Len taka perlicka. Napisali tam ze to vedia opravit vymenou dosky za 124€. Novy mobil stoji 129€
nokia 5230 porucha
nokia 5230 porucha
Zdravim. Moja priatelka ma problem s mobilom Nokia 5230. Zobrala si ho na pausal v T-mobile. Vpohode slapal a po dvoch tyzdnoch prestalo fungovat zvonenie. Dala ho na reklamaciu a dnes si pon prisla a reklamaciu jej neuznali. Vraj tam technik nasiel neznamu kvapalinu a preto jej to neuznali. Spravili fotodokumentaciu aby si to zakaznik mohol pozret na internete. Fotku som pribalil pozrite sa nanu a posudte prosim ze co to moze byt a ci to ma nejaky vpliv nato ze mobil nezvoni. Mne sa zda ze je to nejake lepidlo alebo co ktore sa tam dostalo pri vyrobe. Som zvedavy ze co nato poviete a keby ste dali nejaku radu ze ako postupovat dalej bol by som velmi rad.
Len taka perlicka. Napisali tam ze to vedia opravit vymenou dosky za 124€. Novy mobil stoji 129€
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nokia 5230 porucha
pokial oficialny servis zisti akekolvek vniknutie neznamej kvapaliny, alebo ine porusenie zarucnych podmienok tak telefon neopravuje, preto ti ponukli opravu vymenou celej dosky (cena dosky zodpovedna novemu dielu)
nezalezi ci to co ti tam ukazali ma priamy vplyv na tebou reklamovanu zavadu, oni nasli nieco co nespada do zarucnych podmienok, a na zaklade toho maju pravo ti zrusit zaruku
podla obrazku to lepidlo urcite nie (pri vyrobe sa ani ziadne nepouziva), ale presne sa to povedat neda
ak sa chces branit, tak mas moznost si zaplatit sudneho znalca, nechat si spravit posudok, zaplatit zan a potom sa len sudit
ale osobne ti poviem ze mas skoro nulovu sancu dokazat ze to tam bolo "od vyroby" resp. ze si to nesposobil ty svojim pouzivanim
nezalezi ci to co ti tam ukazali ma priamy vplyv na tebou reklamovanu zavadu, oni nasli nieco co nespada do zarucnych podmienok, a na zaklade toho maju pravo ti zrusit zaruku
podla obrazku to lepidlo urcite nie (pri vyrobe sa ani ziadne nepouziva), ale presne sa to povedat neda
ak sa chces branit, tak mas moznost si zaplatit sudneho znalca, nechat si spravit posudok, zaplatit zan a potom sa len sudit
ale osobne ti poviem ze mas skoro nulovu sancu dokazat ze to tam bolo "od vyroby" resp. ze si to nesposobil ty svojim pouzivanim
Re: nokia 5230 porucha
Ja mam to iste na mojej E66,.. nejde wifi ani ziadne datove prenosy... len skusim niekde pohladat tu foto ak ju budem mat v NB,...
To ani nieje lepidlo,ale nejaka vrstva na doske,ktora sa pri prehriaty tel rozleptala,...
Edit:
Tak som nasiel jednu foto,...
To ani nieje lepidlo,ale nejaka vrstva na doske,ktora sa pri prehriaty tel rozleptala,...
Edit:
Tak som nasiel jednu foto,...