tam predsa vsetci maju WH!!Opak napísal:cheatoval si?
Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fail . A ešte tu vyplakáva ..
Iba ban? Poznat ta, tak ta obesim v skrini.
ty lol to si asi nehral MP, kde boli sami WHplayeri, nič proti tomu nerobili kua, tak som to dal aj ja wh, moc som s tým WH nehraval, ale ban maj aj tak. Im už to je jedno, za hru som už zaplatil, tak je*ať sa na mna!!!! Prečo nespravili PumkBaster? Ban, to už je len riešenie!?Gangy napísal:Iba ban? Poznat ta, tak ta obesim v skrini.
Daj si facku a potom skoc z okna a ak prezijes, tak skoc pod vlak.neons napísal:
tam predsa vsetci maju WH!!
Cheatoval si? Cheatoval. Taky ludia ako ty vacsinou kazdeho upodozrievaju z cheatov, takze podla mna realne si ani nestretol nikoho kto mal WHneons napísal: ty lol to si asi nehral MP, kde boli sami WHplayeri, nič proti tomu nerobili kua, tak som to dal aj ja wh, moc som s tým WH nehraval, ale ban maj aj tak. Im už to je jedno, za hru som už zaplatil, tak je*ať sa na mna!!!! Prečo nespravili PumkBaster? Ban, to už je len riešenie!?
-
lekoklatik
VIP
Keby si nehraval u vás na vašich dedinských serveroch, možno by si našiel nejaký steam server kde by "nečítovali" všetci. ha ha. Tam vraj mali WH všetcineons napísal: ty lol to si asi nehral MP, kde boli sami WHplayeri, nič proti tomu nerobili kua, tak som to dal aj ja wh, moc som s tým WH nehraval, ale ban maj aj tak. Im už to je jedno, za hru som už zaplatil, tak je*ať sa na mna!!!! Prečo nespravili PumkBaster? Ban, to už je len riešenie!?
//Ja to nehrávam. Avšak keby som aj, ty sa už na steamové servery nedostaneš. Jedine že by si si kúpil MW2 znovu : )
Kde si hraval ty? alebo ešte hravaš??lekoklatik napísal:Keby si nehraval u vás na vašich dedinských serveroch, možno by si našiel nejaký steam server kde by "nečítovali" všetci. ha ha. Tam vraj mali WH všetci
-
Miroslav111
Novice
ZDRAVYM NEM NJEKTO IP: NA COD 4 CESKE ALEBO SLOVENSKE LEN ABY TAM NEBOLO NAPISANE PUNGBASTER PLS 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napriklad... a toto je tema o MW2 nie o MW...
Mw2-servers CZ/SK
80.79.31.111:28970
84.246.161.54:28963
94.138.111.230:28962
81.0.207.39:28960
Mw2-servers CZ/SK
80.79.31.111:28970
84.246.161.54:28963
94.138.111.230:28962
81.0.207.39:28960
@Miroslav111: Hungary tak nahodou ?
Práve som si stiahol Original Score a je to niečo úžasné. Predtým som počúval nejaký soundtrack z hry, no toto sú originálne skladby. Pre mňa rozhodne najlepší soundtrack vytvorený pre hru, aký som kedy počul.
A TOP pre mňa je Opening Titles. Hans Zimmer je proste Boh v tomto. Neskutočný skladateľ.
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Opening Titles
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Extraction Point
A TOP pre mňa je Opening Titles. Hans Zimmer je proste Boh v tomto. Neskutočný skladateľ.
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Opening Titles
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Extraction Point
čaute pls poradte hrám CoD cez AlterIWnet a začal aj kamarát nedá sa to nejak spraviť že nás to spolu hodí na jeden server? alebo len podla názvu serveru sa dáko dohodnúť 
Kúpte si originálky a môžete sa na seba napájať koľko chcete.
Ved mate tam plno Deticated Serverov, napojte sa na aky chcete kde su volne 2 sloty a ste tam stale spolu. Alebo ked si chcete dat 1v1 tak chodte na Private Match, alebo Cage Match. Party spravite tak ze jeden z vas musi mat NAT: Open a potom nanho sa ten druhy napoji tak, ze do konzole napise "connect IP", kde IP bude IPcka toho co ma NAT: Open.paloob napísal:čaute pls poradte hrám CoD cez AlterIWnet a začal aj kamarát nedá sa to nejak spraviť že nás to spolu hodí na jeden server? alebo len podla názvu serveru sa dáko dohodnúť
PS: Ak ma host verejnu IP, nemusite ist na hamachi.
wolf díky ešte som ti do SS popísal niečo 
Nebudem to pisat tebe do SS, kedze viac ludi moze mat o to zaujem. MW2 s AlterIWNet crackom konzolu ma, staci ked das ALT + TAB pocas toho ako si v menu a tam vidis take okno, kde to napises. Vola sa tusim "AlterIW Console". Este pridam ze na to aby si sa na niekoho mohol napojit, tak ten clovek musi byt v tom menu kde mas FIND GAME, PRIVATE MATCH atd... Inak to nespoji. To ci mas NAT Open alebo Strict zistis prave v tomto menu, ktore som teraz spominal, pise to tam. Ak mas NAT Strict a mas pristup k routeru tak si forwardni porty. Ake to ja uz neviem, kedze som mal odzaciatku NAT Open. Vygoogli.
no ta konzola tam je to aj keď spustím hru tak najprv mi zapne konzolu ale ja mam problém vtom že keď dám napr. Alt+Tab alebo ctrl+esc alebo ctrl+alt+del tak mne konzolu vypne a vyhodí mi nejakú tabulku ze Error Report a tam mam napísane že AlterIWnet has stoped working
v podstate ono mi tam prekáža len toto...
-
palciii
na margo cheatovania... nechapem preco by si mal ist s davom a tiez pouzivat WH. =D je pravdou ze ked som hral chvilu na tom neoficialnom klientovi(alterIW) tak som tam chvilu cheatoval aj ja =D ale tam fakt setci daco mali =D ale tamsom neriskoval ban acc za ktory som zaplatil velke prachy 
tak krásne si do huby dokáže nasrať len málo kto