Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste veriaci?

ano
569
52%
nie
531
48%

Celkom hlasov: 1100

silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera

Príspevok od používateľa silmarill »

Dogwoggle napísal:Toto musíte vidiet Campfest 2010 - Toto je môj Kráľ
neodolal som a pridal som pár komentárov :roll:
on je najlepší rapper
on je majster v pití piva
on dokáže zjesť steak bez požutia
on nemusí stáť v rade pri pokladni v Tescu
on vyhral Slovensko hľadá Superstar bez toho aby sa zúčastnil
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

http://polach.blog.idnes.cz/c/165627/He ... ezise.html :arrow: aj takto môže dopadnúť "komunikácia" s bohom.

Čisté šialenstvo.

//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 21:43)
silmarill: Pozerám, že CHuck Norris má konkurenciu. :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Hughito - jediný konkurent Chucka Norrisa je jeho druhé ja! :)

Kokos, rozsekať niekoho mečom - to je naozaj čisté šialenstvo.

K tomu videjku: všeobecne kresťanov, resp. veriacich všetkých vyznaní, čo skáču pred pódiom a zborovo kričia "príď, Ježiš, my sme pripravení..." a taký ten ultra charizmatický "hurá" štýl, to moc nemusím. Je to ich boj, nemienim im v tom brániť, no nepáči sa mi to.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Kto videl Borata tak si vie domyslieť čo je to za ľudí :D Dodatok k poslednej časti Stoporkového príspevku.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Rowan Atkinson:
A nakoniec kresťania, kresťania?. Ach áno, je mi to ľúto, obávam sa, že židia mali pravdu
Ak by vám nejaký šľachtic ponúkol, povýšenie do svojho stavu ako sebe rovného, človeku by sa páčilo postúpiť v hierarchii vyššie. Lenže šľachtic môže byť sviňa, čo nás tam zobral ako blbcov na večeru, pre pobavenie ostatných. Naši noví intelektuáli sú presne takto pozvaní na večeru, nie sú tam však len za šaškov, ale aj na to, aby tlmočili posolstvá šľachty plebsu. To však oni samozrejme nevedia. Motajú sa po záhradnej slávnosti opití svojim novým titulom a opičia sa po skutočných pánoch. A šokované obyvateľstvo sa od týchto intelektuálnych karikatúr potom dozvie, že je potrebné odstrániť náboženstvo (samozrejme iba vlastné, k ostatným musíme byť tolerantní). Na kultúrnom fronte zase šľachtici vytvárajú "umelcov" rôznych žánrov, ktorých nechajú oceniť v zahraničí a patrične to zmedializujú. Títo potom dostávajú priestor v domácich médiách na vyjadrenie "správnych" názorov, kde už vystupujú ako morálne autority, ktorých si všade vo svete vážia. Novinári im pomôžu zorientovať sa, že ktorí sú tí správni umelci, ktorých si treba vážiť a takto sa budú všetci pochvalne zmieňovať o kadejakých ich filmoch, muzikáloch, či knihách, ktorých "hodnotou" je, že sa pozitívne zmieňujú o židoch, respektíve podsúvajú falošné hodnoty. Vzniká tak nielen fantómové umenie, ale aj fantómová inteligencia.

http://mordechajkapusta.blogspot.com/20 ... tanka.html
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ach tehla tehla, Rowan Atkinson je pre mna (a to urcite nielen pre mna) jeden z najlepsich situacnych komikov sucasnosti, velmi si vazim to aky je, co dokazal a co robi...a kvoli jednej malej poznamke o krestanoch a zidoch tu ides z neho pomaly vyrabat nejakeho demona alebo idiota, co ma vymyty mozog, lebo sa nechava ovladat urcitymi "tajnymi skupinami", tvrdis ze tu malu poznamku o krestanoch a zidoch tam umyselne vlozili zase zidia, slobodomurari a neviem kto este...si totalne pateticky...to akoze z krestanov nie je dovolene si robit srandu? ani z cirkvy? lebo ked si z nich niekto striela, tak hned musi patrit k nejakej skupine co chce ovladnut ten krestansky svet ??? toto uz je vazne chore zmyslanie...

pokial si to videl, tak tam bola poznamka aj o ateistoch, a mne ako ateistovi to vobec nevadi, bolo to vtipne a trefne...zabavil som sa na tom...a v tom prave spociva urcita uroven inteligencie a sebareflexie, ked je clovek schopny si urobit srandu sam zo seba a zasmiat sa tiez aj na sebe...

tvoje zmyslanie je dost paranoidne a fanaticke, bez kusku sebakritiky...co je podla mna velmi nebezpecna kombinacia (uz len ked si zobereme fakt ze Hitler a Stalin mali presne tento profil osobnosti)...a uprimne som rad, ze taki ludia ako ty tehla, nezastavaju v nasej spolocnosti vyznamnejsie postavenie...
:smt064
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

neviem ci to tu uz bolo http://www.mojevideo.sk/video/3df1/jezi ... malni.html ale tiez dobre vymivanie mozgu
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla, si naozaj idiot, čo viac na toto dodať. :wink: Byť tebou, už vážne uvažujem o odbornej pomoci.

