Pomozte, prosim...
Re: Pomozte, prosim...
Ak nevies ako do spolocnosti, skus napriklad nejaku jazykovku, nauc sa spanielsky alebo nejaky exoticky jazyk. Na taketo sukromne skoly chodi vela dievcat a vztahy sa tam neberu ako "spoluziacke".
(viem co hovorim )
(viem co hovorim )
-
Peter_Retep
VIP
k otazke vzhladu....moze byt napomocni mozno v pociatku ale potom je to len na prvkoch ktore vzbudzuju naklonnost k cloveku ako dominancia, sebavedomie atd.
Fiiiiha, odkedy som sem naposledy zavital, pribudlo zopar prispevkov. Takze uvediem veci na pravu mieru.
Tym padom sa moje moznosti, ako na prvy pohlad zaujat opacne pohlavie, znacne zuzia (co si budeme nahovarat, ked zenam sa pacia vysoki a urasteni). Sympatie hraju na zaciatku predsa len podstatnu ulohu.
Mimochodom, spomedzi svojich zalub som na zaciatku uviedol iba priklad (myslim to s tymi japonskymi filmami; zasa si o mne nemyslite, ze som nejaky japanofil), mam rad aj inu kinematografiu, ale vacsinou ide o filmy urcene pre mensinoveho divaka (nieco na sposob filmoveho klubu). V minulosti som zvykol citat knihy, ale v poslednych rokoch som od toho upustil.
Ozaj, viete mi, prosim, napisat nejake konkretne (originalne) rady, ako by som (s ohladom na to, co som tu zatial napisal) dokazal zaujat pozornost zien v priblizne mojom veku? Nerad by som totiz ostal dozivotne starym mladencom, lebo to je cesta do pekla. Staci si vsimnut frustrovanych profesorov, ktori ostali sami (ucia u nas uz nejake to polstorocie) a porovnat ich s tymi, ktori si zalozili rodiny, a dostanete veru viditelny rozdiel. Chcel by som sa pripojit, samozrejme, k tej druhej skupine.
Fotku sice neposlem, ale aspon sa slovne popisem, aby ste si vedeli urobit predstavu: vyska 168 cm, vaha 55 kg, v mojom veku uz mam zacinajucu plesinu, na cele hlboke vrasky, vyraznu skoliozu, oslnivo zlte zuby (skusal som na ne vselico, ale nic nepomohlo), nosim dioptricke okuliare, ...markus napísal:ak si myslis ze problem je vzhlad tak daj fotku a mi ti povieme ci je to problem
Tym padom sa moje moznosti, ako na prvy pohlad zaujat opacne pohlavie, znacne zuzia (co si budeme nahovarat, ked zenam sa pacia vysoki a urasteni). Sympatie hraju na zaciatku predsa len podstatnu ulohu.
Asi som to v uvode zabudol spomenut, ale chodievam si dvakrat do tyzdna zasportovat a tiez na kurz cudzieho jazyka, ale ako som mal moznost sa presvedcit, tak tam (aspon teda u nas) chodia ludia v paroch a mne sa s nimi nepodarilo nadviazat hlbsi kontakt. Okrem toho som si na tom jazyku hned v uvode sadol k jedinej naoko nezadanej slecne a snazil sa s nou dat do reci, avsak na dalsie stretnutie uz neprisla (zrejme som ju neoslnil svojou charizmou).mi-chau napísal:Ak nevies ako do spolocnosti, skus napriklad nejaku jazykovku, nauc sa spanielsky alebo nejaky exoticky jazyk. Na taketo sukromne skoly chodi vela dievcat a vztahy sa tam neberu ako "spoluziacke".
(viem co hovorim )
Mimochodom, spomedzi svojich zalub som na zaciatku uviedol iba priklad (myslim to s tymi japonskymi filmami; zasa si o mne nemyslite, ze som nejaky japanofil), mam rad aj inu kinematografiu, ale vacsinou ide o filmy urcene pre mensinoveho divaka (nieco na sposob filmoveho klubu). V minulosti som zvykol citat knihy, ale v poslednych rokoch som od toho upustil.
