Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny
Cavte , mam dost vazny problem . Vcera doniesol sused PC aby som mu preisntaloval Windows a nahadzal tam nejake programi a spravil zvuk . Svoj PC som teda odpojil a dal jeho . vsetko som dokoncil odniesol som mu PC . Zapojil som moj . Zapol som pozeram nejde monitor . Skontrolujem VGA kabel ci nieje nahodou zle zapojeny no vsetko bolo dobre . Tak som teda vypol PC a nechal ho 10 min . zapol som ho uz nabehol aj obraz . Spustil sa Bios a islo spustat Windows . Mal som Windows Seven . ked sa spustal nabehlo iba Starting Windows tie gulicky ani logo Windows nikde ! Cakal som 30 min az mi po anglicky napisalo v preklade. "Vlozte disk Windows do mechaniky a stlacte enter . Kliknite na repair startup" Tak som to teda spravil . No vyhodilo mi chybu Error 0x00000....... a nejake cisla dost dlhy riadok . Tak som ho teda vypol ze som drzal napajacie tlacidlo na bedni . Skusal som ho opet zapnut . Vyhodilo mi text z chybou ale nezmizol naraz ale pomali po riadku . Tak som nabootoval DVD . Windows loading files prebehlo v poriadku no na konci ciarky to seklo a cakal som 5 min. opet pri Starting Windows ked islo instalovat zasek . 30 minut trvalo kym to naskocilo . kym som vybral jazyk a dal next tak dalej mi to nacitavalo 10 min . Trvalo 2 hodiny kym som sa dostal tam kde Windows sa zacina isntalova a kopirovat subory . islo to extremne pomaly . instalacia zacala vcera o priblizne 22:10 . Islo to pomaly tak som to nechal bezat celu noc o 8 rano som stal bolo to na cca. 60 % priblizne pretoze Windows 7 neukazuje percenta iba tu ciarku dole . Tak som sa nasral a jednoducho som to vipol . Instalacia Windowsu pred tym bola otazka cca. 40 minut . Tak nevedel som co mam robit tak som tam hodil XP . Tam problem nebol ziaden no pri kopirovani suborov nastali chyby a system nenaistalovalo . Windows 7 DVD som uz instaloval dost krat mne neslo isiel som do kamarata vsetko bez problemov no aj tak som ho radsej prepalil . Opet to iste . Uz som ho chcel dat do opravy no na stole mi zasvietilo do oci CD Ubuntu . Tak som ho tam vrazil nabootoval instalacia kopirovanie suborov vsetko prebehlo skvele behom 10 min. Zapinanie systemu bez problemov chod systemu bez problemov . No aj tak chcem do svojho PC Windows ale absolutne nechapem co sa to deje . Prosim vas poradte mi niekto . Mam ho odniest do servisu alebo co ? Cim to moze byt ? Dakujem , kazdu odpoved si cennim
-
Grim
Darca
Re: Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny
...skús skontrolovať HDD cez HD Tune...
-
asterix3691
Medium Star
Ako pozeram tak na Ubuntu HD Tune asi nieje 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Hirens Boot CD ho ma.
-
asterix3691
Medium Star
Nwm to ja som z ubuntu zaciatocnik . Ja ten HDD zoberiem ucitelovy informatiky na diagnostiku . To bude asi naj.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Hirens Boot je bootovacka (obsahuje x utilitok na diagnostiku systemu)
, nie je to pre ubuntu.
-
asterix3691
Medium Star
Tak uz som pochopil , a ukazuje kolko % z disku kolko oddielov je poskdenych a tak ?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Ano, ukazuje to. Mas tam aj utilitky na testovanie ineho HW
-
asterix3691
Medium Star
Aha no stahujem to ale presiel som dost verzii a boli vypisane ake utility tam suno hd tune tam nevidim aktualne stahujem verziu 10.6 tak neviem ale nepise tam nic od hd tune
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
12.0 by ho mala mat ako som pozeral.
-
Thommas
Addict
Ak to nebude HDD, bude to RAM. Mal som nasledovný problém, ale nie v PC ale v NTB. Niečo sa poondilo v northbridge-i a čítalo RAM 600MB/s
-
asterix3691
Medium Star
V PC mam 4 ram . Skusal som kazdu a jednu zvlast tym to nebude . Ram su v pohode . Ucitel informatiky mi povedal ze ho mam naformatovat cez iny PC z programom partitoon magic ale nemam klaiscky sata ale nieco ine a kamosom nikomu nepasuje . Tak neviem ako to mam spravit