Dexter
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Dexter
nenormalne dobre to pokracuje, tesim tesim tesiiiiiiiiim, no jak male decko ci pana
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru veru..nic nepresiluju..vsetko pekne ide ako clovek od Dextera ocakava a napatie sa stupnuje kazdou castou..Krucinal tam..Neviem sa dockat 10ky..
huuuhhu... toto bol fajny diel... paci sa mi ze dexter si aj v piatej serii udrzuje neskutocne vysoku kvalitu...som zvedavy ako sa to zasa vyvrbi v poslednych 3 dieloch... ono to eventuelne ma nabeh aj na ukoncenie celeho serialu momentalne, aj iba na ukoncenie serie...
-
Soviet
Darca
jj vsak to, ze clovek netusi co ocakvat a to sa mi brutalne natom paci..A hlavne ako sa viacere pribehy zacinaju spajat do jedneho..No kdeze..budeme mudrejsi po dalsej a dalsej casti
neviete niekto i sa chysta aj 6. seria,alebo je uz natocena ci to ma koncit piatou?
-
Soviet
Darca
Bud rad, ze mas 5tu seriu, kedze aj ta bola dlhsie nejasna pre problemy s Dexterom a rakovinou (ak sa dobre pamatam).
A tak skoro ani neoznamia prichod dalsej serie..Velmi dobre vedia co robia vzhladom na nejasny dej pre divakov dopredu
A tak skoro ani neoznamia prichod dalsej serie..Velmi dobre vedia co robia vzhladom na nejasny dej pre divakov dopredu
perfektny serial
len nemam rad ten pocit ked skonči dexter a musim tyžden čakat aby som si ho mohol pozriet xD
len nemam rad ten pocit ked skonči dexter a musim tyžden čakat aby som si ho mohol pozriet xD
-
Soviet
Darca
Na a mame tu spojenie DExtera a Lumen, co sa dalo ocakavat
Samozrejme ujcok s kamerou dalej pokracuje a cim dalej sa im dostava na stopu..
Re: DEXTER
CO SOM HOVORILRetne napísal: Presne tak, prve dve casti nic moc, ale tak tato na konci to je to na co cakame!
A podla mna, nebude moct zabit tu zenu, tak jej vsetko vysvetli, ona to akceptuje a daju sa dokopy...
aaaach napatie graduje
už sa tešim na dalsie 2 časti

-
Space5800
Medium Professional
Jak ja nemam rad tu Lumen
on začiatku čo sa objavila som si prial aby to s ňou ukončil, pekne po dexterovsky...Spojenie s Lumen sa mi zdá take nainvé 
-
p4ra
Redeemer
Ako ja neznasam Lumen, to sa neda popisat. Je skareda, nesympaticka, otravna, umrncana. Proste mi lezie na nervy. A nehodi sa mi k Dexterovi. Len ho brzdi. Jeho skutocne ja. Pevne verim, ze skonci velmi skoro na jeho stole a nasledne na dne mora.
-
mirak2
Hardcore addict
herecka co hra lumen je divna...opeknela oproti nasej prvej skusenosti s nou, ale i tak nic extra
ale musim povedat ze to bude serialom, lebo ani rita sa mi nepacila dvakrat a pritom je v reale nenormalne sexi! (okrem toho pozeram serial No Ordinary Family kde je hlavnou postavou a neda sa nabazit pohladu na nu
)
-
p4ra
Redeemer
Mna sa zase Rita dost pacila, aj ako herecka, aj ako postava v seriali. Skoda jej.
11 cast perfektna uz sa to stupnuje a nabuduce je uz posledna cast nie? 
wow ja som bol tiez prekvapeny po dopozerani, ze uz bude koniec.mireccko napísal:11 cast perfektna uz sa to stupnuje a nabuduce je uz posledna cast nie?
-
Soviet
Darca
http://www.edna.cz/dexter/Novinky/sesta ... vrzena.asp
Siesta seria potvrdena..Neviem ci sa tesit, alebo nadavat..
11ta cast zas usla prilis rychlo..zacina ma ten Dexter stvat, ze 50min pri nom ubehne rychlo a v praci 50min trva vecnost
Siesta seria potvrdena..Neviem ci sa tesit, alebo nadavat..
11ta cast zas usla prilis rychlo..zacina ma ten Dexter stvat, ze 50min pri nom ubehne rychlo a v praci 50min trva vecnost
do riti ludia vydeli ste uputavky na poslednu cast?

-
mirak2
Hardcore addict
nevideli a ani nechceme vidiet, neze tu daco spoilnes!
neeee nesom svina !!! to by som nespravil