Ozaj, viete mi, prosim, napisat nejake konkretne (originalne) rady, ako by som (s ohladom na to, co som tu zatial napisal) dokazal zaujat pozornost zien v priblizne mojom veku? Nerad by som totiz ostal dozivotne starym mladencom, lebo to je cesta do pekla. Staci si vsimnut frustrovanych profesorov, ktori ostali sami (ucia u nas uz nejake to polstorocie) a porovnat ich s tymi, ktori si zalozili rodiny, a dostanete veru viditelny rozdiel. Chcel by som sa pripojit, samozrejme, k tej druhej skupine.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to ti veru nezavidim...mal by si ale viacej jest 55 kil je dost malo, zacni aj posilovat....a na tvojom mieste radsej si uplne oholim hlavu nez mat plesinu... + okuliare by som vymenil za sosovky, aj ked to dost zavisi, lebo niektorym okuliare pristanu....s tymi zubmi to nevrav ze mas ich zlte jak nejaky bezdomovec, ak su iba tak mierne tak to podla mna nevadi...
kolko rokov mas ze ti zacina plesina co za lampy mas doma?na vrasky sa daju kupit pripravky.a vraj najlepsie co na plet je,je slnko tak mozes od jari zacat.s tou chrbticou zajdi k doktorovi nech zhodnoti co snou.ale tak snad nevyzeras ako ten zvonar z francuzska ne?heh zuby..no a k okuliarom snad nevyzeraju ako tie z 80 rokov?
-
Hotwire
Addict
na zaciatku pisal ze ma 25 + niekto ma plesinu v skorom veku koli genetike
pocul som o moznosti operacie ktorou by tu ples odstranilu ale stoji to dost ak sa nemylim 1500 eura.
Zaujimave, ako ste zrazu zmenili nazor, a to som tu povodne cital odlisne nazory (o tom, ze na vzhlade nezalezi, ze vyzor je druhotny, hlavne su charakterove vlastnosti, ze na ulici je kopa parov, co sa napriek fyzickym nedostatkom dali dokopy, ap.).
V porovnani so svojim okolim mam dostatocny prijem potravy (ani lekari mi nezistili ziadnu chorobu - na rozne testy a prehliadky chodim pravidelne). S chrbticou mi uz ortopedi nepomozu, je prilis skrivena. Okuliare (namiesto sosoviek) nosim preto, lebo sa snazim vyhnut u mna castym zapalom spojiviek a naviac mi este zakryvaju (skutocne vyrazne) kruhy pod ocami (kvoli ktorym si ma mozu ludia lahko pomylit s fetakom)` operaciu v mojom veku zatial nezvazujem. No a kedze bez okuliarov to nejde, tak isto pochopite, ze keby som sa oholil, tak hola hlava s okuliarmi by mi na krase tazko pridala (s trochou nadsazky by sa dalo povedat, ze by som sa podobal na nejakeho vysinuteho chlapika).
Zda sa, ze som beznadejny pripad. Skoda ...
A to som tak pevne dufal, ze sa konecne dockam pomoci ci aspon dajakej zmysluplnej rady. Nic v zlom, ale skuste sa vzit do mojej situacie a zvazit, ako by ste postupovali na mojom mieste.
V porovnani so svojim okolim mam dostatocny prijem potravy (ani lekari mi nezistili ziadnu chorobu - na rozne testy a prehliadky chodim pravidelne). S chrbticou mi uz ortopedi nepomozu, je prilis skrivena. Okuliare (namiesto sosoviek) nosim preto, lebo sa snazim vyhnut u mna castym zapalom spojiviek a naviac mi este zakryvaju (skutocne vyrazne) kruhy pod ocami (kvoli ktorym si ma mozu ludia lahko pomylit s fetakom)` operaciu v mojom veku zatial nezvazujem. No a kedze bez okuliarov to nejde, tak isto pochopite, ze keby som sa oholil, tak hola hlava s okuliarmi by mi na krase tazko pridala (s trochou nadsazky by sa dalo povedat, ze by som sa podobal na nejakeho vysinuteho chlapika).
Zda sa, ze som beznadejny pripad. Skoda ...
A to som tak pevne dufal, ze sa konecne dockam pomoci ci aspon dajakej zmysluplnej rady. Nic v zlom, ale skuste sa vzit do mojej situacie a zvazit, ako by ste postupovali na mojom mieste.
