Alebo on po par rokoch, ked uz bude zarabat.Frikso napísal:bladeboy:To bude mať mama radosť, až ti po polroku príde pozdrav za €200
Exekúcia
Ak uz ma 18 rokov jeho mama s tym nema nic ale este by ti mala prist upomienka som sa dozvedel cize aj mneFrikso napísal:bladeboy:To bude mať mama radosť, až ti po polroku príde pozdrav za €200
Edit: uz mi prisel pozdrav inac priestupok som mal v marci a vsetky poplatky boli 46€ plus pokuta ktoru som vtedy dostal
Re: Exekúcia
ahojte ľudia, otec ma požiadal o jednú pomoc.
Totiž jeho kamarát má neaké dlhy, sociálna poisťovňa, orange a možno aj neaké veci, bude mať asi exekútorské konanie. Má auto, neaké veci, tv, pc a tak podobne. Ale na manželku má tích vecí popísaných viac, fakt neviem o aké veci presne sa jedná (mám pocit že aj byt). A otázka znie môžu exekútory siahnuť aj na majetok manželky a detí? Dlhy sú iba na toho otcovho kamaráta, manželka ani dospelé deti žiadne dlhy nemajú...
Totiž jeho kamarát má neaké dlhy, sociálna poisťovňa, orange a možno aj neaké veci, bude mať asi exekútorské konanie. Má auto, neaké veci, tv, pc a tak podobne. Ale na manželku má tích vecí popísaných viac, fakt neviem o aké veci presne sa jedná (mám pocit že aj byt). A otázka znie môžu exekútory siahnuť aj na majetok manželky a detí? Dlhy sú iba na toho otcovho kamaráta, manželka ani dospelé deti žiadne dlhy nemajú...
Re: Exekúcia
je to cisto moj pravny typ s takto konkretnou vecou ti tu na fore nikto asi nepomoze, nie som exekutor, ale v pripade ze medzi nimi existuje bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov, tak exekutor moze siahnut aj na ostatne veci, preto sa casto BSM rusi ak ide jeden z dvojice podnikat...majetok deti by mal byt v tomto pripade mimo hru
-
goldman5
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Exekucia - vyhnutie sa poplatkom
Dobry Den
Chcem sa spytat ci ma niekdo nasledovne skusenosti a ci je to realne.
Dnes mi prisiel oznam o ulozeni zasielky od exekutora. Nasledne som si skontroloval ucet a podla sumu ( ucet je v minuse ) viem o aku exekuciu sa jedna.
Stoho usudzujem ze exekutor zacina exekuciu.
Je realne mozne ze ak zaplatim urychlene pohladavku na dopravny inspektorat a nie exekutorovy mozem sa vyhnut exekutorskym poplatkom ?
Niekde som cital ze ak este neprevezmem zasielku a zaplatim urychlene pozdlznost na ucet ,,dlznikovy" mozem sa vyhnut exekucii.
Samozrejme zasielku si vyzdvihnem po zaplateny a v lehote 18 dni.
Je to realne? Vdaka
Chcem sa spytat ci ma niekdo nasledovne skusenosti a ci je to realne.
Dnes mi prisiel oznam o ulozeni zasielky od exekutora. Nasledne som si skontroloval ucet a podla sumu ( ucet je v minuse ) viem o aku exekuciu sa jedna.
Stoho usudzujem ze exekutor zacina exekuciu.
Je realne mozne ze ak zaplatim urychlene pohladavku na dopravny inspektorat a nie exekutorovy mozem sa vyhnut exekutorskym poplatkom ?
Niekde som cital ze ak este neprevezmem zasielku a zaplatim urychlene pozdlznost na ucet ,,dlznikovy" mozem sa vyhnut exekucii.
Samozrejme zasielku si vyzdvihnem po zaplateny a v lehote 18 dni.
Je to realne? Vdaka