Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Cavte , mam dost vazny problem . Vcera doniesol sused PC aby som mu preisntaloval Windows a nahadzal tam nejake programi a spravil zvuk . Svoj PC som teda odpojil a dal jeho . vsetko som dokoncil odniesol som mu PC . Zapojil som moj . Zapol som pozeram nejde monitor . Skontrolujem VGA kabel ci nieje nahodou zle zapojeny no vsetko bolo dobre . Tak som teda vypol PC a nechal ho 10 min . zapol som ho uz nabehol aj obraz . Spustil sa Bios a islo spustat Windows . Mal som Windows Seven . ked sa spustal nabehlo iba Starting Windows tie gulicky ani logo Windows nikde ! Cakal som 30 min az mi po anglicky napisalo v preklade. "Vlozte disk Windows do mechaniky a stlacte enter . Kliknite na repair startup" Tak som to teda spravil . No vyhodilo mi chybu Error 0x00000....... a nejake cisla dost dlhy riadok . Tak som ho teda vypol ze som drzal napajacie tlacidlo na bedni . Skusal som ho opet zapnut . Vyhodilo mi text z chybou ale nezmizol naraz ale pomali po riadku . Tak som nabootoval DVD . Windows loading files prebehlo v poriadku no na konci ciarky to seklo a cakal som 5 min. opet pri Starting Windows ked islo instalovat zasek . 30 minut trvalo kym to naskocilo . kym som vybral jazyk a dal next tak dalej mi to nacitavalo 10 min . Trvalo 2 hodiny kym som sa dostal tam kde Windows sa zacina isntalova a kopirovat subory . islo to extremne pomaly . instalacia zacala vcera o priblizne 22:10 . Islo to pomaly tak som to nechal bezat celu noc o 8 rano som stal bolo to na cca. 60 % priblizne pretoze Windows 7 neukazuje percenta iba tu ciarku dole . Tak som sa nasral a jednoducho som to vipol . Instalacia Windowsu pred tym bola otazka cca. 40 minut . Tak nevedel som co mam robit tak som tam hodil XP . Tam problem nebol ziaden no pri kopirovani suborov nastali chyby a system nenaistalovalo . Windows 7 DVD som uz instaloval dost krat mne neslo isiel som do kamarata vsetko bez problemov no aj tak som ho radsej prepalil . Opet to iste . Uz som ho chcel dat do opravy no na stole mi zasvietilo do oci CD Ubuntu . Tak som ho tam vrazil nabootoval instalacia kopirovanie suborov vsetko prebehlo skvele behom 10 min. Zapinanie systemu bez problemov chod systemu bez problemov . No aj tak chcem do svojho PC Windows ale absolutne nechapem co sa to deje . Prosim vas poradte mi niekto . Mam ho odniest do servisu alebo co ? Cim to moze byt ? Dakujem , kazdu odpoved si cennim
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlyhanie Windows . Reinstal nemozny

Príspevok od používateľa Grim »

...skús skontrolovať HDD cez HD Tune...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ako pozeram tak na Ubuntu HD Tune asi nieje :(
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Hirens Boot CD ho ma.
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nwm to ja som z ubuntu zaciatocnik . Ja ten HDD zoberiem ucitelovy informatiky na diagnostiku . To bude asi naj.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Hirens Boot je bootovacka (obsahuje x utilitok na diagnostiku systemu) :), nie je to pre ubuntu.
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tak uz som pochopil , a ukazuje kolko % z disku kolko oddielov je poskdenych a tak ?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Ano, ukazuje to. Mas tam aj utilitky na testovanie ineho HW
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aha no stahujem to ale presiel som dost verzii a boli vypisane ake utility tam suno hd tune tam nevidim aktualne stahujem verziu 10.6 tak neviem ale nepise tam nic od hd tune
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

12.0 by ho mala mat ako som pozeral.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ak to nebude HDD, bude to RAM. Mal som nasledovný problém, ale nie v PC ale v NTB. Niečo sa poondilo v northbridge-i a čítalo RAM 600MB/s
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

V PC mam 4 ram . Skusal som kazdu a jednu zvlast tym to nebude . Ram su v pohode . Ucitel informatiky mi povedal ze ho mam naformatovat cez iny PC z programom partitoon magic ale nemam klaiscky sata ale nieco ine a kamosom nikomu nepasuje . Tak neviem ako to mam spravit
Napísať odpoveď