-
Grim
Darca
...poznám jedného holohlavého s okuliarmi a nevyzerá to zle...
hej zalezi ci mas sportovejsi typ okuliarov a ci to celkovo sedi na tebe.tazko sa hodnoti ked ta clovek nevidi.kolko plesatich beha po ulici.a kolkati z nich maju aj okuliare.len musis trafit tak aby ti aj padli.
V dnesnej dobe existuje vskutku siroka ponuka okuliarovych ramov a tie sucasne som si vyberal tak, aby sa ku mne hodili a zaroven boli ucelne, kedze ich nosim neustale. Presiel som niekolko optik, kym som natrafil na take, o ktorych mozem povedat, ze to bola vhodna volba.
-
javatar
Hardcore addict
A presne o tomto som pisal stranu dozadu. Riesenia ktore ti tu ponukaju su funkcne len ty ich nevies pouzit. Image ti moze urobit kamoska, ale spolocenske vystupovanie s nizkym sebavedomim a komplexami je problem cisto na tvojich pleciach. Zacni so sebauctou, pozdvihni sebavedomie a potom budes schopny prijat a pouzit rady ktore teraz cakas(lebo teraz kategoricky odmietas vsetko).mifune napísal:Zda sa, ze som beznadejny pripad. Skoda ...
Nebude to fungovat na 100%, ale staci aby si bol schopny si zeny vyberat (nie triedit u ktorej by si mozno mal sancu) a ak sa nepodari tak aby ta to nezlozilo.
Nehladaj zeny ale hladaj kamaratov. Hladaj ludi ktori ti naucia to co potrebujes.Ktori ta zoberu do partie, von medzi ludi.
Cvic, pracuj na sebe. Zoznamit sa mozes hocikde...v krcme, v bare, na disce, v kostole...na mieste nezalezi. Vsetko su to len predsudky. Potrebujes spoznat novych ludi a najlepsie takych ktori nie su asocialy ako ty.
Zeny pridu same.
Cvic, pracuj na sebe. Zoznamit sa mozes hocikde...v krcme, v bare, na disce, v kostole...na mieste nezalezi. Vsetko su to len predsudky. Potrebujes spoznat novych ludi a najlepsie takych ktori nie su asocialy ako ty.
Zeny pridu same.
-
qwerty-xyz
navstiv, objednaj, a ZBIFLI SA TO AKO BIBLIU!!!!!!!!!! sa ti snivat musi o tych textoch a ich vyzname!!!!! citaj to na hajzli, v skole, v autobuse, pred spanim, rano, naobed furt !!! a dookola dokym to nebudes nauceny!!!! potom nebudes davat blbe otazky, na ostatnych SER tu na to nikto expert nie je, ten co pisal tu knihu expertom JE!!! preto sa tym aj zivi ......mifune napísal:Vedeli by ste mi, prosim, poradit, akym sposobom by som si mohol najst priatelku? Ziadna ma zatial nechcela, a preto mi uz samota pomaly zacina liezt na mozog.
Pripadne by som velmi ocenil, keby ste mi aspon napisali, za akych okolnosi ste sa zoznamili s Vasou terajsou partnerkou/partnerom a ako ste sa dali dokopy.
Vdaka moc za odpovede.
http://jaksbalitzenu.cz/
-
Hotwire
Addict
dr. qwerty prehovoril...amen! 
neviem ci si pocul nieco o knihe The Game, je prelozena do cestiny, oplati sa kupit (15€) autor v nej pise ako sa stal z nezaujimaveho chlapika jednym z najlepsich pickuperov, kniha je skutocny pribeh. na nete najdes vela materialu na sebazdokolovanie a o baleni bab, ale samemu to ide tazko zo zaciatku preto je dobre mat aspon dakeho kamosa s ktorym pojdes do spolocnosti.
Sam som sa dal na tuto cestu...mal som sice priemerny uspech u dievcat, ale casom chcem balit tie najkrajsie baby...uspech sa pomaly dostavuje, ale este musim vela trenovat v terene.
tu mas foto autora a jeho premena vystupuje na nete pod prezyvkou Style
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dy ... 3706_3.jpg
Sam som sa dal na tuto cestu...mal som sice priemerny uspech u dievcat, ale casom chcem balit tie najkrajsie baby...uspech sa pomaly dostavuje, ale este musim vela trenovat v terene.
tu mas foto autora a jeho premena vystupuje na nete pod prezyvkou Style
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dy ... 3706_3.jpg