Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

neviete ako znova zapnem skryvanie prispevkov istych priatelov ?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pri príspevku sa ti ukáže taký jemný krížik...skús na neho kliknúť...len neviem, či skryje iba ten konkrétny príspevok, alebo všetky od danej osoby...vyskúšaj...

//...tak som sa pozeral a po kliknutí na krížik ti vyletí kontextové menu, kde si vyberieš, či chceš skryť iba jeden príspevok, alebo všetky od danej osoby...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

to viem , no ked mi tie prispevky nezobrazuje tak nemam na co kliknut .. ja ich uz totiz mam skryte .. chcem ich znova zobrazovat
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Skus takto :
Adding someone you've hidden back to your News Feed

1. From the Top News stream, scroll down to the bottom of your News Feed and click "Edit Options."
2. A list of all streams you’ve hidden will appear in a pop-up box. If you are looking for a friend, scan the list to find that person. If you are looking for a Page or an application, select the "Pages" or "Applications" tab to find it.
3. Click "Add to News Feed" to see their posts again.
4. Click "Close" to save your changes.

(PS:Dufam ze anglicky vies :) )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V nedelu som si pozeral jeden zoznam priatelov osoby, neviem nad cim som rozmyslal a tak som omylom klikol na pridanie dvoch ludi. Prvu osobu som prehliadol alebo co, no tu druhu som mal otvorenu a vsimol som si, ze pri mene a notifikacii, ze caka na schvalenie bola moznost zrusit poziadavku o priatelstvo. To som spravil, avsak druhu osobu som nenasiel. Je mozne niekde v nastaveni pozriet sa, kto caka na potvrdenie priatelstva a zrusenie tejto poziadavky???
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

hojko > vyskusaj ist na ucet > upravit zoznam priatelov > z roletoveho menu namiesto nedavne skus vybrat nedavno pridani, alebo ked nepojde tak vsetci priatelia a tusim ze vedla jeho mena budes mat info o cakani schvalenia na ziadost priatelstva...ja som to robil kedysi tak pol roka do zadu, no odvtedy sa facebook zmenil, takze mozno nebudes mat inu moznost ako si preletiet zoznam vsetkych priatelov a poklikat tym neznamym na profil a hore sa ti potom uz zobrazi ze caka na schvalenie ziadosti...skus
pageup-pagedown
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pageup-pagedown »

decka, mam mega problem(vlastne nie ja, ale moja stara). dufam, ze m i niekto bude vediet pomoct :(

je to asi takto nejako(uvediem to na priklade):

ide o to, ze v UPOZORNENIACH(vlavo hore - ta planetka ci co to je - ta vec kde sa zobrazuju tie cisielka, ked nastane nejaky event typu, ze niekto komentoval nieco atd atd) sa mi zobrazuju eventy vsetkych mojich priatelov, bez toho aby som na danu vec dal PACI SA MI TO, alebo dal komentar. cize, ked napr priatel mojho priatela(ktoreho ja medzi priatelmi nemam) napise nejaky komentar alebo da PACI SA MI TO, tak mne to vyhodi ako event v UPOZORNENIACH. no a, chcem aby sa mi zobrazovali len moje eventy, tj len tie eventy kde dam nejaky komentar alebo dam PACI SA MI TO.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Zdravím, mám problém so správami na tejto sociálnej sieti, kliknem si na profil nejakého užívatela, dám "poslať správu užívateľovi...", správu mi hneď ukáže, že bola odoslaná, ale v správach ju nemám, myslel som, že je to tým, že som nevyplnil predmet, no teraz som znova posielal správu a zas s ami to stalo a pritom som tentoraz predmet vyplnil. Dotyčného som sa pýtal či mu prišla správa, on mi povedal, že prišli-pretože ja som mu posielal dve správy a že aj na ne odpísal, no správy mi neprišli a stále nejsúzobrazené medzi ostatnými správami, v čom môže byť problém?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jimmy_xp: Nic tam nie je, mozno su uz tie ziadosti zrusene, odmietnute, zmazane...
joshh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa joshh »

facebook mi pripadal uplne ako uzasna vec, este v casoch ked nebol znamy na SR, vyuzival som moznost zostat v anonymite, to znamena ze nikto okrem priatelov nevidel moje foto, moje prispevky, dokonca ani moj profil (nebol som viditelny ani v zozname priatelov, aj napriek tomu ze som v nom bol), neskor sa tato anonymita zrusila, s coho nemam velku radost, pretoze mi pravidelne pisu ludia ktorych nepoznam :l
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

