Už po X-tý krát tu prezentuješ ľudí, ktorí "si vedia spočítať 2 a 2" ako nejaký zázrak storočia. Nie sú. Kuvikať aj ďalej budeme, pretože jednotlivci ako ja, ty a hocikto z tohoto fóra nikdy nič nezmenia a pokiaľ celý svet vedú židia na čele s istými miliardármi tak ako to prezentujú isté paranoidné osoby žijúce v rozprávkovom svete plnom záhad, tak zmena nie je tak či tak možná. No a čo sa týka autora samotného a jeho porovnania so mnou - nepoznáš ani mňa, nepoznáš podľa mňa ani jeho, takže typológie osobností radšej nechaj na odborníkov.
Arabi - moslimovia
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arabi - muslimovia
Nič som nikomu neurčoval, alebo máš zasa vlčiu tmu? Vidíš niekde nejakú časť môjho príspevku, v ktorom ti prikazujem/odporúčam/dosaďľubovoľnésloveso, ako máš prispievať? Alebo to je zasa výsledok tvojich zvyčajných halucinácií
Ja skôr očakávam, že ak na niekoho reaguješ (zaútočíš a melieš somariny) a niekto ti odpovie, tak ten niekto aj očakáva tvoju následnú reakciu, nie iba hit and run.
Už po X-tý krát tu prezentuješ ľudí, ktorí "si vedia spočítať 2 a 2" ako nejaký zázrak storočia. Nie sú. Kuvikať aj ďalej budeme, pretože jednotlivci ako ja, ty a hocikto z tohoto fóra nikdy nič nezmenia a pokiaľ celý svet vedú židia na čele s istými miliardármi tak ako to prezentujú isté paranoidné osoby žijúce v rozprávkovom svete plnom záhad, tak zmena nie je tak či tak možná. No a čo sa týka autora samotného a jeho porovnania so mnou - nepoznáš ani mňa, nepoznáš podľa mňa ani jeho, takže typológie osobností radšej nechaj na odborníkov.
-
tehla
Tušil som, že budeš striehnuť niekde za rohom
Nechaj tak, zas je to iba zbytočne a nudne OT, ktore nikoho nezaujima
Nechaj tak, zas je to iba zbytočne a nudne OT, ktore nikoho nezaujima
To si robíš srandu? Odpovedal som ti tak, že z teba neostal ani teplý prd a ešte napíšeš toto?kali520 napísal:A kedze si mi nijak suvisle neodpovedal tak zrejme ten clanok je podla teba v poriadku
Tak si zatlieskaj nech sa ti zdvihne este trochu ego aky si ty super diskuter.To si robíš srandu? Odpovedal som ti tak, že z teba neostal ani teplý prd a ešte napíšeš toto?
Toto nebola ziadna odpoved ale len vyjadrenie tvojho blbeho nazoru o tom ako ti je jedno ze Izrael je rasisticky stat.
Aha, takže to už je blbý názor, a vyvrátil si vôbec nejakú faktografiu toho čo som povedal? Že Izrael je suverénny štát a dôsledky z toho plynúce? Nie. Tak o čom chceš ďalej hovoriť? A ja som nepovedal, že mi to je jedno, navyše som priznal rasistický podtón, ja som povedal, že je jedno čo si myslíš ty, nácek ako Duke, aj my všetci ostatní, LEBO platí, že je suverénnym štátom, ktorý na svojom území so svojím demokratickým zriadením môže presadzovať zákony aké chce. Bodka. To, či sa to tebe zdá morálne, rasistické alebo čo, to je síce pekné, ale tvoj názor je len tvoj názor a ty si nikto, rovnako ako ja.
