ephramko napísal:ach tehla tehla, Rowan Atkinson je pre mna (a to urcite nielen pre mna) jeden z najlepsich situacnych komikov sucasnosti, velmi si vazim to aky je, co dokazal a co robi
A ja som mal mr. Beana celkom rád, ale žeby som si ho veľmi vážil za to, čo dokázal

, zase liek na rakovinu nevynašiel. No ale o tom potom, demona z neho nerobim (nakoniec on sa naneho hral v tom videu sam), len vychadza najavo, že s tou postavičkou Mr. Beana, ktoru hral ma zrejme spoločneho viac, než by človek očakával. Tu nejde o to, že by som nevedel prijať humor, ide o to, že kym na jednu skupinu (kresťania) sa v mediách znáša stale kritika, či zosmiešňovanie, druhá skupina je propagovaná a kritika voči nej nie je dovolená, dokonca sa stalo povinnosťou pri zmienke o nich vyroniť slzu. Kto už toto nevidi, musi byť blby.
ephramko napísal:tvrdis ze tu malu poznamku o krestanoch a zidoch tam umyselne vlozili zase zidia, slobodomurari a neviem kto este.
Vieš čo, necham ťa v tom, isto to bola len ďalšia náhoda, vydýchni si, žiadni slobodomurári neexistujú a ak aj nejakí sú, ich vplyv je uplne zanedbatelny a v podstate je to len dalši vymysel, aby ťa niekto nastrašil
ephramko napísal:tvoje zmyslanie je dost paranoidne a fanaticke, bez kusku sebakritiky...co je podla mna velmi nebezpecna kombinacia (uz len ked si zobereme fakt ze Hitler a Stalin mali presne tento profil osobnosti
človeče, čo ty vypisuješ po tomto fóre, to už snaď ani nema obdoby „pán psychológ“

lol
a ešte jedna vec na zaver, snaď sa na tomto fore najdu aj ľudia, ktori chapu suvislosti toho, čo som svojim prispevkom chcel povedať - resp. autor članku, aj keď som reagoval na uživateľa s nickom ephramko, prispevok bol určeny pre tych, ktrori si vedia spajať suvislosti, nie pre ubožiakov, ktori sa potrebuju uchyľovať k urážkam