Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
fotak mam olympus E620, MF som zapnuty mal, a AF ide tak ako predtym, normalne
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ahojrobert656 napísal:mam len taku mensiu otazocku, neviete cim to moze byt, kde manualne zaostrujem na objektive, tak to tak povodne jemne cukalo, proste taky zvuk, ale teraz sa mi zda ze je to hlasnejsie, mohlo sa nieco dosrat? Vcera som bol trochu fotit, a snezilo, je mozne ze tam zaslo trosku vody(sice som bal dazdnik ale tak niekedy som fotil aj do hora, takze nieco nanho nasnezilo) moze to byt tym?
aky si mal fotak a objektiv? lebo nie na vsetkych mozes len tak zacat ostrit manualne bez toho aby si to prepol, potom si mozes poskodit ostrenie.
EDIT: Ak ti ide AF bezprobmelovo tak si osobne myslim ze asi nic nebude pokazene, otazne ci to je maly rozdiel vo zvuku alebo nie
ak za tento prispevok dostanem Kchlapec10 napísal:ta moznost tam je ak sa spravne pamatam aby sa ti spravne ukazovala vydrz.
Ak tam mas nikon akumulatory, nemusis nastavovat nic, ked AA, tak mozes(neni to ale 100% potreba) druh aby sa ti to lepsie ukazovalo.
Co sa tyka vacsej vydrze tak teraz presne neviem(da sa to aj jednoducho spocitat). Pri D300/D300s/D700 ked mas v gripe AA alebo baterku z D3/s/x tak sa ti zvysuje FPS takze predpokladam ze maju vacsi vykon ako en-el3e
zas sa niekto realizuje karmou? ved tema sa nevola "PRIDAVAJTE IBA FOTKY".. je to este k tomu vo volnej diskusii. nacista : D
/grim
/grim
karma nazi strikes again.... dufam,ze to je zasa ten co predtym...
no ako som spominal, fotak E620 a setovy objektiv zuiko 40-150, teraz ako tak spominam tak niekedy sa mi stane ze s tym kolieskom tocim, a zistim, ze som zabudol nastavit manualne ostrenie, vadi to?aky si mal fotak a objektiv? lebo nie na vsetkych mozes len tak zacat ostrit manualne bez toho aby si to prepol, potom si mozes poskodit ostrenie.
EDIT: Ak ti ide AF bezprobmelovo tak si osobne myslim ze asi nic nebude pokazene, otazne ci to je maly rozdiel vo zvuku alebo nie
ide ti to vtedy lahko alebo mas pocit ze ides proti motorceku? lebo ak proti motorceku tak to neni uplne kosher...
ked mam nastavene automaticke, a tocim s kolieskom, tak to ide uplne lahko
-
masterdead
SysAdmin
A aky mas objektiv? Ma vobec funkciu ako napr ma canon full-time-manual?
-
lekoklatik
VIP
-
masterdead
SysAdmin
lekoklatik: Moja chyba, dik.
Ako som cital FTM je mozne v single AF mode.
Mne tiez pocas manualneho zaotrovania vydaval take cvakanie. Ale potom to prestalo a ide to bezproblemovo. Necitit ze by sa zasekaval pocas toho cvakania?
Ako som cital FTM je mozne v single AF mode.
Mne tiez pocas manualneho zaotrovania vydaval take cvakanie. Ale potom to prestalo a ide to bezproblemovo. Necitit ze by sa zasekaval pocas toho cvakania?
nie, vsetko ide rovnako, ziadne zmeny som nepocitil, akurat ze to cvakanie je trochu hlasnejsie. a dik 
ooo
pekny - vyzera jak plysovy uplne
Zelovoc vadí mi tam tá ruka. Inak by to bolo celkom OK
-
chlapec10
Addict
radsej maj uz ten pre mna 
-
jamesiq
Medium Star
Tak nakoniec to bol len vymysel..Maki napísal:tak v kuvajte si uz nezafotime- http://technet.idnes.cz/v-kuvajtu-turis ... c_foto_nyv
http://technet.idnes.cz/v-kuvajtu-muzet ... ternet_nyv
-
Tomasko
Guru wannabe
d700 je poloprofik?
-
chlapec10
Addict