sillmaril,
a práve za toto sú zodpovedné rôzne tie liberálne (v skutočnosti trockistické) strany a ich predstavitelia, ktorí umožňujú imigráciu z krajín Tretieho sveta.... Imigrácia ako taká z princípu nie je zlá, ale pokiaľ som niekde cudzinec, tak predsa dodržujem miestne zvyky a nezavádzam svoje ako tie jediné správne.... Lenže zákony schválené spomínanými trockistami v parlamentoch a vládach nevyžadujú prispôsobenie sa cudzincov a teda preto situácia vyzerá tak zle ako vyzerá.... A to ani nehovorím o tom, že mnohí migranti nemajú záujem pracovať, ale iba parazitujú na sociálnom systéme danej krajiny a ich parazitovanie obhajujú mnohé mimovládne organizácie (ktohovie kým a prečo sú vlastne tieto centrály platené) rečami o nejakých imaginárnych "ľudských právach" a podobne..... A o pôrodnosti neeurópskych etník ani hovoriť netreba.... Povedal by som, že je tak 10 sekúnd pred dvanástou hodinou......... Proste tento problém treba urýchlene a rázne riešiť.... inak Európa, tak ako ju poznáme čoskoro nebude existovať.....
a práve za toto sú zodpovedné rôzne tie liberálne (v skutočnosti trockistické) strany a ich predstavitelia, ktorí umožňujú imigráciu z krajín Tretieho sveta.... Imigrácia ako taká z princípu nie je zlá, ale pokiaľ som niekde cudzinec, tak predsa dodržujem miestne zvyky a nezavádzam svoje ako tie jediné správne.... Lenže zákony schválené spomínanými trockistami v parlamentoch a vládach nevyžadujú prispôsobenie sa cudzincov a teda preto situácia vyzerá tak zle ako vyzerá.... A to ani nehovorím o tom, že mnohí migranti nemajú záujem pracovať, ale iba parazitujú na sociálnom systéme danej krajiny a ich parazitovanie obhajujú mnohé mimovládne organizácie (ktohovie kým a prečo sú vlastne tieto centrály platené) rečami o nejakých imaginárnych "ľudských právach" a podobne..... A o pôrodnosti neeurópskych etník ani hovoriť netreba.... Povedal by som, že je tak 10 sekúnd pred dvanástou hodinou......... Proste tento problém treba urýchlene a rázne riešiť.... inak Európa, tak ako ju poznáme čoskoro nebude existovať.....
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Práve preto je to tu tak napäté (Dewsbury je časť Leeds) a hneď neďaleko je Bradford (alias Blackford), takže tu to už ľuďom lezie na nervy...Treba iba dúfať, že im nebudú ďalej ustupovať, pretože poniektoré ich nároky sú fakt odvážnymi krokmi.
nebola chyba dovoliť im vstúpiť do krajiny - chyba bola v tom, že boli príliš ústretoví, že im dali príliš veľa práv a spravili príliš veľa ústupkov, ktoré sa už teraz nedajú vrátiť späť.
keby to boli hneď spravili v štýle "ok, môžte tu žiť a pracovať, ale budete fungovať podľa našich pravidiel" tak by takéto problémy ako sú teraz vôbec nemuseli byť.
keby to boli hneď spravili v štýle "ok, môžte tu žiť a pracovať, ale budete fungovať podľa našich pravidiel" tak by takéto problémy ako sú teraz vôbec nemuseli byť.
Heh, takéto obrázky sú akurát tak dobrou propagandou. Týmto netvrdím, že nie sú problémy, ale usudzovať závery na základe takýchto blbostí ? ..
V U.K. je tak možno nad 2% moslimov, ale budete tu pchať tieto sračkárne.
Choď robiť radšej biele deti namiesto tohto srandovania. Ich demografia sa riadi rovnakými zákonmi ako naša. Takže v čom je ich výhoda?
Parazitovanie.slay napísal:V U.K. je tak možno nad 2% moslimov, ale budete tu pchať tieto sračkárne.Choď robiť radšej biele deti namiesto tohto srandovania. Ich demografia sa riadi rovnakými zákonmi ako naša. Takže v čom je ich výhoda?
Tvoja faktografia nijak nesuvisela s podstatou toho clanku, bola zbytocna rovnako ako cela tato nudna debata s tebou.Aha, takže to už je blbý názor, a vyvrátil si vôbec nejakú faktografiu toho čo som povedal?
kali ked sa ti nepaci, ze niektori zneuzivaju socialny system a politiku velkej britanie, tak preco si nepobalis kufre a neprestahujes sa ? len zavidis, ze nejaky mohamed dokaze zit na vyssej urovni ako ty, tak si liecis komplexy na fore...