Presne ako to napísal ephramko, mne ako ateistovi taktiež vôbec nevadil ten vtip na margo ateistov, tiež si myslím, že to bolo vtipné a trefné. :)
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

kostak napísal:neviem ci to tu uz bolo http://www.mojevideo.sk/video/3df1/jezi ... malni.html ale tiez dobre vymivanie mozgu
Tie deti do toho zaťahovať ... :x Pamätám sa ako ma babka nútila chodiť do kostola a som to neznášal ale naštastie potom prehovoril otec a nemusel som chodiť na to vymývanie mozgov. Neviem ako je to vo svete ale aspoň v mojom okolí sa to zlepšuje rodičia už toľko nenútia deti chodiť do kostola. Treba veriť v seba samého a nie niečomu čo neexistuje.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

ephramko napísal:ach tehla tehla, Rowan Atkinson je pre mna (a to urcite nielen pre mna) jeden z najlepsich situacnych komikov sucasnosti, velmi si vazim to aky je, co dokazal a co robi
A ja som mal mr. Beana celkom rád, ale žeby som si ho veľmi vážil za to, čo dokázal :lol: , zase liek na rakovinu nevynašiel. No ale o tom potom, demona z neho nerobim (nakoniec on sa naneho hral v tom videu sam), len vychadza najavo, že s tou postavičkou Mr. Beana, ktoru hral ma zrejme spoločneho viac, než by človek očakával. Tu nejde o to, že by som nevedel prijať humor, ide o to, že kym na jednu skupinu (kresťania) sa v mediách znáša stale kritika, či zosmiešňovanie, druhá skupina je propagovaná a kritika voči nej nie je dovolená, dokonca sa stalo povinnosťou pri zmienke o nich vyroniť slzu. Kto už toto nevidi, musi byť blby.
ephramko napísal:tvrdis ze tu malu poznamku o krestanoch a zidoch tam umyselne vlozili zase zidia, slobodomurari a neviem kto este.
Vieš čo, necham ťa v tom, isto to bola len ďalšia náhoda, vydýchni si, žiadni slobodomurári neexistujú a ak aj nejakí sú, ich vplyv je uplne zanedbatelny a v podstate je to len dalši vymysel, aby ťa niekto nastrašil :psssst:
ephramko napísal:tvoje zmyslanie je dost paranoidne a fanaticke, bez kusku sebakritiky...co je podla mna velmi nebezpecna kombinacia (uz len ked si zobereme fakt ze Hitler a Stalin mali presne tento profil osobnosti
človeče, čo ty vypisuješ po tomto fóre, to už snaď ani nema obdoby „pán psychológ“ :welc: lol

a ešte jedna vec na zaver, snaď sa na tomto fore najdu aj ľudia, ktori chapu suvislosti toho, čo som svojim prispevkom chcel povedať - resp. autor članku, aj keď som reagoval na uživateľa s nickom ephramko, prispevok bol určeny pre tych, ktrori si vedia spajať suvislosti, nie pre ubožiakov, ktori sa potrebuju uchyľovať k urážkam
hughito
Redeemer
Redeemer

Vedeli ste, že história získania územia dnešného Vatikánu je založená na kolosálnom podvode ?

Napísal som o tom článok.
Dogwoggle
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dogwoggle »

Je hranie hier ako napr. toto hriech?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Dogwoggle napísal:Je hranie hier ako napr. toto hriech?
smiem sa spytat co "hriesneho" na tom vidis?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

zalezi z pohladu akej viery a cirkvy...z katolickeho hladiska urcite ano, mas tam rozne kuzla, magiu = je to kacirske, satanisticke...a este naviac to je plne mlatenia sa a zabijania...
Dogwoggle
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ephramko no tak to myslím ,keď ta mvydím, že sa tam čaruje, krv, satanisticke znaky, demoni,.... atd.

tak je to hriech, som smutný, že takú užasnú hru nemôžem už dalej hrať, ale som omnoho viac nadsený a rád, že to už nehrám:) a ucet som daroval kamosovy:D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a ja si myslim, ze sa jedna len o fantaziu...
ved to by bolo potom hriechom citat fantasy knihy... to ze sa hras taku hru neznamena ze zabijas a carujes ty! dokonca do toho nikoho ani nenutis...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

hriechom je uz len mysliet na nieco hriesne a podporovat to svojim konanim...ako chces tu hru hrat, ked nebudes v tej hre so svojou postavickou carovat a zabijat? :D ...okrem toho ked si taku satansku hru kupis, podporujes tak zlo a satanistov, kedze oni z tych penazi zase vyrobia nejaku hru a zarobia este viac penazi...

a ano citat fantasy knihy je hriech, si spomen aky ma postoj vatikan k harrymu potterovi ?
Prílohy
harry_potter_fans.jpg
harry_potter_fans.jpg (16.3 KiB) 1305 zobrazení
Dogwoggle
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no to popisuje aj toto videjko hlavne v 44s do tej 56 tam je aj Potter, aj 300 spartans,...atd. take filmi
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

ale z Harry Potera sa stal dark fantasy (fuj), kvôli tomu predsa nebudete odmietať aj high fantasy
Napísať odpoveď