a ze je s nimi problem . . . . a ze 2004 ky, s istou verziou maticnej dosky a povodneho firmware su takpovediac bezproblemove ..... :roll: rozhodni sa sam, ale navstiv prosimta dotycne forum kde ti chlapci ktori sa vyznaju s radostou poradia, .....

kto sa mi opovazi oponovat nech mi da argumenty, kludne sa s nim vyhadam na HEN-e a podobnych prkotinkach aj na half bite loaderi, ... aj na klacikom GEN D ...... CMUK LAAAAASKY MOJE
:roll: (a hen mi je u prdele ze uz je stabilny, furt je to docasne a furt sa to sem tam dokaka ...... :smt049 )
borooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa borooo »

prosim vas kupil som si psp go a neviem ako stiahnut don hry ??
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

ShepDog napísal: Na GO si uz nezahras stiahnute hry
Citaj lepsie ! :D
Napísať odpoveď