Cviky na brusne svaly
Re: Cviky na brusne svaly
jedno opakovanie je jeden brusak
ked sa to ide 3x8 predpoklada sa ze to robis s nejakym zavazim aby to malo zmysel 
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mas 1. seriu v nej vykonas 8 brusakov hned po sebe na seba nadvezujucich po nej si das 60 sekund prestavkuM4rek napísal:ok, 3 serie po 8 opakovani ... a kolko brusakov asi spravit na 1 opakovanie ? a kolko casu pockat za kazdym opakovanim a potom medzi jednotlivymi seriami ? ... ci na tom moc nezalezi ? Ako budem vladat ?
2. seria vykonas 8 brusakov po sebe znova a zase 60 sekund prestavka
3. seria vykonas zase 8 opakovani atd
a to iba 3 serie po 8 ? ... ved to je len 24 brusakov ... to bude mat nejaky efekt ? Ci postupne pridavat viac serii ?
-
martinez13
Light Professional
mal by si používať aj závažie pritom
a ked zavazie nemam kolko mam robit ?
To je na riť, lebo bez závažia ich spravíš veľmi veľa. Zober hocičo ťažké, čo dokážeš držať za hlavou.M4rek napísal:a ked zavazie nemam kolko mam robit ?
to ze cez tyzden nie som doma a tu nemam velmi nic take tazke
tak bud kreativny daj do tasky knihy a to si daj za hlavu alebo monitor zober a daj za hlavu to je take tazke nieco vymysliet? 
monitor je velkyroman3338 napísal:tak bud kreativny daj do tasky knihy a to si daj za hlavu alebo monitor zober a daj za hlavu to je take tazke nieco vymysliet?
kolko kil by to zavazie asi malo mat ?
-
nestik
Medium Professional
tak aby si tie brusaky nerobil ani moc lahko ani aby si nebol hned pri prvom blizko zlyhania
-
martinez13
Light Professional
čo vravíte na tie cviky čo dal na predchádzajucej strane?
tieto:
cvičievam ich a sa super tak chcem váš názor.
tieto:
Ja som toho názoru, že brucho je taký istý sval, ako máš na lýtku alebo na chrbte. Prečo by sa malo brucho cvičiť nejako inak ? Prečo by sa naň malo robiť x sérií a x opakovaní ?
Navyše, na takéto niečo si brucho rýchlo zvykne a budeš musieť stále pridávať opakovania...
Ja som zástanca cvičenia brucha so záťažou. Ja napr. teraz robím s 20 kg kotúčom za hlavou, 3 x 8. Proste, tak isto, ako keby som cvičil ramená alebo cecky, pre brucho nie je žiadna výnimka.
Navyše, na takéto niečo si brucho rýchlo zvykne a budeš musieť stále pridávať opakovania...
Ja som zástanca cvičenia brucha so záťažou. Ja napr. teraz robím s 20 kg kotúčom za hlavou, 3 x 8. Proste, tak isto, ako keby som cvičil ramená alebo cecky, pre brucho nie je žiadna výnimka.
presne tak. mne je uz malo. ja cvicim 4 cviky po 10 opakovani az 18. a idem zmenit system na nejaky novy.
Môžem sa ťa spýtať,pomohli ti? vyformovali ti tehličky? Totiž robieval som denne nejakých 50 brušákov,tehličky sa vyformovali aspoň aké-také,ale potom som zistil že to nieje dobré a už asi pol roka necvičím a tehličky pomaly padajú.Odo dnes som začal upravovať stravu,proteín objednaný... a som pripravený cvičiť tie cviky,len potrebujem vedieť či dokážu vyformovať tehličky a približne za aký časový úsek pri správnom dodržiavaní stravy,proteínu a všetkého čo k tomu patrí?martinez13 napísal:čo vravíte na tie cviky čo dal na predchádzajucej strane?
tieto: