Call of Duty 7: Black Ops

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Call of Duty 7: Black Ops

Príspevok od používateľa Sphinx »

ved ale o to ide aby to stale nieco motivovalo to hrat .. ked to unlocknes tak ta to tak nebavi ako ked odomykas nove veci..... a na MP pre crack verziu sa pracuje na tzv "alterops"
MW2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MW2 »

Tak tak : D Očakávané vidanie carku je asi ?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Chalani help, aj vam padol steam ?? akurat som si chcel zadrtit a nenatiahlo mi ani odohrate hodiny..akurat mi byhodilo ze sa nevien apojit na steam.community..... :? (uz to pretrva cca 45min)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Andrew007 napísal:Chalani help, aj vam padol steam ?? akurat som si chcel zadrtit a nenatiahlo mi ani odohrate hodiny..akurat mi byhodilo ze sa nevien apojit na steam.community..... :? (uz to pretrva cca 45min)
Niekomu Steam ide, niekomu nie. Mne napr. ide v pohode, ale nejakú hodinu-dve dozadu mi vypadli Friends a vôbec nechcel nabehnúť. Treba čakať.
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

fuu... tak mna osobne toto CoD veľmi chytilo :) chlapci z treyarchu odviedli kus dobrej roboty :)
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

škoda že do theateru sa da uploadnut len 30s video, aspon keby minúta...
mimochodom tu je moje videjko, nieje to nič velkolepe, ale nepodarý sa to každý den:

:smt098
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Si snad robis srandu ?
cakal som nieco zaujimave ... a ty tam hodis ako nastrazis bombu a niekoho zabijes granatom ?
To ze sa nepodari kazdy den ? To robim kazdych 5 minut.

Alebo som slepy alebo tam nic viac nevidim.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Dnesny AK74U "aim" fail , muselo sa vytiahnut secondary. :D

JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

bože šak devinka striela tuším rychlejšie než samopal :D
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

H@wk napísal:Si snad robis srandu ?
cakal som nieco zaujimave ... a ty tam hodis ako nastrazis bombu a niekoho zabijes granatom ?
To ze sa nepodari kazdy den ? To robim kazdych 5 minut.

Alebo som slepy alebo tam nic viac nevidim.
ten granat bol len tak naslepo hodený a predsa niekoho zabil a navyše to bol final kill, takže nie mne sa to nestáva každích 5 minut :smt098
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Krista boha "naslepo hodeny granat"... nepoviem tomahawk, to je dačo čo nie je bežné...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Toto su slubovane zmeny ktore by mal priniest nasledujuci update. Vyznacil som imho pre nas najzaujimavejsie zmeny.
IN PROGRESS
Added an option to create shaders during load time. This fixes hitching when viewing a new area of the map for the first time on some video cards.
Incomplete server browser results.
• Improvements to Quickmatch results (with better ping and reduced lag)..
/connect
/reconnect
Improved threading performance on computers with only 2 cores.
Fixed random freezes in certain computer configurations.
• Increased reserved slots to 9.
Improvements to the spawn system to resolve an issue where negative spawn influencers from specific game events were not always being deleted after the danger had cleared – in some matches, this was causing good spawns to be erroneously flagged by the game as bad spawns, which in turn forced actual bad spawns to get selected later in the match
• Weekly and Monthly leaderboards will now track all kills, deaths and assists properly (All Time leaderboards were not affected by this)
• Prevention of killstreak selection getting disabled in Combat Training under rare conditions
• Array: Added collision to prevent players from partially clipping into a tree
• Launch: Added collision to prevent players from strafe jumping onto an invisible ledge at the base of the rocket near B3
• Summit: Added collision to prevent players from jumping to a location outside of the map boundary when in Custom Games where player speed is maxed out
• Havana: Added collision to prevent players from jumping onto an invisible ledge above a doorway at C2
• Nuketown: Adjusted a spawn point that would spawn players on top of a mannequin’s head when that mannequin was randomly spawned in that location
• Launch: User could access a small platform outside of the intended play space below the rocket gantry by jumping to a very specific location; now blocked from access
• Launch: User could access a small area inside geometry at vents near Dom flag A by going prone and moving around in a very specific location; now blocked from access
• Some users reported that weapon attachment challenges were not resetting after prestige; now all are guaranteed to clear as soon as selecting the prestige option
• Radar sweep when there are only 2 players left in One in the Chamber will stop functioning if the 2 players have multiple lives when the sweep starts
• Villa: User can clip into rock at west edge of grid zone B2 and see through to the other side
• Crisis: User can clip into LVT between grid zone A3 and B3 and see through to the other side
• User can get an infinite number of 'Sam Turret', 'Care Package' and 'Sentry Gun' killstreaks (commonly referred to as the “care package glitch”)
thomas07
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thomas07 »