tvoj profil nemusí byť dostupný ani teraz, všetko je o nastaveniach. Keď si skúšam svoj profil zobraziť ako neprihlásený alebo cez niekoho koho nemám v priateľoch, tak mu ukáže že stránka sa nenašla. Nie len že nezobrazí fotku a údaje, ale vôbec o mne nevedia. Skrytie profilovky, všetkých fotiek, statusov, zabránenie písania na wall, zabránenie posielania správ od cudzích.. to všetko sa dá nastaviť
joshh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa joshh »

ja viem co myslis, mam to tak nastavene momentalne, niesom ani vo vysledkoch vyhladavania, nikto mi nevidi moje foto ani wall, ale priatelia priatelov vidia ze mam profil na fb resp. moje meno-priezvisko, niektori s priatelov maju vyse 1000 priatelov... a s niektorymi nechcem byt priatel ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

tak im to priateľstvo proste neponúkni, ani ho neakceptuj ak ho ponúknu oni
smejko_269
Novice
Novice

NUTNE POTREBUJE POMOC S FACEBOOKOM!

Príspevok od používateľa smejko_269 »

Hned na úvod sa chcem ospravedlniť že to riešim tu ale facebook centrum pomoci mi vobec nepomohol....Takže v čom spočíva môj problem.Mám stránku na facebooku a neviem vytvoriť osobnú záložku medzi tými ako Nástenka,Info....a dalej neviem ako mám dať na stránku box zdielať čiže potrebujem niečo aketo :http://www.facebook.com/search.php?q=m ... 1618347851 nemusite tam nic klikat je to fake ale nieco pdobne chcem vytvorit ja no za inym ucelom.Tak m pls pomozte.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: NUTNE POTREBUJE POMOC S FACEBOOKOM!

Príspevok od používateľa audiotrack »

smejko_269 napísal:Hned na úvod sa chcem ospravedlniť že to riešim tu ale facebook centrum pomoci mi vobec nepomohol....Takže v čom spočíva môj problem.Mám stránku na facebooku a neviem vytvoriť osobnú záložku medzi tými ako Nástenka,Info....a dalej neviem ako mám dať na stránku box zdielať čiže potrebujem niečo aketo :http://www.facebook.com/search.php?q=m ... 1618347851 nemusite tam nic klikat je to fake ale nieco pdobne chcem vytvorit ja no za inym ucelom.Tak m pls pomozte.
http://highedwebtech.com/2009/06/19/how ... -fan-page/
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

jimmy_xp napísal:Skus takto :
Adding someone you've hidden back to your News Feed

1. From the Top News stream, scroll down to the bottom of your News Feed and click "Edit Options."
2. A list of all streams you’ve hidden will appear in a pop-up box. If you are looking for a friend, scan the list to find that person. If you are looking for a Page or an application, select the "Pages" or "Applications" tab to find it.
3. Click "Add to News Feed" to see their posts again.
4. Click "Close" to save your changes.

(PS:Dufam ze anglicky vies :) )
thx .. pomohlo .. este mam jeden problem a ten je trosku vacsi .. ani za nic nemozem prist na to co sa zrazu stalo no uz asi dva tyzdne mi absolutne nezobrazuje hore v tych ikonkach ze mi nieco prislo .. ked mi niekto nieco okomentuje vyhodi mi bublinu dole vlavo nachvilu no hore na ikonke upozornenia sa mi nic neukaze .. malo by sa to rozsvietit a zobrazit pocet novych veci .. takisto ani spravy ani ziadosti o priatelstva .. normalne ked na to kliknem zobrazit vsetky upozornenia/spravy/ziadosti tak mi ukaze co je nove .. kazdemu inemu ide fb normalne no mne robi toto .. skusal som aj na roznych prehliadacoch aj na roznych PC
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Zdravím , dá sa prosím Vás na FB vymazať celá nástenka , aby som šiel proste od začiatku . Buď ju celú schovať pred všetkými a budú sa zobrazovať iba nové ( moje ) príspevky , alebo ju celú vymazať a tak ísť znova od začiatku . Dá sa to prosím Vás ? Keď hej , tak ako ?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tu mas nato navod:
Dokonca od slovaka :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...jedine po jednom...aspoň sa nebudeš tak dve hodiny nudiť...schovať sa dá, ale to by ti schovalo aj nové príspevky...
arkonada
Novice
Novice

Príspevok od používateľa arkonada »

Zdravim, potreboval by som poradit, tusim ze sa to tu uz aj raz rozoberalo no odpoved som nenasiel... Ide o to ze posledne asi 3 dni, pri pisani v chate namiesto niektorych mnou pisanych viet to vyhodi link (

Kód: Vybrať všetko

facebook-apz.com/photos/ID02930393039.jpg.exe
- neotvarat) , ktory vidi iba ten priatel s ktorym si pisem, pritom mne ten link ukaze az po refreshnuti stranky. Premazal som vsetky aplikacie, resetol heslo, vysledok nulovy . Nejake napady ?
Napísať odpoveď