imigracia je zla, fuj multikulturalita...a vsetci zabudate na to, ze Slovensko a Slovaci pomerne dost casto a vo velkych poctoch zdrhali do zahranicia k tym zapadnym krajinam, na ktore teraz nadavate...pretoze u nas doma sme si sami vytvorili take podmienky, ze sa tu nedalo vydrzat...kde by tie stovkytisic slovakov skoncili, keby sa k nim miestni stavali rovnako ako vy teraz k emigrantom ?
suhlasim v tom, ze existuje urcita skupina emigrantov, ktora je ale podstatne mala (vzhladom na pocet cudzincov), ktora sa odmieta prisposobit, naucit sa jazyk miestnej krajiny, cize si nenajde ani pracu a je odkazana na kriminalitu... tak by EU mala riesit prave tuto skupinu ludi, urady jednotlivych krajin by mali sledovat jazykove znalosti a ine faktory dlhodobo nezamestnanych cudzincov v krajine a ked sa to nezmeni, tak ich vyhostit...ale zase raz zovseobecnovat, ukazovat prstom, ze cudzinci su ti zli, lebo beru miestnym pracu...tak to ale v kapitalizme chodi, sikovnejsi a mudrejsi zobere pracu sprostejsiemu a lenivemu, a je jedno kto ma aku narodnost...
imigracia je zla, fuj multikulturalita...a vsetci zabudate na to, ze Slovensko a Slovaci pomerne dost casto a vo velkych poctoch zdrhali do zahranicia k tym zapadnym krajinam, na ktore teraz nadavate...pretoze u nas doma sme si sami vytvorili take podmienky, ze sa tu nedalo vydrzat...kde by tie stovkytisic slovakov skoncili, keby sa k nim miestni stavali rovnako ako vy teraz k emigrantom ?
suhlasim v tom, ze existuje urcita skupina emigrantov, ktora je ale podstatne mala (vzhladom na pocet cudzincov), ktora sa odmieta prisposobit, naucit sa jazyk miestnej krajiny, cize si nenajde ani pracu a je odkazana na kriminalitu... tak by EU mala riesit prave tuto skupinu ludi, urady jednotlivych krajin by mali sledovat jazykove znalosti a ine faktory dlhodobo nezamestnanych cudzincov v krajine a ked sa to nezmeni, tak ich vyhostit...ale zase raz zovseobecnovat, ukazovat prstom, ze cudzinci su ti zli, lebo beru miestnym pracu...tak to ale v kapitalizme chodi, sikovnejsi a mudrejsi zobere pracu sprostejsiemu a lenivemu, a je jedno kto ma aku narodnost...
A prečo je im to umožnené? To je tiež ich vina?kali520 napísal:Parazitovanie.
Neklam, faktografia sa týkala čisto článku a ani si naňu len neprdol. A teraz, radšej by si bol ticho, než toto..kali520 napísal:Tvoja faktografia nijak nesuvisela s podstatou toho clanku, bola zbytocna rovnako ako cela tato nudna debata s tebou.
Clanok o ktorom je rec http://www.hojko.com/post1529935.html#p1529935slay napísal:Neklam, faktografia sa týkala čisto článku a ani si naňu len neprdol. A teraz, radšej by si bol ticho, než toto..
Tvoja reakcia nan http://www.hojko.com/post1531395.html#p1531395
Clanok hovori o tom ze Izrael je rasisticky stat nic viac nic menej (co si aj priznal a iba o to mi islo), ty hvoris nieco v tom zmysle ze on je suverenny stat a je to jeho vec co si robi.
Vyvracas akurat tak prd, rozvijas uplne inu debatu o niecom inom, odputavas pozornost od podstaty a potom sa tu tesis z toho ako si volakeho kaliho vyvratil.
Zase to iste. Takze suhlasis ze parazituju?slay napísal:A prečo je im to umožnené? To je tiež ich vina?
Parazituje kdekto. 
-
KaptMichal
King
Iné je keď prazituje "kdekto" a iné keď parazituje skupina ľudí, ktorá má istú spoločnú črtu a tá ich charakterizuje.
Áno, určite najviac parazitujú Židia. 
-
KaptMichal
King
Nieje to pod tvoju úroveň taký príspevok, ty kazateľ morálnosti?
(nou ofens)
Aký príspevok taká reakcia...
Aký príspevok taká reakcia...
Určite nie, lebo je jasné, ako bol myslený.