ľudia mám taký problém...hrám si BO MP a zrazu nejde sa mi napojiť a hovorím kašlem na to asi server preťažený...

na druhý deň zapnem MP a dám si servre a vôbec žiaden mi neukáže...iba mi vyhodí celkový počet servrov v zátvorke, ale 0 zobrazených...to isté aj obľúbené...nemám tam žiadne...
refresh nepomáha...patche sú všetky (mám originálku) drivery všetky najnovšie...proste nič...a trvá to už pár dní...:/

neviem čo s tým...

//autoeditácia príspevku (03 Dec 2010, 20:38)
thomas07 napísal:ľudia mám taký problém...hrám si BO MP a zrazu nejde sa mi napojiť a hovorím kašlem na to asi server preťažený...

na druhý deň zapnem MP a dám si servre a vôbec žiaden mi neukáže...iba mi vyhodí celkový počet servrov v zátvorke, ale 0 zobrazených...to isté aj obľúbené...nemám tam žiadne...
refresh nepomáha...patche sú všetky (mám originálku) drivery všetky najnovšie...proste nič...a trvá to už pár dní...:/

neviem čo s tým...

idú mi iba unranked servers :/
pant3r
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pant3r »

zdar ,hosi nejde mi zvuk v mene hej ale v hre nic bez zvuku mam windows 7,ultimate,vypise mi taku hlasku:Unable to execute file: dxsetup.exe
create process failed code 740
skusal som preistalovat aj direct x ale bez uspechu :( vypise mi hlasku C:\Users\Spamer\Desktop\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX\dxsetup.exe
CreateProcess failed; code 740.
Požadovaná operace vyžaduje zvýšená oprávnění
neviete niekto co s tym :?: :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Podla tej cesty usudzujem ze originalku nemas. (C:\Users\Spamer\Desktop\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX\dxsetup.exe)
Za dalsie mas admin opravnenia na PC kde sa to snazis spustit ?
Skus spustit odkaz cez 'Spustit ako spravca' pod pravym klikom na ikonu.

nabuduce skus http://lmgtfy.com/?q=CreateProcess+failed%3B+code+740
pant3r
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pant3r »

nie origo nemam
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

zdravim, tak som si konecne zaobstaral tuto hru a som rad ze som tak spravil, je to velmi pekne prepracovane atd. Jedna vec ma vsak serie a to je zvuk ktory mam trosicku bugnuty alebo neviem co na to povedat. Zo zaciatku ide dobre, no potom zacne akoby sumiet. napr zvuk mapy Jungle su take vtaky a vselijaka haved. no za chvilu to sice ma tu "melodiu", no iba to sumi. neviem ako by som to fixol .. diki za rady
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

nevie niekto poradit ?

v jednej misii si hned na zaciatku vylozim vojaka na plece a mam ho odniest do bunkra, potom pokracujeme a na mna skoci nejaky vietnamec a pise mi tam nieco ze mam stlacit F a ja to stlacam aj drzim a nic sa nedeje, neviete co tam mam urobit ?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nepise nahodou rapidly tap F??? mas sltacat f a nie drzat
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

zdravim, chcel by som si zahrat cod cez net vie mi niekto poradit? :) steam?? patche?? mozno sa to tu aj rozoberalo ale ja som lenivy a 30stranok sa mi nechce prezerat xD
Napísať odpoveď