noo tak by som to nenazval...skor by som to vysvetlil tak, ze napr. je vsetko ok, ste spolu, normalka...v tom zacne ona s niecim vyrivat, len za tym ucelom aby ste sa pohadali a ona mala od teba pokoj...dufam ze ti takyto priklad staci...ephramko napísal:najprv definuj co to umela hadka je... myslis hadanie sa kvoli prkotinam ?
Problem-Sex-Nie-Zajtra....atd
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem-Sex-Nie-Zajtra....atd
a nemyslis, ze je to cisto subjektivne? to ze je vsetko ok a v normale si mozes mysliet ty, lenze ona to moze pocitovat presne opacne...zacne nieco riesit, pohadate sa a ty potom tvrdis, ze vyvolava umelo hadku, aby sa ta zbavila...
-
p4ra
Redeemer
Myslim si, ze DYLYNO hovori o niecom uplne inom, a viem co tym mysli. Mas proste tipy dievcat (bud rad, ak si nikdy nezazil), ktore skutocne potrebuju k zivotu a vztahu hadky. A su vyvolane uplne zbytocne.
-
qwerty-xyz
gogo, to cislo ???? ....
a to nie je OT,... vazne myslim.....
takze...ineho nema, to viem uplne stopercentne.
pritahujem...ano pritahujem ju, neraz sme sa o tom bavili kvoli spominanemu problemu a vzdy ma utvrdila v tom ze ju vzrusujem,pritahujem..tu tiez chyba nebude.
ci ju sex boli alebo nie, no sem tam sa stane ze nejakym prudkym pohybom..alebo, no urcite to uz kazdy zazil, ze sa trosku zatvari tak ako by ju nieco bolelo, aj povie ze ju pichlo alebo tak, tak zjemnim...ale toto vazne vynimocne, tu tiez problem asi nebude.
hadkya konflikty, ona nevyvolava..naozaj ten typ nie je..
dalej co tu este padlo za moznosti...hmmm
porozpravat sa s nou, no takymto rozhorovom to v 75% pripadov konci po tom, ako jej navrhnem sex a odmietne...ale uz v poslednej dobe som radsej ticho, lebo vacsinou to konci jej slzami, pri tom jej nic zle nehovorim...nie som arogantny ani nic, proste normalne kultivovanie a ludsky sa snazim s nou o tom rozpravat...ale ona zacne plakat a nasleduju reci typu, ci ona nema pravo byt unavena, alebo nema prave len tak proste nemat chut a tak....cize takto asi konci ten rozhovor...
k veku...mam 21 za chvilu, ona ma 19...nie je to moja prva partnerka, ale prva taka vazna, ze to aj tak beriem....proste naozaj vazny vztah.
zlozity pripad co? ja viem, preto som uz zamieril sem na toto forum...
dakujem za rady
pritahujem...ano pritahujem ju, neraz sme sa o tom bavili kvoli spominanemu problemu a vzdy ma utvrdila v tom ze ju vzrusujem,pritahujem..tu tiez chyba nebude.
ci ju sex boli alebo nie, no sem tam sa stane ze nejakym prudkym pohybom..alebo, no urcite to uz kazdy zazil, ze sa trosku zatvari tak ako by ju nieco bolelo, aj povie ze ju pichlo alebo tak, tak zjemnim...ale toto vazne vynimocne, tu tiez problem asi nebude.
hadkya konflikty, ona nevyvolava..naozaj ten typ nie je..
dalej co tu este padlo za moznosti...hmmm
porozpravat sa s nou, no takymto rozhorovom to v 75% pripadov konci po tom, ako jej navrhnem sex a odmietne...ale uz v poslednej dobe som radsej ticho, lebo vacsinou to konci jej slzami, pri tom jej nic zle nehovorim...nie som arogantny ani nic, proste normalne kultivovanie a ludsky sa snazim s nou o tom rozpravat...ale ona zacne plakat a nasleduju reci typu, ci ona nema pravo byt unavena, alebo nema prave len tak proste nemat chut a tak....cize takto asi konci ten rozhovor...
k veku...mam 21 za chvilu, ona ma 19...nie je to moja prva partnerka, ale prva taka vazna, ze to aj tak beriem....proste naozaj vazny vztah.
zlozity pripad co? ja viem, preto som uz zamieril sem na toto forum...
dakujem za rady
-
qwerty-xyz
Nenakecali jej nieco jej kamaratky? alebo niekto DOMA? ... alebo necita nejaky priblbly zensky casopis? alebo nejake knihy ktore by ju v tomto mohli ovplyvnit? nema so sexom nejaky zly zazitok? ... nie je pri tom kvoli niecomu nervozna? netrapi ju nieco vnutorne o com nemas ani sajn a nechce ti to povedat? .....
nie je si tebou prilis ista? (ona je na konikovi, ona si bude urcovat co a ako, ..... D-trosku sklony k dominancii ..... )
Nie je citovo rozhadzana? nie je v tom ja niekto iny o kom nevies? .... nie je bisexualka? nema kvoli niecomu vycitky? .....
ja viem stupudne otazky, ale v tomto svete clovek nikdy nevie....
qwerty-xyz napísal:mna este napada par stupidnych otazok, .....
Nenakecali jej nieco jej kamaratky? alebo niekto DOMA? ... alebo necita nejaky priblbly zensky casopis? alebo nejake knihy ktore by ju v tomto mohli ovplyvnit? nema so sexom nejaky zly zazitok? ... nie je pri tom kvoli niecomu nervozna? netrapi ju nieco vnutorne o com nemas ani sajn a nechce ti to povedat? .....
nie je si tebou prilis ista? (ona je na konikovi, ona si bude urcovat co a ako, ..... D-trosku sklony k dominancii ..... )
Nie je citovo rozhadzana? nie je v tom ja niekto iny o kom nevies? .... nie je bisexualka? nema kvoli niecomu vycitky? .....
ja viem stupudne otazky, ale v tomto svete clovek nikdy nevie....
v pohode...ale vsetko co si pisal, tak si myslim, ze vo veci nebude...
/discuss continuous
-
RomanB
Medium Professional
Ja mam skor skusenosti , ze zena pod natlakom doverneho rozhovoru ti radsej skutocnost trosku prikrasli , co v tvojom pripade , moze znamenat , ze ju az tak nepritahujes.
Ja som sa naucil brat vsetko s rezervou , ako kolvek si myslis , ze je priatelka k tebe uprimna ...
I ked to moze byt aj problem velkosti libida atd.
Ako tu uz niekto spominal , neusiluj nejakym vypocitavim sposobm , skor sa jej tym zhnusis resp. nechaj ju vyhladovat a nech ona nakoniec bojuje o teba a tvoju spolocnost v posteli
...
Ja som sa naucil brat vsetko s rezervou , ako kolvek si myslis , ze je priatelka k tebe uprimna ...
I ked to moze byt aj problem velkosti libida atd.
Ako tu uz niekto spominal , neusiluj nejakym vypocitavim sposobm , skor sa jej tym zhnusis resp. nechaj ju vyhladovat a nech ona nakoniec bojuje o teba a tvoju spolocnost v posteli